Şimdi Ara

Dünyanın En Güçlü 2.Ordusu Türkiyedir Boll SS (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
3
Favori
5.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: !to live is to die!

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

daha pkk yi bitiremedik dunyanin en guclu 2. Ordusuymus yav he

Kardeşim benim bitir bakim pkkyı sonra ne oluyor bak. 10 Milyon kürt yaşıyor bu toprakta. İnsanlara saygı duymalıyız ayrım yapmamalıyız dünyadaki her insan ırkçıdır pkknın bitirilmemesinin sebebi Kürtlerin bu ülkenin %15ini oluşturmasıdır. Kendi Ülkeni küçümseme küçük görülürsün. Haddini bil senin gibi insanlar yüzünden ülke bu halde her şeye muhalefetsiniz

dedi kürt

Kürt değilim senden daha türküm

Edit: verebilecek başka cevabın yokmuş Kürtler bile kendi ırkını küçümsemiyor senin gibi Türkler olmaz olsun ırkımın beş para etmez insanısın

Ben asil senden daha Türküm.

Ama gercekci bir insanim

Gerçekçi? haberlere bakarak konuşan kişisin sen hiç onların ortamında bulundun mu?15 milyon kürt varken
    Pkk biteceğini mi düşünüyorsun?senin gibilerin süper Amerikası Irağa girdiğinde ekonomisinin çöktüğünü biliyor musun?
    Pkknın kimlerle beslendiğini biliyor musun?
    Zamanında Kürtlere yaptıklarımızı biliyor musun? 700 yıl cık çıkarmayan ırk durup dururken mi hır çıkardığını düşünüyorsun?

Pkk yandasligi yapiyorsun ve benim Turklugume laf atiyorsun

Ya sen önce cevabını ver sonra konuş pkknın yandaşlığını yapmıyorum saçma sapan konuşma aklın yetmiyor demekki ben senin gibi yobaz mahluklara bir şey de anlatmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim benim bitir bakim pkkyı sonra ne oluyor bak. 10 Milyon kürt yaşıyor bu toprakta. İnsanlara saygı duymalıyız ayrım yapmamalıyız dünyadaki her insan ırkçıdır pkknın bitirilmemesinin sebebi Kürtlerin bu ülkenin %15ini oluşturmasıdır. Kendi Ülkeni küçümseme küçük görülürsün. Haddini bil senin gibi insanlar yüzünden ülke bu halde her şeye muhalefetsiniz

dedi kürt

Edit: verebilecek başka cevabın yokmuş Kürtler bile kendi ırkını küçümsemiyor senin gibi Türkler olmaz olsun ırkımın beş para etmez insanısın

Ama gercekci bir insanim

Gerçekçi? haberlere bakarak konuşan kişisin sen hiç onların ortamında bulundun mu?15 milyon kürt varken
    Pkk biteceğini mi düşünüyorsun?senin gibilerin süper Amerikası Irağa girdiğinde ekonomisinin çöktüğünü biliyor musun?
    Zamanında Kürtlere yaptıklarımızı biliyor musun? 700 yıl cık çıkarmayan ırk durup dururken mi hır çıkardığını düşünüyorsun?

Ya sen önce cevabını ver sonra konuş pkknın yandaşlığını yapmıyorum saçma sapan konuşma aklın yetmiyor demekki ben senin gibi yobaz mahluklara bir şey de anlatmam

Bu ulkede kac arnavut kac cerkez kac irk yasiyor biliyormusun ?

Onlar neden ayaklanmiyor yuru git isine.

• ordularin gucleri ne kadar savas gemisi olduguna yada ne kadar silahi olduguna bakilmaz. silah sayilari etkileyicidir ama bunlari kullanamadiktan sonra sadece metal yiginidir. ornek vermek gerekirse israil ve arap ulkelerinin yaptigi 7 gun savaslari belgeselini izleyebilir yada biraz arastirma yapabilirsiniz. 7 gun savaslarinda misirin efsanevi hava kuvvetleri havalanmadan israil ucaklari tarafindan vurulmus ve israil topraklarini gelistiemistir. ORDULARIN gucleri muhimmat sayilariyla degil bunlari kullanabilme yetenekleri,ulkelerinin ekonomileri, sirketleri, ve istihbarat teskilatlari ile mumkundur. dunyada suanda bir ekonomik bir savas var bu silahli savasa gecerse guclerini gorebilirsiniz ve bunu gormeyi kesinlikle istemem. ulkelerin gucleri de ordulariyla paralellik gosterebilir. mesela rusya dunyanin 2. gucu ordusuda 2. olabilir. ama israil kapladiga alan kycuk olmasina ragmen etki sahasi tum ortadoguyu kapsamaktadir. ben bir vatandas olarak bunlari soyleyebiliyorsam bu konunu uManlari ve profesyonelleri neler soyler.

su ulke 1. yada biz ikinciyiz demeyi birakip bizi ileriye ve ulkemizi gelistirecek seyleri dusunup biraz kafa yoralim. Kisaca sidik yaristirmayi birakin.
    alin size obama ne demis.

