Şimdi Ara

Dünyada hiç olağanüstü şeylerin olmaması çok sıkıcı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende aynı şeyleri istiyorum ama adrenalin için değil dünya nüfusunun azalması için.Ayrıca böyle birşeyi isterken ben dahil değilim diyorsun kendin için istemediğin bişeyi başkası içinde isteme o zaman.
  • O kadar yazdıktan sonra gene kapitalizme vurmuşsunKomunizm olsa her gün sokakta zombi avlıcaktıkSiz solcular harbi komiksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Lemonade -- 3 Ocak 2015; 4:39:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SadrazamınSolTaslağı

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: SadrazamınSolTaslağı
    Ecdadımız yaptı bunu araştır bi bakalım

Ecdadın bir adım attıysa, Batılılar binlerce adım attılar. Bu yüzden geride kalmadık mı? Halen bin yıl önceki müslüman bilim adamlarıyla ego tatmin ediyorsunuz.

Batılılara yetişemiyoruz artık. Türk milletinin de canına minnet gerçi, öyle olmasa bizi ortaçağa sürükleyen adamları başa getirmezlerdi.

Sen tarih hakkında hiç bi şey bilmeyen bi klavye erkeğisin. Zaten cümlenin başında "ecdadın" diye başlaman kendini kime yakın hissettiğini kanıtlıyor. Perez boşuna demiyor Türklerin içine öyle bi düzen kurduk ki en az 100 yıl daha ecdadına sövecekler. Git ötede takıl Mevlâna'nın da söylediği gibi senin gibi cahillere gerçeği anlatamazsın sadece sinirlenirsin. Tamam mı abisi..

kafaya bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ölümcül deneyi ilk izlediğimde bende böyle düşünmüştüm. Ama öyle bişey olsa ilk biz ölürüz gibime geliyo.

• Bonzai iç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Half Life 3 çıksın, sokakta bir kişi bile göremeyiz.

+ Yanyatmış sekiz

• Ulan bi felaket olsa masanın altına girip, dualar eşliğinde bitmesini beklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VECIHI

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.