|
BMW 2 Serisi Coupe yenilendi: İşte tasarımı ve özellikleri
-
-
Çok kötü çok ! BMW iyice berbat tasarımlar yapmaya başladı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet öylede yanına gidince iyi duruyo ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla bmw’nin bu tasarım ekibini derhal işten kovmaları lazım hele şu yeni kasa 1 serisi bildiğin kia ceed. Berbat görünüyor yeni tasarımlar tiksinç. Aracın içine koyulan ekranlar sonradan tableti oraya çift taraflı bantla koymuşlar gibi rezalet ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok güzel olmuş. Yeni Gran Coupe de aynı tasarıma sahip olursa almayı düşünürüm.
-
sanki 3 serisinin fotoğrafını çinli biri çekmiş merdiven altı bi atölyede üretilmiş gibi yarım bir araba. bunu alanlara hayret ediyorum tam bir tasarım faciası
-
BMW tasarım ofisine rakip firmalar ajanlarını yerleştirmiş. Bir arabayı ne kadar çirkinleştiririz yarışı yapıyorlar galiba. Ben başka açıklaması olacağını sanmıyorum. F10 F30 nerde şimdiki ucubeler nerde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çirkinliğinde bir güzellik çekicilik var...
-
beğenmeyen arkadaşlardan biri, bana M240i hediye etsin, içinde uyurum, 5 yıl da satmama garantisi veririm.
-
Şu otomobil firmaları ne yapmak istiyor dış tasarımda anlamadım.
Yeni Hyundai Kona modelinde ve bazı markalarda ve bu modelde de gördüm.
Ön far sistemleri yan taraflara kaydırılıyor ( Şimdilik köşelerde ).Yakında ön tarafta far görmezsek şaşırmayacağım.
-
birader arap emirliklerinde cadillac 2020 TR'de olmayan bir cipi ki ikinci el clio parasına almıştı 2 sene önce ve şimdi onu satmadan yanına şunun zırhsız 2015'ini 900 bin TL'ye almış. bütün ekstralar ve ekstra 21 jant ve 20 küsür bindeymiş. galerici adam hanımı bir yılda 8 bin km yaptığı için kızmış elinden almış satmış bu araba bu kadar sürülmez diye. eksoz çıkışı altı biraz kararmış da krom yaptıracakmış adamın tek eksik diye gösterdiği şey sövmek istiyorum ya..
-
Olmamış otur sıfır.
-
Tablet işini ilk Mercedes cikardi , 2013 yilinda w223 kasa s serisi ve 2016 yilinda w213 kasa e serisiyle beraber kullanilmaya başlandi. Köşeli tasarim ekranlar araçlarda güzel durmuyor yani eklenen ekran bir cikinti gibi durduğundan göze hoş gelmiyor.
2 serisi Coupe şase olarak 3 serisini kullaniyor diye biliyorum , önden güzel dursa da arkadan çok tipsiz geldiler :) Türkiye’de 3.20i 1.6 motor getirseler iyi satarlar diye düşünüyorum , yazilimla filan 270ps civari ciddi yürürü olurdu doğrusu , sevgilerle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çok kötü çok ! BMW iyice berbat tasarımlar yapmaya başladı
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X