YouTube'da "Obama'dan Bilgisayar Gençliğine Mesajlar" adlı videoyu izleyin - Obama'dan Bilgisayar Gençliğine Mesajlar:http://youtu.be/RmExpol52hA

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dedi kürt

Ama gercekci bir insanim

Bu ulkede kac arnavut kac cerkez kac irk yasiyor biliyormusun ?

Onlar neden ayaklanmiyor yuru git isine.

Acaba neden ayaklanmıyor? Artist herif kendi sorunu cevapla sorduğum soruları cevaplayamıyorsun o kadar cahilsin

• Astsubayın biri söylemişti, Türkiye herhangi bir gelişmiş ülke ile savaşa girse 1 ay sürmezmiş savaş. Bizim ordunun durumu o kadar kötüymüş. PKK gibi örgütlerden daha iyi olabiliriz. Fakat PKK'yı da 30 yıldır yok edemedik yani. Tabii o biraz ayrı konu. Demek istediğim odur ki bir ülke savaşında gerçek durumumuz ortaya çıkar.

Türkiye Almanya'nın yanında İkinci Dünya Savaşı'na girmeyip gerçek savaşla tanışmadığı için toplumumuzdaki çoğu birey böyle fantezilere sahip. Tabii bir de NATO sigortamız var; NATO üyeliğimiz sayesinde hiçbir ülkeyle savaşmak durumunda kalmadık, savaşı tatmadık. Yukarıdaki AKP'li bir arkadaşın dediği gibi eğer Türkiye eski Osmanlı topraklarındaki ülkelerin kontrolünü almak için askeri seçeneğini kullanırsa NATO üyeliğinden çıkarılır. İşte o zaman görürüz gerçek askeri gücümüzü.

• türkiyenin askeri mühimmatlarının 3/4 eski, kullandığı tankların yarısını ise 50 yıldır hiç bir ülke kullanmıyor işin ilginç tarafı natodan en fazla askeri mühimmat parasını da türkiye alıyor kısaca türk ordusunun askeri mühimmatı kuru kalabalıktan ibaret ve son olarak bunu ben demiyorum emekli bir general anlatmıştı
  • Adamlarda bu var;

• Ne zaman uçak gemimiz oldu lan bizim

• böyle şeylerle kendini avut,hee 2. ciyiz,almanya yenilince yenik sayıldık zaten
  • URANIUM kullanıcısına yanıt
    Arkadaş dalga geçiyordur. Fotoğraf olarak, Amerikan uçağı, Çin'in "Liaoning" uçak gemisi ve İsrail'in Merkava 4 tanklarını koymuş.

Öte yandan, ordumuzu küçümsemenin de manası yok. İnşa edilecek havuzlu çıkarma gemimizde, uçuş güvertesi olacak. Bu da, belli sayıda F-35 uçağını taşıyabileceği anlamına geliyor.
    Aşağı yukarı, şöyle bir gemimiz olacak:

Dünyanın En Güçlü 2.Ordusu Türkiyedir  Boll SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Ocak 2015; 12:30:35 >
  • naberabi N kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş isterse en güçlü uçak gemisi olsun kullanmayı bilmiyorsak ne işe yarar demek istemiş bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • URANIUM kullanıcısına yanıt
    Bilgin yok heralde Türkiye'nin uçak gemisiyle işi olmaz. Hele bu güçle 2 taneyi zor alır.
  • Turkiyede daha 1tane dropship yok

• off ne güçlüyüz bir sürü patton'nımız ve leopard'ımız var ufff .d

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne savaş meraklısı çıktınız arkadaş. Türkiye bu saatten sonra bir savaşa girecekse o da 3. Dünya Savaşı olur. Amerika'nın yandaşı olarak.

Büyük savaşların kazananı olmaz, sadece kaybeden vardır. En büyük yarayı da biz siviller alır.

• Neyin sidik yarıştırması la bu

• Agaca ceza veren bir ordu mu dunyanin 2. Buyugu?

• En fazla 10 yaşında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aciklamış ama bende bir ekleme yapayayim . Tr de ucak gemisi yok ama yapilma karari alinmis. Gel gelelim yapilacak gemide ucaklar kalkis yapamiyacak sadece heliler inip kalkabilecek.buyuk olasiliklada iptal olur , kim ne yapsin heliyi. Denizden kalkacakta karaya gidecekte bombaliyacakta geri gelcek. Yooh artik. Anca jet yapabilir bu gorevi zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.