< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 2 Eylül 2024; 22:1:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dünyanın en büyük korsan film sitesi çökertildi (3. sayfa)
-
-
Fmovies hala acık gozukuyor ama? kapanırsa uzulurum valla
-
Kullandığın telefon, internet, bu web sitesinin alt yapısı, ve şu yazdığın cevap ile bile daha çok destek olduğunun farkına varmadan ve bir şeyler bildiğini zannedip çok biliyor kafasında olmanız yazık. Ülkedeki eğitim sisteminin eseri bu düşünmeden konuşan, bilmeden eleştiren, kendini her şeyi biliyor zanneden sürüler.. protesto etmek istiyorsan elektrik de kullanma, oturduğun evin inşaatında bile ithal edilen, kullandığın eşyalarında bile milyon tane ithal malzeme var. Destek olma conilere, evden çık, hiç bir eşya kullanma, yaprak falan idare et örtünürken, biz deriz helal olsun destek olmuyor diye. Yoksa böyle yaptığında kafasız, cahil iki yüzlülük oluyor. Boş konuşmuş oluyorsun..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok komik site çatır çatır çalışıyor. Aynı zamanda bu haber sayesinde öğrendim bu siteyi.
-
holywood yıllardan berli deniyor,bu tür sitelerin amacı aslinda,fazla kar eden sirketlerin bu tür şeyleri ucuza yöneltmek için kuruldular korsan siteleri ama ne hollywood nede başka türlü ürünlerin ucuzladığı yok,devletlerin devreye girme sebebi ise,alacakları vergileri alamıyorlar..
bu siteyi duymadım ama mesela bu site var,123movies..
Server vietnamda olduğu için ordan veri yayını yapıyordlardı,o filimleri vietnamlılar değil birden çok ulusun hackerları dağıtıyor,onlara erişmekte kolay iş degil..
Sadece uyarayım bu sitelerde trojanlar var,kesinlikle telefonla girmeyin,ben bilgisayarla giriyorum,telefon bilgilerime ulaşmaları imkansız,telefonuma gelen linkli bilgilere asla tıklamam,banka gönderiyorsa önce bankayı arar onaylarını isterim,onlara ait olub olmadığını..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 4 Eylül 2024; 19:26:18 >
-
hayır dostum yerli yerinde duruyor sanırım bir kaç gün bakımdaydı
-
sana bir tavsiye eğer android yada lg webos samsung tizen4k tv var ise apple da üyelik oluştur apple tv uygulamasını bu tv ye kur iphone yada pc üzerinden itunes kur 5 tlye 4k dolby atmos film kirala keyfine bak su daha pahalı mq
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X