Şimdi Ara

Dünyanın en büyük SİHA tedarikçisi Türkiye oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkemiz adına be kadar güzel ve önemli bir başarı. Keşke diğer alanlarda da böyle başarılı işler yapabilsek. Emeği geçen bütün mühendis ve çalışanların ellerine yüreklerine sağlık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En azından övünebilecek nadir şeylerimizde var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yine AKpınar yine aynı tarz haberler. Ahaber gibisiniz sayın AKpınar

• Helal olsun emeği geçenlere...

• Bu haberden sonra bu habere ne demeli bilemedim.

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt

Ya gerçekten kötü niyetlemi bunu yapıyorsunuz. Sadece susup veya tam aksine pozitif gaz vermek adına firmaya teşekkür etmek varken illa bir kulp yaratıp yazmak sana bize ne kazandırıyor. Ülkeye ne kazandırıyor. Ciroda aynı değilmiş. Tabiki aynı değil. Daha az maaliyeti daha iyi veya aynı teknoloji . Sen hangisini tercih edersin mesela. Keriz gibi aynı işi yapan pahalı malımı alırsın. Ticarette sürümden kazanmak diye bir yöntem vardır biliyormusun yada.Ayrıca bu firma (Bak bilerek şahıs olarak bahsetmiyorum çünkü adlarını duyar duymaz trolluge gelecek cok heykel kafa var burda) 2 senedir Vergi rekortmeni İhracat rekortmeni.

• emrekaradag kullanıcısına yanıt

80 sene boyunca hangi yatırıma hangi büyük ve katma degeri yüksek projeye destek verdiniz de sizden destek beklesin bu millet. 1 tane örnek ver. Kafanızın almadıgı ve gayet normal olan Projeyi yaratıp geliştirip faal hale getiren hükümetse o hükümet gayette reklamını yapar. Sonraki seçimde oylarını artırmak için. Bu çokmu abest bişey ??Sen bence önce çeşme açılışına 10 tane kanalı cagırıp gülünç oldugu halde parti başkanıyla poz verenleri eleştir.

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

Keşke her muhalif gerçekten senin gibi bu ülkenin çok hassas degerlerini senin gibi pozitif olarak kenara ayırıp dürüstce dogruya dogru dese ve hakkını verse. Seni gerçekten tebrik ediyorum. Ülkenin sizin gibi çok vatandaşa ihtiyacı var hem hükümet kanadında hem muhalif kanattan. Fikirler farklı olabilir ama milli degerler aynı olmalı her zaman.

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

İlkokul matematik bilgisine sahip bir zeka daha. Ülke yüksek katma değerli böyle teknoloji üretecek cari açık azalacak ve milli gelir artacakki sizin de o aç karnınız doyacak. Sizin gibiler oldukca bu ülke 100 senede geçse bu yakındıklarından asla kurtulmayacak.

Aynen kanka Dünya gaf şampiyonu olan Koskoca SSK yı batıran girdiği her seçimi kaybeden gazoz kapagından bile az oy alan ve sizin seve seve oy verdiğiniz ünlü Lafonten dede ylemi kurtaracaktık ülkeyi. Buna cevap versen yeter.

Evet saçma ve en kolay DAMAT silahıda geldi. Hiç akıllanmadınız değilmi. Adamlar belgeleriyle herşeyi gözünüze soktu. Asla destek HİBE almadan evlerini mülklerini satarak onca engellemelere rağmen bu duruma geldiklerini kanıtladıkları halde. Nasıl papagan zekasıyla bu kelimeyi kullanabiliyorsunuz gerçekten zekanıza hayranım. İnsanda biraz utanma duygusu olur. Ayrıca adam 2015 de evlendi. Bu işte 20 senedir çalışıyor ve didiniyorlar. Pes pes pes. Elinde aksi bir kanıt belge vs varsa gel buyur at buraya. Yoksa daha da fazla rencide olmak istemiyorsan sus otur.

