bu resimler daha önce tarafımdan yayınlanmıştı pekte yeni sayılmaz
burcu ne yapıyorsun ya !!
bu resimler daha önce webstar tarafından yayınlanmış . sende şimdi yeni gibi buraya koyuyon . [krl]
daha önce webstar tarafından yayınlanmış. bakmayın arkadaşlar. resimlere bakmayın sakın. bu topic'te silinsin ozaman. webstar daha önce yayınlamış nede olsa. [evlol][evlol][evlol][evlol][evlol][evlol][evlol]
[bgdnc2][bgdnc2][bgdnc2][bgdnc2][bgdnc2]
bu arabayla anadolunun caddelerinde biraz dolaşmaya çıksan yurdum insanı UFO gördüm diye polisi arar, taş atar veya bilimum faaliyetlerde bulunur inanın
2003 YILINDA TÜRKİYEDE YAŞANAN İLGİNÇ OLAYLAR: Kütahya daki Zeus Bar ın açılışındaki lazer gösterisi UFO sanılınca, yeni yılda lazer gösterisine izin verilmedi. (1 OCAK)
yok yaa yoLda 2 metre iLerLeyebiLirsen heLaL oLsun! her cukurda aLtı sürter! soora capraz capRaz gidersin[evlol]
araba mükemmel bir şey gidip bir iki, tane alayım bari :)
bi tane de bana [:P]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by X-s-@-r-i-o</i> <br />araba mükemmel bir şey gidip bir iki, tane alayım bari :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Kilosu kaça imiş onu da bi sor:)
lan madara olduk kötü bişey mi dedik yaw[bandt]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Acharad</i> <br />bi tane de bana [:P] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>oo kardeş seni hiiç unuturmuyum [|)]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by astronot</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by X-s-@-r-i-o</i> <br />araba mükemmel bir şey gidip bir iki, tane alayım bari :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Kilosu kaça imiş onu da bi sor:) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>walla kilosu kaça bilmiyorum ama halk pazarında ucuz oldugunu duymustum [krl]
yaeh vome on
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by astronot</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by X-s-@-r-i-o</i> <br />araba mükemmel bir şey gidip bir iki, tane alayım bari :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Kilosu kaça imiş onu da bi sor:) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> yahu bu araba kiloyla satılır mı hiç ? akıl var mantık var ?[bandt]
[bwlng]
ikinci elde görmüştüm sanki,
az kullanılmış, sigara içilmemiş, doktor bayandan
.oO°Oo.
Xsario hocam saol.. kilo fiatını öğren ona göre alalım
Mesudumo bayandan arabanın kilosu klaça?? Bu arada kocasinan hurdalıkta M1 kasa BMWler hurda üzerinden kilosu 750binliraya bilginize...
siberalemdeyqen roxybarmenx fardı ona çoq benzio
igrencccc
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by erte</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by astronot</i> Kilosu kaça imiş onu da bi sor:) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> yahu bu araba kiloyla satılır mı hiç ? akıl var mantık var ?[bandt] [bwlng] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Hadii yaww:)) Ciddi dion dimi?[arindr] Belki ben o arabayı jilet yapcem o yüzden kilo hesabı yapıyom ne olcek Kıllık dimi abüüü[ngt] Koskoca gemileri bile kilo ile satıyorlar:) Sen monitörün kilo ile satıldığını duydun mu? :)) Adamın teki kilosu 3 milyondan satıyordu:))
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Bethesta</i> <br />Bu arabanın önden fotosu yok mu? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> [saek] bence soru şu olmalıydı. "bu adamın yandan fotosu yok mu?"[jwdwn] [oo]