Şimdi Ara

Dünyada hiç olağanüstü şeylerin olmaması çok sıkıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne bileyim anasını satayım ne bileyim böyle virüs salgını filan olsa, insanlar marketleri yağmalasa, dışarda hiç insan kalmasa veya dünyayı üzerinde ben dahil bir grup insan kalsak geri kalan yokolsa. Veya olağanüstü herhangi bir şey. Doğma büyüme hiç olağanüstü bir şeye rastlamadığım için hayatın iyice sıkıcı olmaya başladığını farkettim

21 Aralık 2012 yi dört gözle beklemiştim ah ah

Uzaylı baskını da olabilir, isterse sahte olsun o da olur ama sonradan anlaşılsın

Veya körlük salgını da olabilir tüm dünyanın kör olduğunu düşünsenize (tabi ben hariç

Sel olabilir. Veya kutuplar yayılıp tüm dünyayı buzlar da kaplayabilir. Böylelikle insanlığın %99 u da ölür. Mis.

İlla ölüm olmak zorunda da değil hatta masum kimse ölmesin. Ama artık bir şeyler olsun.

Jetpack tam anlamıyla icat edilsin. Bilim her şeyi sıkıcılaştırdığı gibi bir de çok ağır işliyor. Geleceğe Dönüş'de 2015 için ne güzel tahminde bulunmuşlardı. Yazık!

Hadi göktaşı düşmesine bile razıyım hadi. Yeter ki kapitalizmin monotonlaştırdığı otomatik hayatlara biraz adrenalin gelsin. Of!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 3 Ocak 2015; 2:35:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 gun sonra kar yagcak

• Sana tavsiyem unut bunları.
    Yoksa hep hayal kırıklığı ile yaşayacaksın.

• Parmağını prize sok çok olağanüstü şeyler oluyormuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü olağanüstü o dediklerin.
  • savaş hiç yaşamamışlara heyecanlı gelir diye bi söz vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her şey çok anlamsız
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adriana - Acun ???

• bu zannediyor ki öyle bir şey olduğunda bunda sınırsız cephane olacak, ağzına kadar dolu bi süpermarket bulacak, kendisi ölümsüz olacak.
  • twd izleyip gelmiş
  • Bakınız mesela Marvel Evrenine. Adamların hayatı olağanüstü. Teknoloji o biçim. Hayır filmlerden etkilendiğim filan yok hatta bu tip şeyleri hiç düşünmem ama arada keşke öyle olsa böyle olsa diye içimden geçiririm.

Hangimiz Marvel Evreninde yaşamak istemezdi ki..

• Dünyanın kendisi olağanüstü zaten.

• tohumdan muhteşem bir çicek açamaso bile muhteşem bir olayken adam göktaşı istiyor.

yazıyla örülü çevren tabi okumayı bilirsen
  • Oturduğun bilgisayarın başında çay içerken bunları söylemek ne kadar kolay geliyor değil mi? Çok merak ediyorsan Afrika uzakta değil git yerleş. Kimyasal madde deneylerinde kobay olarak kullanılan kabilelerden ırksal soykırıma, patates çaldığı için ölümüne dövüldükten sonra diri diri yakılan insanlara kadar görmek istediğin her şeyi görürsün. O kadar uzağa gidemem diyorsan 99 depremini yaşayan insanlara sor olağanüstü bir olay yaşamak nasılmış diye. Veya doğuya git, pkk tarafından öldürülen öğretmenlerin aileleriyle konuş, Soma'ya git babalarını, evlatlarını kaybeden insanlara söyle bu dediklerini.
  • Anlattığın olaylar bana da çok çekici gelirdi fakat askerde doğuya gitmiş olan bir arkadaşımın askerden önceki ve sonraki halini karşılaştırdığımda pekte öyle çekici olmadığını söyleyebilirim. Ben üniversite okuduğumdan henüz gitmedim. Ama gerçekten oyunlardaki kadar eğlenceli olmuyor gerçek hayatta. Yoksa kim istemez ki öyle adrenalini. Ayrıca 99 depremini de yaşamış biri olarak ( 6-7 yaşlarında olsamda) öyle oyunlardaki depremler gibi binaların arasından koşarak falan bitmiyor. Sağda solda insan çığlıkları, annelerin ağlamalarını duymak hoş olmuyor. Babanla okuluna giderken yürüdüğün yoldaki bakkalların senin boyunun altında kalacak şekilde bir yıkıntı olması gerçekten güzel görünmüyor/hissettirmiyor.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 3 Ocak 2015; 3:23:26 >
  • Half Life 3 çıksın, sokakta bir kişi bile göremeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

Parmağını prize sok çok olağanüstü şeyler oluyormuş

Hocam keyfimi yerine getirdin okudukça gülüyorum

Konu dışındaki beğeni sistemi çok iyi oldu, başlığın hemen altından gülmeye başlayabiliyorsun komik bir şey varsa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neselihayalet

quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

Parmağını prize sok çok olağanüstü şeyler oluyormuş

Hocam keyfimi yerine getirdin okudukça gülüyorum

Konu dışındaki beğeni sistemi çok iyi oldu, başlığın hemen altından gülmeye başlayabiliyorsun komik bir şey varsa

Şimdi yazdığımı tekrar okudum ben de güldüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin bahsettiğin Olağanüstülük göreceli bir kavram.Olağanüstü dediğin birinin havalanması,su üzerinde yürümesi gibi olaylardır meteor düşmesi,virüs salgınları olağan şeyler ve zaten olmuş tarih boyunca.Bence dediklerin insanlığa adrenalin yerine keder getirir başka da bir şey getirmez.İlla olayı birilerinin ölmesine bağlamak istiyorsan kusura bakma ama sen ilginç olayların gerçekleşmesini isteyen bir insan değil kibirli,sevimsiz bir veletsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheogorath -- 3 Ocak 2015; 3:57:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SadrazamınSolTaslağı

Sen tarih hakkında hiç bi şey bilmeyen bi klavye erkeğisin. Zaten cümlenin başında "ecdadın" diye başlaman kendini kime yakın hissettiğini kanıtlıyor. Perez boşuna demiyor Türklerin içine öyle bi düzen kurduk ki en az 100 yıl daha ecdadına sövecekler. Git ötede takıl Mevlâna'nın da söylediği gibi senin gibi cahillere gerçeği anlatamazsın sadece sinirlenirsin. Tamam mı abisi..

"Abisi" ? Yaş kaç bilmiyorum da saygısız tavrınızdan 13 üstü olduğunu tahmin etmiyorum, yok eğer daha fazlaysa o zaman durum daha vahim sizin için. Tarih bilip bilmediğimi nereden biliyorsun? Buyur anlat o zaman kendi cümlelerinle de öğreneyim. İddia ettiğin gibi sinirlenmeyecem de, söz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.