• coolhearts kullanıcısına yanıt
    Gaz vermek ne demek, milyarlarca dolarlık firma, bilir ne yapacağını.
    Sürümden kazanmak ne demek, ürün aynı değil, biri elma öbürü karpuz 😀, daha az maliyetle daha iyi teknoloji felan da değil, daha biz onların radar seviyesine gelene kadar kaç sene geçer Allah bilir, o arada onlar ne yapar belli değil tabi.
    Dünya liderliği felan yok, daha çoooook uzun yol var gidecek.
    Ama sen istediğin gibi yorumla, kendini gaza getir böyle click-bait haberlerle. Alttan da ver mehteri.

• coolhearts kullanıcısına yanıt
    Teşvikleri sayılmıyor galiba. Demek hibe almamış vah vah. Oldu olacak bir şehrin anahtarını verseydi damadına. Çünkü siz savunma sanayi fetişistlerine konu lazım. A haber izleyicileri ne izleyecek?

Siz parti militanları, eski fetöcülerin adanmışlıklarını hiç aratmıyor gerçekten. Aynı tastan su içmişliğinizin bir getirisi sanırım.

Bütün dünya reisi indirmeye çalışıyor, ekonomi aslında çok iyi olacak ama dış güçler engel oluyor. Ülke genelinde beşli çete, yurt genelinde onbinlercesi ülkeyi sömüre sömüre hala bitiremedi ama olsun adamlar çalıyor ama çalışıyor. Eskiden yol mu vardı iPhone bile reis sayesinde geldi. Yoksa dumanla haberleşecektik.

Sana mı soracağım ne zaman yazıp ne zaman susacağımı ibiş.

• emrekaradag kullanıcısına yanıt

Acun'un kaç kanalı var? Yada bildiğimiz Koç holding Sabancı? Hangisi vergi rekortmeni oldu? Ne kazandığı önemli demişsiniz. Bu ülkede vergi rekortmeni olan birinin ne kazandığının önemi var mı?

Not: Diğerleri beni engellemiş. Siz unutmuşsunuz. Ekleyin beni de.

Dünya liderliği isim tamlaması neden batıyor insanlara anlamadım. Al işte o tabloda Çin var USA var. Birinci sırada Türkiye. Dünya lideri değilse bile o tabloya göre birinci sırada. Tabloya göre konuşursak doğru mu?

Ayrıca drone dediğinin tepesinde pervane olur. Hani pırpırların önünde bir tane olur ya onları üst tarafta birden fazla olanını düşünün. Biz İHA'lardan bahsediyoruz. Drone deel.

Bizden yana sıkıntın olmasın biz geliriz bir şekilde. Siz şu ezikliğinden bir kurtulun eğitim alın doktor mühendis falan olun şöyle bir refahınız artsın bakın size ezik diyenlere ne postalar koyuyorsunuz. Zamanla olacak şeyler bunlar bir anda olur diiye beklemeyin. İmajla olunmuyor onlar, bu neslin alışkanlığı şeyler gibi..

• Bu çok iyi bir haber. Daha TB 3 ve Kızıl elma çıkmadan bu başarılar geliyorsa 10 yıl sonrasını hayal etmek zor. Aynı durum TUSAŞ'ımız için de geçerli.. Kaan Hürjet ve Anka3 envantere girmeye başladığında çok farklı bir durum söz konusu olacak. Ben 10 yıl sonra dünyada savunma sanayi ihracatında ilk 5'i zorlayacağımızı düşünüyorum. Bu ve benzeri kuruluşlar bizim çocuklarımızın geleceğinin garantisi arkadaşlar. Daha fazlası için destek olalım ve yapıcı eleştirelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanunimurat -- 17 Eylül 2024; 09:36:55 >
  • Yeşilmişik kullanıcısına yanıt

ben mühendis olalı 17 sene oldu, onun için yazıyorum zaten nitelik başka nicelik başka ama karşıdakinin anladığı kadarsındır derler ya konu o.

Yapan mühendis arkadaşların eline sağlık ama yolumuz çooook uzun, gazla felan olmuyor bu işler.

Ama sizin gibiler seviyor gaz işini, verin mehteri de alttan haydi ya Allah, dıt dıdı dıt devam edin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.