Şimdi Ara

Dünyanın En Güçlü 2.Ordusu Türkiyedir Boll SS (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
3
Favori
5.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit : Ayrıca uçak gemin olsa ne olur olmasa ne olur. Terör hala var mı? Var. Sokak ortasında askerlerimizin kafasına sıkıyorlar mı? Sıkıyorlar. Bayrağımızı indiriyorlar mı? İndiriyorlar. Güvenlik denen bir şey var mı? Yok. İstersen uzayda laser cannon üret ne anlamı kaldı? Neye yaradı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 3 Ocak 2015; 0:59:22 >
  • kim jong un ve kuzey kore olmalı 1.numara :)
  • Çok rahat bi şekilde söylüyorum şu konudakilerin %90 ı hangi silah ne işe yarar ya da türkiye nin envanterinde ne var yada kıyaslamak adına diğer ülkelerin kışkırtıcı güç olarak envanterinde ne var ne yok bilmeden yorum yapıyo.

Belki bazı arkadaşlar bilinçsiz yere konuşmalarına rağmen doğru şeyler söylüyolar ama dediğm gibi hiç bi bilgisi olmadan konuşuyolar.

Onun dışında bu sallayanların bi çoğu kendi ülkesini rencide etmek için yorumda bulunan insanlar, okudukça şu ülkeden nefret ediyorum. bilinçli bi şekilde kalkıp gerçekleri yüzümüze vuran insanlara sonsuz saygım var. Benm derdim hakikaten askeri gücümüzün yüksekliği yada düşüklüğü ile değil. İnsanların kendi ülkeleriyle bu denki dalga geçmesiyle, umarım anlatabilmişimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Citizen kullanıcısına yanıt
    ne saçmalıon?

• Önce kendi üretsin bütün parçalarıda sonra 2.oluruz. Başka ülkelerden parçaları alıp burada montaj yapmayla 2. Olunmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güçlü olmak sahip olduğumuz silahla doğrudan alakalı değil.Zaten arkadaş abd nin fotoğraflarını paylaşmış.
    Hiç düşündünüz mü 5 milyon nufuslu israil nasıl oluyorda bu kadar müslüman ülkelerinin arasında müslüman olan bir ülkeye savaş açıyor?
    Bu sadece yahudilerin birlik beraberliğiyle alakalı.
    Dünyada 1milyardan fazla müslüman var ama yahudiler kadar birlik beraberlik örf adet kültür inanç bağlılıgı içnde degiller.bizde öyleyiz
    Yok kürt yok laz yok alevi yok ermeni kendimiz kendimizi bölüyoruz.

• Askerliğini yapmış kişilerin bu başlığı gördğündeki yüz ifadesi (temsili)

• Tum yorumlari okudum ve bu kadar anlayissiz oldugunuza inanmiyorum bunlarin turkiyede olmayacagini bende biliyorum tabiki tamamen ironi yaptim birde 7 kisi artilamis beni allahim buna inananlar var eglence amacli yaptim yoksa gercekler belli cinlilerin yaptigi seyler bunlar

• uçak gemimiz olmayacak bu bir.Tank israil ordusunun merkava tankıdır, tsk'nın merkava alımı vs yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Orijinalden alıntı: URANIUM

quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: URANIUM

Urfa semalarında yüzde yüz yerli olan altayın Kardeşi URAL TANKI
     Dünyanın En Güçlü 2.Ordusu Türkiyedir  Boll SS

Israil tanki olan Merkava olmasin o.

Cok cahilsin

İsrail daha 1949 da felan kuruldu biz cihan devleti 1000 yıldır varız cidden israilin böyle gelişmiş bir tankı yapabileceğine inanıyormusun komiksin !

Dalgamı geçiyorsun yoksa ciddimisin bunu gerçekden merak ettim şimdi

Orda ironi yapmistim ama boyle dusunenler var cidden benimki eglencelikti

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

kotalılara yazık oldu kardeş. bu kadar bol ss koymasaydın

Ulan gece gece güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

kotalılara yazık oldu kardeş. bu kadar bol ss koymasaydın

Gece gece kahkaha attım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !to live is to die!

