Şimdi Ara

Dünyagöz'de lazer fırsatı... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
9
Favori
52.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üstat tavsiyeler için sağol. Yaptırdığın doktorun ismini de verebilir misin mümkünse?

Bu aralar civarımda pek çok kişi yaptırmış. Kız arkadaşım da 10 sene olmuş yaptıralı o da çok ön ayak oluyor. Ama ne bileyim biraz pimpirikliyim herhalde. Kendimi inandırabilirsem ben de yaptırmak istiyorum ama tam olarak inanmaya ihtiyacım var biraz.

Teşekkürler.
  • O aman başhekim olan Aylin Hanım yapmıştı ameliyatı. (soyadını hatırlamıyorum) Şu anda medikal kadroda göremedim yanlız, muhtemelen ayrılmış :(
  • Ilginc olaylar yasanmis. Ben bundan tam 9 sene once lazer ameliyatlari ilk ciktigi zamanlar Hayrunisa hastanesinde cizdirmistim. 18 yasina yeni basmistim. O aralar televizyonlarda reklamlari donuyordu. Reklamdaki doktor operasyonu gerceklestirmisti. O ara goz derecem 1,5 a 1,5 gibi birseydi. Doktor cok basarili oldu dedi gercekten de hakliymis. 9 senedir ilk birkac sene gece parlamalari haric hicbir bozulma olmadan gozluksuz hayata devam ediyorum. 3-4 sene once numara olcturdugumde 0,25 e 0 cikmisti gozlerim herhalde degismemistir hala, cunku gorusumde bir sikinti yok. Bu is biraz da sans isi herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TAB]ip

SAKIN!!
    Özel hastanelerin yeni taktiği..Lütfen girişimsel işlemler için üniversite hastanelerini tercih edin..
    Hem SGKdan hem sizden tonla para alırlar
    Nereden mi biliyorum? DOKTOR'um

+1000 Kesinlikle katılıyorum.Bir anda binlerce lira borcun içinde bulursunuz kendinizi. Aman ha....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 24 Nisan 2013; 23:42:56 >
  • arkadaşlar neden bu lazerler çok pahalı kaç mw bide ne renk
  • Bu kampanyada kullandıkları girişimsel bir tedavi miydi? Bir de üniversite hastanelerinde lazer yapılıyor mu?
  • Arkadaslar

goz lazer ameliyati olmaya karar verdim bende..Acaba son zamanlarda istanbulda lazer(lasik,lasek) ameliyati olanlardan onerilerini, dr tavsiyelerini, hastane tavsiyelerini
    alabilirmiym?
    Hangi hastanede, ve hangi dr a gorulmeli acaba? ve ameliyat oncesinde ve sonrasinda nelere dikkat edilmeli? bu konularda yardimci olursaniz tecrubesi olanlar
    tecrubelerini paylasirlarsa ben ve bircok kisiye yardim etmis olacaklar..

ilginiz icin tesekkur ederim simdiden..
  • Ankara'da Kudret göz var orada olmanızı tavsiye ederim. Hem daha profesyonel hem fiyatları daha uygun. Kendi yakınlarımdan ameliyat olan var çok memnunlar
  • Bence dünyagözün amblemi ''göz içinde $'' olsa çok uygun olur. Hem firmanın politikasına da uygun.
  • arkadaşlar bu yılbaşı kampanya olucak mı bilen birisi var mı acaba?
    2012-2013 yıllarında %50 kampanyası olmuştu 1200 liraya annem ablam ve teyzem ameliyat olmuştu.Ben kampanyaya katılmıştım.
    Şu an 2300 lira dediler ve indirim yapmadılar.Lütfen bilgilendirin.
  • bursa dünyagöz 20 temmuz itibariyle 4800 TL fiyat çekiyor ve en fazla 3800'e iniyor haberiniz olsun. Geçen sene 2500 TL olan fiyata yakındır diye gittik tetkik muayene vs 2 saat sonunda fiyatı duyunca söverek çıktık ve gidip başka bir kurumda yaptıracağım.
  • acizcool kullanıcısına yanıt
    bu göze lazer olmaz 5 numaranın üstü birde yaşı 40 tan küçükse uzağa yazılır
    numarada sıkıntı olursa zaten takamazsınız
  • tamerbilisim kullanıcısına yanıt
    isanbulda intralase 2000 tl ilasik 2500 tl lasek 1650 tl hepside en uygun fiyatlar doktorda çok iyi
  • barracudaaa kullanıcısına yanıt
    aslında alınan para bence yapılan işe göre çok düşük
    2500 liraya ilasik yapan doktor var
  • lazarusuo kullanıcısına yanıt
    ameliyattan sonra gözlük takacaksan niye ameliyat oluyorsunki gereksiz
  • mechan M kullanıcısına yanıt
    istanbulda ilasik 2500 tl lasik 2000 tl ye yapan çok iyi doktorlar var karşı tarafta kadıköy ertan sunay avrupa yakasında turgay çetin var daha birsürü doktor var vedat kaya var bozkurt şener var baha toygar var bunlar güvenilir doktorlar internettede araştırabilirsin
  • Mnr980 kullanıcısına yanıt
    fiyattan çok bence deneyimli doktora ameliyat olmak lazım bazen adama profesör diyorsun seni alıyo götürüyor bir uzman göz doktoruna ameliyat yaptırıyor 4200 tl alıyor halbuki aynı uzmanı bulsan 2500 e ameliyatı yaptırırsın birinci elden olduğu için daha güvenli oluyor o yüzden doktorların internetten öz geçmişlerini iyi öğrenmek birde doktor adı +şikayet şeklinde arama yapmak uygun olur telefonla hastane call center çağrı cevaplamadan bilgi almamak lazım direkt doktoru bulup görüşmek daha iyi bir çözüm sağlıyor internette doktorların direkt cep telefonlarını bulabiliyorsunuz
  • acemi07 kullanıcısına yanıt
    bence sizin gözünüzde numara artışı olmuştur insan dokusu 8 yılda değişime uğruyabilir belki 2. ameliyatla düzeltilir
  • renklilensli R kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı yeni gördüm, numarada ilerleme olmadı, gece görüş sıkıntısı sonradan olmadı ameliyat sonrası hemen başladı.
    Her şeye rağmen iyi ameliyat olmuşum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.