Şimdi Ara

DÜNYANIN EN GÜZEL KADINININ ALANNA MASTERSON OLDUĞU GERÇEĞİ SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     DÜNYANIN EN GÜZEL KADINININ ALANNA MASTERSON OLDUĞU GERÇEĞİ SS'Lİ DÜNYANIN EN GÜZEL KADINININ ALANNA MASTERSON OLDUĞU GERÇEĞİ SS'Lİ DÜNYANIN EN GÜZEL KADINININ ALANNA MASTERSON OLDUĞU GERÇEĞİ SS'Lİ
     DÜNYANIN EN GÜZEL KADINININ ALANNA MASTERSON OLDUĞU GERÇEĞİ SS'Lİ DÜNYANIN EN GÜZEL KADINININ ALANNA MASTERSON OLDUĞU GERÇEĞİ SS'Lİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemsahin -- 19 Temmuz 2015; 1:33:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Alcanna Masterson: Güzellik Algılarını Zorlayan Bir İkon

Alcanna Masterson, Down sendromu olan bir aktivist, model ve oyuncu olarak, güzellik algılarımızı sürekli olarak zorlamaktadır. 2015 yılında Down Sendromlular Ulusal Topluluğu tarafından "Yılın En Güzel Kadını" seçilerek dünya genelinde dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Masterson'un güzelliği, hem fiziksel hem de içsel niteliklerden kaynaklanmaktadır. Nazik doğası, pozitif tavrı ve ışıltılı kişiliği onu sadece görsel olarak değil, aynı zamanda kalben de çekici kılmaktadır.

Modelleme ve oyunculuk kariyerinde Masterson, güzelliğin tanımını genişletmeye çalışmaktadır. Down sendromlu bireylerin de toplumun güzellik standartlarına dahil edilebileceğini kanıtlamayı hedeflemektedir.

Onun savunuculuğu, tüm insanların eşit güzellikte olduğu fikrini teşvik etmekte ve toplumun engelli bireyleri algılama biçimini değiştirmeye yardımcı olmaktadır. Masterson'un çalışmaları, güzelliğin yüzeysel olmaktan çok daha fazlası olduğunu ve herkesin, engeline bakılmaksızın beğenilmeyi hak ettiğini hatırlatmaktadır.

Alcanna Masterson'ın hikayesi, güzelliğin normlarını yeniden tanımlamak ve tüm insanların değerli olduğunu savunmak için ilham verici bir örnektir. Onun çalışmaları, güzelliğin çeşitliliğini kutlamalı ve herkesin kendini toplumda güvende ve güzel hissetme hakkı olduğunu hatırlatmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben ki uzun zamandır küfür etmiyordum ama ss'siz içeriği görünce yine küfür etmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Ben ki uzun zamandır küfür etmiyordum ama ss'siz içeriği görünce yine küfür etmedim

birsürü çok beğendiğim fotoğrafı var hepsini koymaya kalksam 1 saat sürer
  • ayrica hersey den once soyleyeyim suan bosna hersek de bulunmaktayim en guzel ve el degmemis kizlarin oldugu soylenen ulke ama hepsi cop ve hicbiri Katy nin eline su dokemez ama siz -lemeye devam ben belgeler ile konusuyorum

soylerken sorun olmuyor ancak bu yazdiklarin masterson in cop oldugu gercegini degistirmez

ayrica boyle bir konuya sizlere gercek guzelligi gostermeyeli cok oldu, muazzam sesi, sanati ve benligi ile Katy

yalniz hersey bir kenara nasil 32 yasina girecek bu hanim halen 18 lik gibi iken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 18 Temmuz 2015; 23:40:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemsahin

quote:

Ben ki uzun zamandır küfür etmiyordum ama ss'siz içeriği görünce yine küfür etmedim

Alıntıları Göster
    Öyle bir gerçek yok çünkü kişiden kişiye göre değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: fokof

soylerken sorun olmuyor ancak bu yazdiklarin masterson in cop oldugu gercegini degistirmez

ayrica boyle bir konuya sizlere gercek guzelligi gostermeyeli cok oldu, muazzam sesi, sanati ve benligi ile Katy

yalniz hersey bir kenara nasil 32 yasina girecek bu hanim halen 18 lik gibi iken

Yolda yürürken bile daha güzellerini gördüm bu kadından :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fokof

Yolda yürürken bile daha güzellerini gördüm bu kadından :D

Alıntıları Göster
    kardeş alanma ama daha iyileri var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • survivor merve la bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

survivor merve la bu
    Nereye kusuyoz
  • twd izliyen bu kadına güzel diyor. Maggie varken bu çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

twd izliyen bu kadına güzel diyor. Maggie varken bu çöp.
    Emma Watson, Mary Elizabeth Winstead falan uzaylı sayılıyorsa kabul edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storyteller

Emma Watson, Mary Elizabeth Winstead falan uzaylı sayılıyorsa kabul edebilirim.

Alıntıları Göster
    Netten baktımda bildiğin Camilla Belle'ye çok benziyor ya.
  • Kız Alannında Mastermış
  • quote:

Orijinalden alıntı: En_Yaratıcı_Nick

Aynen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: En_Yaratıcı_Nick

Aynen

Alıntıları Göster
    s*çtığım b*k bile daha güzel walking dead dizisinde o kadar kız varken bu mu güzel geldi sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Benzin.

s*çtığım b*k bile daha güzel walking dead dizisinde o kadar kız varken bu mu güzel geldi sana

Alıntıları Göster
    Paralel evrenlerinden birinde belki de en güzelidir de içinde bulunduğumuz gerçeklikte değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Temmuz 2015; 0:24:39 >
  • Dünyanın en güzeli falan denince meraklı bir şekilde baktım googledan kimmiş bu güzel diye. Sonuç beni hiç tatmin etmedi. Bu güzelse diğerleri insan üstü herhalde

Bu da benim düşüncem. Zevkler ne kadar farklı gördünüz
  • quote:

quote:

ya bosver bi saar sureri isterse bes saat sursun ss siz konu olmaz lutfen ssler gelsin ss ss
  • quote:

Orijinalden alıntı: İLLEGAL-01

quote:

quote:

ya bosver bi saar sureri isterse bes saat sursun ss siz konu olmaz lutfen ssler gelsin ss ss

Bu mesajı yazmak için harcadığın süreyle kadının fotoğraflarına bakabilirdin kendin

• Tara mı la o
    Rosita bile daha güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.