Şimdi Ara

DÜNYADAKİ EN ŞANSSIZ KİŞİ BEN MİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3yıl sınava girerek anca özel tıp kazandım 2.yıl 25k sıralama yaptım 2soruyla kaçırdım 3.girişimde yıl ıcınde iyi netler çıkartmama rağmen sınavda cok kotu yaptım 40kya dusurdum devlet tıp 30kdan kapattı gene olmadı vakıf tıpa gittim yüzde 50burslu okuyom potansiyelimin çok altında kaldım ve bi türlü kabullenemedim 

• 2014 yıl sonrası genç olan herkes şansız bu ülkede. Pandemi, darbe, ekonomik kriz, deprem, yangınlar, sürekli sınav sisteminin değişmesi, konularından bir dahil olup olmaması derken hayatlar çorba oldu. Şu an kampüsler bomboş. Öğrenci kulüpleri aktif değil. O yüzden çok suçlamak istemiyorum insanları. Düzgün çalışsaydın da yüksek puan alsaydın geçerli bir argüman değil sizler için. İyi kötü tıp kazanmış olman bile takdire şayan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 20 Mart 2023; 2:50:27 >
  • scientia kullanıcısına yanıt

düzgün çalıştım zaten ilk yıl 88k 2.yıl 25k yaptım 2.yılda gunde 8 saatın altına dusmuyordum 3.yıl da ıyı calıstım  

•  

• Aynı gibiyiz ve ben tipsiz olduğum İçin insanlar beni dışlıyor. Selfie çekemediğim için :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt

başarı daha onemlı hocam gerisi boş

• Oha devlet tıp 30k sıralamaya mı geriledi... Benim zamanımda 3k be aşağısı anca devlet tıpa giriyordu... Oğlum n'oluyor bu ülkeye?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen valla çok şanssızmışsın. Kafasına yıldırım düşüp ölen adamdan bile daha şanssızsın

• Hayır, en şanssız benim. Devlet üniversitesinden 3,2 puanla hemşirelikten mezun oldum. Aylardır işsizim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frappe35 F kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.