|
Bildirim
Elektrik fazlası çok olacak gelecekte. Ancak doğalgaz veya petrol dışa bağımlılık demek.
O yüzden merkezi ısıtma veya soğutma sistemlerini ısı pompası sayesinde kendi ürettiğiniz elektrik ile değiştirmek mümkün. |
Daha otoparkı bile zorunlu tutmayı beceremiyorlar apartmanlarda. Evlerde yenilenebilir enerji falan bunlar bize çok uzak şu anda.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ısı pompası bahane, Rusya'dan doğal gaz alamamak şahane! Eğer Türkiye de bir gün doğalgaz tedariği konusunda sorun çekerse belki biz de böyle bir sisteme geçeriz, tabi biz kömüre de gelebiliriz bi anda ama olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Evine klima taktırır klima ile ısınırsın hocam. Aynı mantık, tek tesisat bir tık farklı. Direk ısı pompası da taktırabilirsin uygunsa. Sıkıntı doğalgaza göre pahalıya geliyor. Bizim taktıran komşular, sonraki yıl doğalgaza geçmişti... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendim kullanmadım hocam. Bizim komşular doğalgaz hattı kendi katlarına çıkmadığı için ısı pompası taktırmışlardı. Sonraki sene de elektrik faturası aşırı yüksek geliyor deyip doğalgaz tesisatını yaptırıp kombi taktırdık diyorlardı. |
Ne yaptıklarını bilmiyorum onu. |