Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 16 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 23 kuruş zam yapıldı. Ve tabii ki pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuş.. https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/son-dakika-benzin-ve-motorine-zam-yolda-6069967/ |
Dünyada Petrol Fiyatları gerilerken Benzine 16 Kuruş, Motorine 23 Kuruş Zam Yapıldı..
-
-
Benzini dünyada bedava dağıtsalar bizde en düşük 5 TL olur
-
Kur+vergi+bayi kârı
Kimse zarar etmesin, tamam ne yapalım? Tabi ki halka yansıtalım -
quote:
Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçek
Kur+vergi+bayi kârı
Kimse zarar etmesin, tamam ne yapalım? Tabi ki halka yansıtalımDogru degil aslinda.
Yanlis hatirlamiyorsam gecen sene bir yasa ile banzinde artisin onune gecmek icin, zamlar pompaya yansitilmiyordu, vergiden birsey dusuluyordu vs.
Konuya gore "pompaya yansiyacak" bu zam, demekki vergiden kesecek birsey kalmadi.
-
arabam yok :D
-
Mevsimsel faktörlerden dolayı,zam doğal bir durum
Havaların soğumasıyla,işçilik maliyetleri ve diğer giderler artıyor
Yaz gelince yapılan bu zamlar,indirilecek
Dua ile -
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/akaryakitta-dolayli-vergi-ilk-kez-dustu-5383950/
Senin dediğin olay bu, geçen sene zarar edince kaldırdılar.Zira yakıtın yüzde 68i vergi.Yani sen aslında vergi dairesine gidiyorsun
-
16kuruştan kimse ölmez merak etmeyin. ümmet gerekirse toplu taşıma kullanır yinede isyan etmez.
ayrıca onun adı zam değil.
---------------GÜNCELLEME---------------- sistem otomatik olarak güncelleme yapıyor.
bir türlü öğrenemediniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 7 Ekim 2020; 18:33:30 > -
Benzinle mi maaş alıyorsunuz? Benzin borcunuz mu var? Eee? -
quote:
Orijinalden alıntı: Elk.de
Dua ileHer entryin bir sanat eseri.
Bambaşkaymışsın
Tarkan'dan gelsin dudu ve kuzu ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 7 Ekim 2020; 19:32:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçekhttps://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/akaryakitta-dolayli-vergi-ilk-kez-dustu-5383950/
Senin dediğin olay bu, geçen sene zarar edince kaldırdılar.Zira yakıtın yüzde 68i vergi.Yani sen aslında vergi dairesine gidiyorsun
Kalktigindan haberim yoktu, tesekkurler bilgi icin
Neyse ben hep 1 tl lik aliyorum bana dokunmuyo
-
o kadar dogalgaz buldular. bulmasalar 50 kurus olacakti zam
-
Bizi ilgilendirmeyen dolarla bir alakası yok değil mi?
-
Kimsenin artık tahammülü kalmadı. 5 lt yağ 60 lira olmuş. Reel enflasyon yüzde 50 civarı.. ama açıklanan oran yüzde 10.. en çokda milleti salak yerine koyup düşük enflasyon açıklamalarına kızıyorum.. -
Vay be halada göremiyen ve delilercesine ölümüne savunanlar var çok ilginç gerçekten, gerçekten o insanları anlayamıyorum. -
Müstahak
Bunlar daha iyi günlerimiz -
quote:
Orijinalden alıntı: Elk.de
Dua ileSenin gibilerden kurtulursak ülke de kanser hücresinden kurtulmuş olur.
Ne yazık ki bu kanser hücresi tüm ülkeyi sarmış ve kurtulmak imkansiz
-
Yalnışınız var. Ben akşam TRT FM dinlerken yakıt fiyatlarında "değişiklik" olacağını söylediler. Haber detayında zam bahsi geçmedi sadece ... kuruş artacağı dile getirildi.
-
Ben olayı sadece işletmeci kimliğimle yorumladımquote:
Orijinalden alıntı: mur@t_fbSenin gibilerden kurtulursak ülke de kanser hücresinden kurtulmuş olur.
Ne yazık ki bu kanser hücresi tüm ülkeyi sarmış ve kurtulmak imkansiz
Alıntıları Göster
Basit olarak maliyet artışına mevsimsel bir örnek vereyim.
İzmir-Aliağa rafinerisinden Antalya’ya nakledeceğiniz petrolün nakliye fiyatı kış şartlarında daha fazladır
Yada personel koş şartlarında daha fazla hasta olur,veya üretimde enerji sarfiyatı daha fazladır
Lazer hocam bu konularda ihtisas sahibidir,çağıralım,daha net açıklar
Benzini dünyada bedava dağıtsalar bizde en düşük 5 TL olur |
Kur+vergi+bayi kârı
Kimse zarar etmesin, tamam ne yapalım? Tabi ki halka yansıtalım |
Her entryin bir sanat eseri. Bambaşkaymışsın Tarkan'dan gelsin dudu ve kuzu ile |
Sizi çok pollyannaci ve cokomelli gördüm.. yazın o benzin dizel düşerse beni ***iksinler düşmezse de sizi .. Lubrikan ve kayganlastirici ile ... |
Elk.de demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Senin gibilerden kurtulursak ülke de kanser hücresinden kurtulmuş olur. Ne yazık ki bu kanser hücresi tüm ülkeyi sarmış ve kurtulmak imkansiz |
Şöyle bir tip olduğunu bilmeyen yok zaten. Bilgelik, cesaret, yenilikçilik, teknolojiye hakimiyet hepsi sende. Eowyn sana yanık zaten kanka. Endler ve kara elfler ile |
Benzinle mi maaş alıyorsunuz? Benzin borcunuz mu var? Eee?
|
Benzer içerikler
- sözcü tv digiturk"te neden yok
- izban"da kredi kartı geçiyor mu
- ülkemiz için neler yapabiliriz
- verilerimin yurt dışına aktarılmasını kabul ediyorum samsung
- suriye"de araba fiyatları
- yeşil nasim
- drone vergisi
- turkuaz taksi nedir
- dijital slip bulunmamaktadır ne demek
- amazon prime günleri ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X