baksanıza adamın kaşLarLa arka farLArdaki uyumuna! tek kelİmeyLe bu emmim için yapıLmış bi araba:)))
kardeşim niye resmimi yayınlıyorsunuz ki, iyiki bi araba aldık alla alla , ama iyi çıkmışım diimii [bye]
[evlol]
oyyy gülmekten yazamıyorum. sizin yazdıklarınız resimlerden daha çok güldürdü.
[bgdnc2]
Araba resimlerindeki imza da adamın imzası olsa gerek. CK: <b>C</b>emal <b>K</b>arizmaoğlu
[evlol][evlol]
Hakkaten kaşları ortadan ayır tam arabanın stoplarına benziyor..
Yanlardan da ikişer yarık.. Karizma tamamdır..
hocam yeter karnım ağrıdı artık.
tek kelime ile süper daha ne olsun oha filan oldum yani adam bu arabayla taksicilik mi yapıcak doğru para elin kroe sında
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MemoSoZ</i> <br />baksanıza adamın kaşLarLa arka farLArdaki uyumuna! tek kelİmeyLe bu emmim için yapıLmış bi araba:))) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
emmim [evlol]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Burcu</i> <br />oyyy gülmekten yazamıyorum. sizin yazdıklarınız resimlerden daha çok güldürdü.
[bgdnc2]
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> SANKİ RESİMLER ÇOK KOMİK[ban]
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Acharad</i> <br />Hakkaten kaşları ortadan ayır tam arabanın stoplarına benziyor..
Yanlardan da ikişer yarık.. Karizma tamamdır..
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> +1 alt taraftaki tırtıklarda adamın sakalları olsa gerek.[krl]