Şimdi Ara

Dünyanın en büyük korsan film sitesi çökertildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün çevrim içi film ve dizi platformlarının yüz milyonlarca abonesi olsa da halen korsan içerik platformlarına büyük bir ilgi var. Telif hakkı organizasyonları global çapta bu korsan sitelerin kökünü kazımak için çaba sarf ediyor.

Fmovies artık yok

Disney, MGM gibi dev içerik platformlarının içerisinde yer aldığı Yaratıcılık ve Eğlence Birliği – ACE, dünyanın en büyük korsan içerik sitesinin çökertildiğini duyurdu. Vietnam polisi ile ortak gerçekleştirilen operasyonda iki kişi de göz altına alındı.

Ayrıca Bkz.Film indirme siteleri (2024): En iyi filmler bu sitelerde ve ücretsiz!

Fmovies platformu 2016 yılında Vietnam’da hayata geçen bir korsan içerik sitesi. 8 yılda öyle popüler hale geldi ki aylık 374 milyon ziyaret ve son 6 ayda 6.7 milyar ziyaret değerlerine ulaştı. Dünyada en çok ziyaret edilen 280. ve TV kategorisinde en çok ziyaret edilen 11. site durumunda.

Platformun bflixz, flixtorz, movies7, myflixer ve aniwave adında yan siteleri ile vidsrc.to adında video barındırma hizmeti de bulunuyor. Ayrıca kendine ait Reddit konusunda kullanıcılar film ve dizi taleplerinde bulunuyordu.

Kaynak:https://www.engadget.com/entertainment/streaming/the-worlds-largest-tv-and-movies-piracy-streaming-ring-is-dead-230141145.html

• Bir babayiğit gider başka babayiğit gelir. Hollywood reklam ve propaganda satılıp karşılığında $ alınan ,amerikanın genç insanların beyinlerini uyuşturup onları tüketim üzerine kurgulanan sahte hayata alıştırmaya çalıştıkları yapay bir sahnedir. Bu kurulu düzene çomak sokanlar elbetteki hoş karşılanmayacak rahatsız edilecek. Amerikanın eskiden 1 nolu düşmanı ruslardı tüm warez ruslar üzerinden geçerdi. şimdi 1 nolu düşman çin, çinin arka bahçesinde korsan sektörü olmasına şaşırmamak gerek eğer hükümet destekli idiyseler emin olun çok uzun sürmez başka bir babayiğit gelir :)
    İnsanlar son yıllarda korsan içerik tüketmek yerine makul ücretlerle kolay abonelik sistemlerini tercih etme eğilimindeydi bu yüzden netflix gibi platformlar altın çağını yaşadılar. Ama son zamanlarda bu platformlar arasındaki rekabet kafa karışıklığına ve sistemin sürdürülemez olmasına yol açmaya başladı. Bir platforma üye oluyorsunuz, sevdiğiniz bir başka içerik diğerinde oluyor hadi gözü karartıp bir üyelik daha aldınız diyelim bu defa çok sevdiğiniz bir yönetmenin olay yaratacak dizisi başka bir platformda. Netflix, Amazon, Zulu, Hulu, Disney, Apple, Google, Mubi, Blue, Gain, Bein, Mein... derken maddi geliri en yüksek insanın bile takip edemeyeceği saymakla bitmeyecek bir platform çeşitliliği oluştu. Reddit'te ve başka platformlarda bu durumun sürdürülemez olduğu konuşuluyor. Ya bütün bu platformlar havuz haline gelip ortadaki gelirden kendi izlendikleri kadarını alacaklar ya da insanlar 30 tane platforma üye olmak yerine kaçak sitelere yönelecekler. Ha onu da kapatırsan torrent baltaları gömülü olduğu yerden çıkarılır. P2P bitmez. Ha P2P yi en minimal hale getirmeyi istiyorsanız makul, ulaşılır ve geniş içeriğe sahip abonelik yöntemleri getireceksiniz.
  • İlk defa ismini duydum :)) demek o kadar büyük değilmiş. :)))

• Fmovies biter Cmovies çıkar. Amaç amerikalı conilere para yedirmemek olunca bitmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmcehennemi sandım başlığı görünce 😀

• İlk defa duydum

• Hayatınız batı medyasından ibaret olduğu için haberinizin olmaması normal ama baya baya büyük bir siteydi

Hatta müzik dalında bir benzeri vardı 5 sene öncesine kadar yine Vietnamlı. Flac formatı zahmetsiz anlık çekebiliyorduk

Onun da içeriğini baya boşalttırdılar.

• yashiii Y kullanıcısına yanıt
    Onlarda ordan aliyorlar zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir babayiğit gider başka babayiğit gelir. Hollywood reklam ve propaganda satılıp karşılığında $ alınan ,amerikanın genç insanların beyinlerini uyuşturup onları tüketim üzerine kurgulanan sahte hayata alıştırmaya çalıştıkları yapay bir sahnedir. Bu kurulu düzene çomak sokanlar elbetteki hoş karşılanmayacak rahatsız edilecek. Amerikanın eskiden 1 nolu düşmanı ruslardı tüm warez ruslar üzerinden geçerdi. şimdi 1 nolu düşman çin, çinin arka bahçesinde korsan sektörü olmasına şaşırmamak gerek eğer hükümet destekli idiyseler emin olun çok uzun sürmez başka bir babayiğit gelir :)

• siteyi keşfedeli çok olmamıştı ama baya iyi bir siteydi. çoğu film ve dizi türkçe altyazılı izlenebiliyordu. benzer bir iki site buldum ama fmovies kadar iyi değil.

• Site o kadar iyiydi ki korsan olduğundan bile haberim yoktu 😂

• Kaleler bir bir düşüyor. Anime sitelerinden sonra filmlere de sıra gelmiş. Gidişat iyi değil.

• Tutuklanan elemanlardan biri fildişi kaçakçılığından aranıyormuş zaten

• Aynı performansı dizipal ve diğerlerine de bekleriz 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hadi ya, bir yandan korsan izlediğim için üzülür iken bir yandan da bir çok diziyi ve özellikle eski Amerikan Filmelerini seyredebiliyor olmanın sevincini birlikte yaşıyordum. Arada kaldım açıkçası...

• Ama mutlaka bir yerlerde ayna sunucuları türer...

• Bende duymadım niye daha önce söylemedimiz girerdik

• CIZIK kullanıcısına yanıt
    İzlemesinler o zaman, para vermeden izleyince propagandaya maruz kalınmıyor mu?

• Hiç duymadım . Başka alan adı alır belki.

• Hdfilmcehennemi.com ve dizipal den şaşmam

• Sitenin reklamını yapmak için mi yapıldı bu haber?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.