MQ-9A ile TB-2 aynı sınıfta mı Düzgün kıyas yap |
Dünyanın en büyük SİHA tedarikçisi Türkiye oldu (4. sayfa)

-
-
Ekonomik gücün en yüksek olduğu ülkelerden Amerika'da sokaklar Bugatti kaynıyor kanka
-
"ABD merkezli araştırma kuruluşu CNAS..." diye başlıyor haber
Kanka en azından önce bir haberin başını okusaydın
-
Tam olarak onu demek istedim işte 😀
Adamlar adet olarak yazmış, yanıltıcı bi tablo dedim.
Ezik mezik yazmışlar, sıfır teknik açıklama, şimdi de sen bana benim dediğimi geri söylüyorsun karşı görüş olarak 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaptığın kıyas yanlış. NET
Bir şeyler diyorsun ama ne diyorsun belli değil
-
Hocam neyi anlamak istemiyorsun. Çok üretiyoruz ama çok kazanamıyoruz. Adam dua etmiş inşallah çok kazarınırız demiş nerede hata var?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fondaş nefret medyasında bu tür haberleri göremezsiniz.
-
Cnas ı bana bulur musun?
Haber kaynakçasına bakmanız yeterli.
-
Kaynak trthaberdi, şimdi düzeltip eklediğinizi söyleyecek kadar dürüst olabilseydiniz keşke. Neyse biz alışığız bu durumlara.
Hayır, bu yazı yayına girdiğinden beri kaynak cnas. İmalı söylemler ve bir de iftira. Neyse :D hayatta başarılar.
TUSAŞ veya BAYKAR da finans müdürü müsünüz?
-
center for a new american security (en-us)
CNAS Releases Open Source Dataset on Drone Proliferationhttps://www.cnas.org/press/press-release/cnas-releases-open-source-dataset-on-drone-proliferationcevabını merakla bekliyorum
-
Bu gaz nedense şişkinlik gazı olarak yansıyor bazı kesime.. gaz ile alınıp verilemeyen nedir? Konu ortada olay ortada...
17 senedir mühendis olan biri iha'ya, drone diyorsa kaldırım mühendisleri ne diyecek. Çıtalı uçurtma mı? Yazılarınızdan seviyeniz anlaşılmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
As bayrakları as
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Haa 4 işlem yapmak için finans müdürü olmak gerekiyor. Bunu bildiğim iyi oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten de tablonun başlığında All Armed Drone Suppliers, 1995–2023 yazıyor. Tuhaf. Ben yorum yapmıyorum artık. Hafif mor oldum.
-
Hayırlısı olsun inşAllah
Aynı başarıyı inşallah Hava savunma sisteminde de yakalarız.
Hisar ve Siper tüm ülkelerin hava savunma açığı için maliyet etkin cihazlar olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X