Şimdi Ara

DÜNYADA KAÇ TANE GMAİL HESABI OLUŞTURULUR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
30.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sanmıyorum. Adım soyadım ile olan maili birisi almış, ben de adım.soyadım ile aldım.
  • Tamam da evladım bu kadar google hesabı açmaya google de yar var mı
  • Gmail de max kaç karakter girilebildiğine bakmak lazım. "." gibi bazı karakterleri başta kullanmaya izin vermiyor. Bu tip şeylere de dikkat edilmeli. Ne olursa olsun astronomik bir sayı çıkacağı kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun sana.

Zaten önceki mesajlarda söylenmiş, noktanın Gmail için önemli olmadığı. Bazı e-mail servislerinde noktanın değeri var, bazılarında yok. Buna göre yapabilirsin hesaplamanı tekrardan.

Programlamaya ilgili olduğunu yazmışsın. Eğer bir sorun olursa seve seve cevaplarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 38 üzeri 24 çarpı 37 üzeri 6 eksi 38 üzeri 24 çarpı 37 üzeri 5

37 karakter kullanabiliyorum ve 24 boşluk var. Hepsini kullanmak zorunda olsam 37 üzeri 24 farklı adres alabilirdim. Yani 24 boşluğun her birine 37 tane yazıp da...

Ama hepsini kullanmak zorunda değiliz. Yani bir de boş bırakma faktörü var. Boşluk da bir karakter sonuçta. Elimizde 38 karakter oldu bu durumda. Yani 38 üzeri 24

İlk 6 basamağı kullanmak zorunda olduğumuz için kalan kısımlara boşluk yazabiliriz ama ilk 6 basamağa sadece 37 karakter kullanabiliyoruz. 37 üzeri 6 da buradan geliyor.

Sonuç 38 üzeri 24 çarpı 37 üzeri 6 olmalı

Ek olarak : noktayı başa yazmaya izin vermiyorsa noktanın başta olduğu ihtimalleri çıkarmak lazım. O da 38 üzeri 24 çarpı 37 üzeri 5 olmalı.

Peki ilk 6 basamak ile sonraki 24 basamak birbiri yerine geçebiliyor mu? Yani kendi aralarında da farklı sıralama yapabiliyor muyuz? HAYIR. Çünkü ilk 6 basamağa boşluk gelemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 20 Kasım 2018; 6:58:48 >

• Kombinasyon ile işimiz yok diye düşünüyorum çünkü aynı karakteri tekrar ederek yazsak da olmuyor mu yani 6 tane a yazıp alsam aaaaaa şeklinde?

• Bir gün dünya nüfusu 3.562.467.300 x 37! kişi olduğunda işsizin biri yeni gmail açmak isterse ne olacak ?

• O zaman karakter sayısını maksimum 30 dan 40 karaktere çıkarırlar olur biter.

• nokta haricinde artı işaretininde önemi yok

• Simone Simons kullanıcısına yanıt
    Neden umut versin ki ,pi sayısının bilmem kaç basamağını ezberleyen işsiz veletten ne farkı var bunun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AmonKoutarou kullanıcısına yanıt
    Tek attı herif

• Ascii kodları kullanıldığı sürece mevcut durumdan daha fazlası için Max karakter sayısı arttırılabilir ancak kullanışlığı ve okunabilirliği azalacak. Düşünsene adam şirket açıyo 50 yıl sonra gmail hesabı açamıyor adam vermiyor mail sahibi isim hakkını.

• Sonuç tam olarak ne biri yanıta yazsın kimse yazmamış sayı olarak yazın anlayabileceğimiz şekilde..

• Okumaya çalışırken gözüme ağrılar girdi kardeşim. Düzgün bir fontta yazamaz mıydın sanki ilk defa html editor keşfetmiş ki bold italik döşemissin

• 1- 25 boşluk değil 30 boşluk kullanabilirsin. ilk 6 zorunlu ama sabit değil.

2- nokta dışında da karakter kabul ediyor olabilir. "_" "-"gibi.

3- karakterlerin belirli ardışık hallerini kabul etmiyor olabilir

4- tebrikler

5- ingilizce olarak google'da arama yaparsan göreceksin, mutlaka hesaplanmıştır. kafana takılan sorular için araştırmaya bu şekilde başla.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

1- 25 boşluk değil 30 boşluk kullanabilirsin. ilk 6 zorunlu ama sabit değil.

2- nokta dışında da karakter kabul ediyor olabilir. "_" "-"gibi.

3- karakterlerin belirli ardışık hallerini kabul etmiyor olabilir

4- tebrikler

5- ingilizce olarak google'da arama yaparsan göreceksin, mutlaka hesaplanmıştır. kafana takılan sorular için araştırmaya bu şekilde başla.
    Ya bana sorarsanız boş bir hesaplamayla vakit harcıyor. Ben anlayamadım forum neden bu boş ve başarısız eylemi tebrik ediyor? Yani google kac mail adresi ilusturuyor degil ki bu google text box controllerı kac mail adresi yazilabilir konusu. Hesap yanlış, amaç yanlış, burada dogru hesabı yazanlar var kimse onlari takmiyor. Çok ilginç bie **** vesselam...

• Yok, etmedim. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunners49

Neden umut versin ki ,pi sayısının bilmem kaç basamağını ezberleyen işsiz veletten ne farkı var bunun
    Var ya sana cidden o kadar çok sebep sayarımki.... Fakat senin yaptığım bu umursamaz ve saçma yorumundan anlatıcaklarımın hiçbirinin o koca kafana girmeyeceğine adım gibi eminim.

• Tebrikler beyler kombinasyonu keşfetmişsiniz

• Goolge yakında işe çağırır sizi. Yıllık 100 - 150 bin $ altını kabul etmeyin sakın. :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.