Şimdi Ara

DÜNYADA KAÇ TANE GMAİL HESABI OLUŞTURULUR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
30.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dipnotu okumadınız herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Japonlar Çinliler bu hesaba dahil mi bilmiyorum ama adamlar paso 123456789@gmail.com gibi rakam kombinasyonlu e-postalar alıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Sanmıyorum. Adım soyadım ile olan maili birisi almış, ben de adım.soyadım ile aldım.
    evet, arkadaş haklı.

HellRazor@gmail.com
    Hell.Razor@gmail.com
    H.e.l.l.R.a.z.o.r@gmail.com

Bunlar aynı adres. Deneyin isterseniz.
  • PureWhite kullanıcısına yanıt
    bilmeyenler için gmailde . (nokta)'nın anlamı yoktur. örn: abcd@gmail.com diye mail adresiniz var... başka bir mailden abc.d@gmail.com veya ab.c.d@gmail.com'a mail attın abcd@gmail.com adresinize geldiğine göreceksiniz...
    hatta bunu kullanımı kendi hesaplarınız için kullanabilirsiniz..
  • okumuş adam başka oliy
  • Hocam günlük hayatta başka hangi ilginç sorulara cevap arıyorsun?

• etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Hadi saysana bi hem nedir bu nefret kusmak tavrın acınası. klavye delikanlısı seni

• BigMuffin kullanıcısına yanıt
    ilgimi çeken her türlü konu

• Bu soruldu mu bilmiyorum ama parolayı niye hesaba katıyoruz ki? Aynı mail adresi farklı parolayla tekrar alınabiliyor da ben mi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de bu hesaba göre ilk baştaki 6 karakteri herkesin aynı aldığını varsaymışsın. 36 üzeri 6 farklı şekilde seçilebilir onu da hesaba katmalısın. Birde bu hesapladıkların sadece 30 hanenin tamamı kullanılarak oluşturulabilecek gmail hesapları. 6,7,8,9...29 haneli kaç tane adres oluşturulabilir onu da hesaplamalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreStillRed -- 20 Kasım 2018; 17:46:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunners49

Hadi saysana bi hem nedir bu nefret kusmak tavrın acınası. klavye delikanlısı seni
    Hadi ver bakalım özelden tel nonu göreyim delikanlılığını

• interwap kullanıcısına yanıt
    İyi de hocam o zaman nasıl izin verdi bana? Şuan adım.soyadım olarak kullandığım bir Gmail var. Şaşırtıcı.
  • elektronikg kullanıcısına yanıt
    Şimdi denedim. Adım.soyadım ile aldığım maile başka bir mailden attım yine adım.soyadım olan maile geldi. Yani HellRazor@gmail.com bana ait değil ve ben de hell.razor@gmail.com diye mail aldım. İkincisine mail attım test için ve geldi hocam. Ben mi yanlış anlıyorum acaba?
  • Dunyada en az 100 milyar gmail adresi vardir. Belki daha fazla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Şimdi denedim. Adım.soyadım ile aldığım maile başka bir mailden attım yine adım.soyadım olan maile geldi. Yani HellRazor@gmail.com bana ait değil ve ben de hell.razor@gmail.com diye mail aldım. İkincisine mail attım test için ve geldi hocam. Ben mi yanlış anlıyorum acaba?
    DÜNYADA KAÇ TANE GMAİL HESABI OLUŞTURULUR

support.google.com
    Gmail adreslerinde nokta işaretlerinin önemi yoktur - Gmail Yardım
    https://support.google.com/mail/answer/7436150?hl=tr

Eğer bahsettiğiniz gibi yukarıdaki açıklamaya aykırı durum varsa gmail bu özelliği desteklemediği dönemde adresleri almış olabilirsiniz. Gmail bu özelliği doğuştan destekliyorsa ya basit bir ayrıntıyı atlıyorsunuz yada bir bug var. Yazın gmail'e belki ufak bir ödül ile sizi görürler. Adresiniz elden de gidebilir. :)

• interwap kullanıcısına yanıt
    Hahaha, vallahi yok hocam örnekten yola çıkalım mehmetdemir@gmail.com olmadığı için mehmet.demir@gmail.com adresini almak istedim ve onayladı. Gerçi benim mail adresimde 2 isim 1 soy isim var ama bir fark olacağını zannetmiyorum. Yani şöyle örnekleyeyim. MustafaKemalAtaturk@gmail.com adresini almak istedim ve kullanılıyor dedi, ben de Mustafa.Kemal.Ataturk@gmail.com adresini denedim ve onayladı.
  • küçük bir up,doğruluğu teyit ettirmek adına

• AmonKoutarou kullanıcısına yanıt
    global çapta aynı alfabe kullanılır diye biliyorum

• ru1ns R kullanıcısına yanıt
    daha yeni gördüm :) haklısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnoldşırnaktahalayceker

Aferim sincap
    Yine gördüm yine kahkaha attım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.