quote:

daha pkk yi bitiremedik dunyanin en guclu 2. Ordusuymus yav he

Kardeşim benim bitir bakim pkkyı sonra ne oluyor bak. 10 Milyon kürt yaşıyor bu toprakta. İnsanlara saygı duymalıyız ayrım yapmamalıyız dünyadaki her insan ırkçıdır pkknın bitirilmemesinin sebebi Kürtlerin bu ülkenin %15ini oluşturmasıdır. Kendi Ülkeni küçümseme küçük görülürsün. Haddini bil senin gibi insanlar yüzünden ülke bu halde her şeye muhalefetsiniz

dedi kürt

Kürt değilim senden daha türküm

Edit: verebilecek başka cevabın yokmuş Kürtler bile kendi ırkını küçümsemiyor senin gibi Türkler olmaz olsun ırkımın beş para etmez insanısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 3 Ocak 2015; 1:45:49 >

• O değil de ECTAK diye bir kuruluş yok ki.
    Olsa da o kim ki seçecek?
    Seçse de dost ve müttefik ülkemiz ABD! izin vermeden adım atamıyoruz güçlü olsak ne yazar.
    Hadi o da izin verdi diyelim, Ordu da güçlü, lan doğuda devet kuruldu asker kan ağlıyor ikinci ordu olsan ne yazar.
    Terör örgütü dediğimiz oluşum bizden daha etkin.

Lan anasını satayım o kadar alışmışız ki ülke elden gitmiş biz evimizde oturuyoruz. Bebek katili iki yıl sonra suçsuz olacak, devletinin başına geçecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerler olmadan onlar teneke parçası,bütün deneyimli askerleri tasfiye ettikten sonra isterse abd envanterinden fazla silahın olsun,pkk yeniden saldırırsa gene bir sürü fakir fukara çocuğu ölecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Tabii, millet senin bayrağını indirsin sen saygı duy. Hepsini flamethrower ile öldürmek istiyorum bir bunlar iki ise akpliler.

Herkes ırkını savunur Yapıcak bişey yok. Ben orda ırkını savunmasına saygı duyarım dedim bayrak indirmesi veya devlete yaptığı zarara saygı duyarım demedim. Ağır ceza idam gelmesini istiyorum bunları yapanlara. Siyasi parti olayı ayrı bir dünya

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim benim bitir bakim pkkyı sonra ne oluyor bak. 10 Milyon kürt yaşıyor bu toprakta. İnsanlara saygı duymalıyız ayrım yapmamalıyız dünyadaki her insan ırkçıdır pkknın bitirilmemesinin sebebi Kürtlerin bu ülkenin %15ini oluşturmasıdır. Kendi Ülkeni küçümseme küçük görülürsün. Haddini bil senin gibi insanlar yüzünden ülke bu halde her şeye muhalefetsiniz

dedi kürt

Edit: verebilecek başka cevabın yokmuş Kürtler bile kendi ırkını küçümsemiyor senin gibi Türkler olmaz olsun ırkımın beş para etmez insanısın

Ben asil senden daha Türküm.

Ama gercekci bir insanim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dedi kürt

Ama gercekci bir insanim

Gerçekçi? haberlere bakarak konuşan kişisin sen hiç onların ortamında bulundun mu?15 milyon kürt varken
    Pkk biteceğini mi düşünüyorsun?senin gibilerin süper Amerikası Irağa girdiğinde ekonomisinin çöktüğünü biliyor musun?
    Pkknın kimlerle beslendiğini biliyor musun?
    Zamanında Kürtlere yaptıklarımızı biliyor musun? 700 yıl cık çıkarmayan ırk durup dururken mi hır çıkardığını düşünüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methotrexate -- 3 Ocak 2015; 2:07:32 >

• Executor06 kullanıcısına yanıt
    Haddini bildirdiğimiz zamanlarda halkımızda ahlak vardı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dedi kürt

Ama gercekci bir insanim

Gerçekçi? haberlere bakarak konuşan kişisin sen hiç onların ortamında bulundun mu?15 milyon kürt varken
    Pkk biteceğini mi düşünüyorsun?senin gibilerin süper Amerikası Irağa girdiğinde ekonomisinin çöktüğünü biliyor musun?
    Pkknın kimlerle beslendiğini biliyor musun?
    Zamanında Kürtlere yaptıklarımızı biliyor musun? 700 yıl cık çıkarmayan ırk durup dururken mi hır çıkardığını düşünüyorsun?

Pkk yandasligi yapiyorsun ve benim Turklugume laf atiyorsun

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.