Şimdi Ara

Dünyanın en güzel tasarımlı arabası - peugeot 4002 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın en güzel tasarımlı arabası - peugeot 4002
  • bu resimler daha önce tarafımdan yayınlanmıştı pekte yeni sayılmaz
  • burcu ne yapıyorsun ya !!

bu resimler daha önce webstar tarafından yayınlanmış .
    sende şimdi yeni gibi buraya koyuyon . [krl]
  • daha önce webstar tarafından yayınlanmış. bakmayın arkadaşlar. resimlere bakmayın sakın. bu topic'te silinsin ozaman. webstar daha önce yayınlamış nede olsa. [evlol][evlol][evlol][evlol][evlol][evlol][evlol]

[bgdnc2][bgdnc2][bgdnc2][bgdnc2][bgdnc2]
  • bu arabayla anadolunun caddelerinde biraz dolaşmaya çıksan yurdum insanı UFO gördüm diye polisi arar, taş atar veya bilimum faaliyetlerde bulunur inanın

2003 YILINDA TÜRKİYEDE YAŞANAN İLGİNÇ OLAYLAR: Kütahya daki Zeus Bar ın açılışındaki lazer gösterisi UFO sanılınca, yeni yılda lazer gösterisine izin verilmedi. (1 OCAK)
  • yok yaa yoLda 2 metre iLerLeyebiLirsen heLaL oLsun! her cukurda aLtı sürter! soora capraz capRaz gidersin[evlol]
  • araba mükemmel bir şey gidip bir iki, tane alayım bari :)
  • bi tane de bana [:P]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by X-s-@-r-i-o</i>
    <br />araba mükemmel bir şey gidip bir iki, tane alayım bari :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Kilosu kaça imiş onu da bi sor:)
  • lan madara olduk kötü bişey mi dedik yaw[bandt]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Acharad</i>
    <br />bi tane de bana [:P]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>oo kardeş seni hiiç unuturmuyum [|)]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by astronot</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by X-s-@-r-i-o</i>

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>walla kilosu kaça bilmiyorum ama halk pazarında ucuz oldugunu duymustum [krl]
  • yaeh vome on
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by astronot</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by X-s-@-r-i-o</i>

yahu bu araba kiloyla satılır mı hiç ? akıl var mantık var ?[bandt]

[bwlng]
  • ikinci elde görmüştüm sanki,

az kullanılmış, sigara içilmemiş, doktor bayandan

.oO°Oo.
  • Xsario hocam saol.. kilo fiatını öğren ona göre alalım

Mesudumo bayandan arabanın kilosu klaça?? Bu arada kocasinan hurdalıkta M1 kasa BMWler hurda üzerinden kilosu 750binliraya bilginize...
  • siberalemdeyqen roxybarmenx fardı ona çoq benzio
  • igrencccc
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by erte</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by astronot</i>
    yahu bu araba kiloyla satılır mı hiç ? akıl var mantık var ?[bandt]
    [bwlng]

Hadii yaww:)) Ciddi dion dimi?[arindr] Belki ben o arabayı jilet yapcem o yüzden kilo hesabı yapıyom ne olcek Kıllık dimi abüüü[ngt] Koskoca gemileri bile kilo ile satıyorlar:) Sen monitörün kilo ile satıldığını duydun mu? :)) Adamın teki kilosu 3 milyondan satıyordu:))

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Bethesta</i>
    <br />Bu arabanın önden fotosu yok mu?
    [saek] bence soru şu olmalıydı. "bu adamın yandan fotosu yok mu?"[jwdwn] [oo]
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.