Şimdi Ara

Dünyanın en büyük korsan film sitesi çökertildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
5.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lan ben de bir şey sandım. İsmini ilk defa duyuyorum. Benim için zaten var olmamış bir siteydi, var olmayan site yok oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç haberim yoktu diyenlerin max korsan bilgisi hdfilmceh… Dizipal vs kolpa Türk türevi siteler, arkadaşlar bunlar zaten içeriği bu tarz sizin duymadığınız yerlerden beslenerek size sunuyor, şappadanak filmsiz kalırsınız bi gün anlarsınız 😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rumi kullanıcısına yanıt
    Aydınlat bizi kardeşim. Beslendikleri yerleri söyle?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar son yıllarda korsan içerik tüketmek yerine makul ücretlerle kolay abonelik sistemlerini tercih etme eğilimindeydi bu yüzden netflix gibi platformlar altın çağını yaşadılar. Ama son zamanlarda bu platformlar arasındaki rekabet kafa karışıklığına ve sistemin sürdürülemez olmasına yol açmaya başladı. Bir platforma üye oluyorsunuz, sevdiğiniz bir başka içerik diğerinde oluyor hadi gözü karartıp bir üyelik daha aldınız diyelim bu defa çok sevdiğiniz bir yönetmenin olay yaratacak dizisi başka bir platformda. Netflix, Amazon, Zulu, Hulu, Disney, Apple, Google, Mubi, Blue, Gain, Bein, Mein... derken maddi geliri en yüksek insanın bile takip edemeyeceği saymakla bitmeyecek bir platform çeşitliliği oluştu. Reddit'te ve başka platformlarda bu durumun sürdürülemez olduğu konuşuluyor. Ya bütün bu platformlar havuz haline gelip ortadaki gelirden kendi izlendikleri kadarını alacaklar ya da insanlar 30 tane platforma üye olmak yerine kaçak sitelere yönelecekler. Ha onu da kapatırsan torrent baltaları gömülü olduğu yerden çıkarılır. P2P bitmez. Ha P2P yi en minimal hale getirmeyi istiyorsanız makul, ulaşılır ve geniş içeriğe sahip abonelik yöntemleri getireceksiniz.

• Site acik

• O değilde "torrentgalaxy" kapanmış. Güzel şeyler yavaş yavaş kayboluyor.

• İlk defa duydum

• Ben de ilk kez duydum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki site reklamı gibi bir haber. İlk sefa duydum ben de.

• Bizim ülkemizde böyle bir operasyon yapılması için korsan yayın yapan platformların hükümetten birinin çıkarlarıyla çatışması gerekiyor sanıyorum. Onlarca platform hırsızlık yaparak yaratıcılığı öldürürken, ücretli platformların ise maliyetlerini arttığından daha yüksek abonelik ve bilet ücretleriyle muhattap olmasına yol açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkCA -- 1 Eylül 2024; 23:27:44 >
  • Aniwave, kategorisinde bu zamana kadar gördüğüm en iyi siteydi sanırım.

• site çökmeden önce haber edeydin ya dh!! yaralı parmağa işemezsiniz yeminle.

• Zaten izlemiyordum diyenler dünyaya filmler bu adamların eliyle dağıtılıyor sanmayın her site gidip kendi alıyor.

• Geçen paralı bir kanalda, film izlemek istedim ondan da ücret istediler. Zaten aylık 400 lira veriyorum, film izlemek için de para istiyorlar. Bir film vizyon değerine göre 50-200 TL arası. Ayda 5-10 film izlemek istesen bir sürü para.

• Sadece bu site değil bir çok anime siteside kapatılmış. Aslında iyide olmuş,bence dizi film izlemek kolay olmamalı,töreni ile her sey halledilebilir..

• alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Olay tam olarak bu.

• Daha önce denk gelmiştim, güzel siteydi. Şu an açık hala güzel

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.