Şimdi Ara

DUNYANIN EN IYI TELEFON URETICISI SONY'DIR.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu çöp sasmung alanları anlamak çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk mesajı eksileyememenin verdiği üzüntü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzimLeSıçanDuvarıYıkar

Şu çöp sasmung alanları anlamak çok zor.

sasmung lar öyle cidden.... hatta caiso saatleri de öyle çöp... hatta shrap tv ler bile dandiktir...

tabiiki ne de olsa alanında öncü firmaların çakmalarını taklit ederken markasını bile düzgün yazmaktan aciz kalmış zavallılar, marka yamuk olunca alet ne kadar düzgün olabilirki...
    çakmasını almayın, aslını alın keyfini sürün, dert çekmeyin... ucuz etin yahnisi misali....

• Bilerek sasmung yazdım kucumsemek için

• AzimLeSıçanDuvarıYıkar A kullanıcısına yanıt
    Görüşünüze saygı duyarım hocam.
  • Şunu bir banlayın da kurtulalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Şunu bir banlayın da kurtulalım.

Muhtemelen 15 yaşında falandır. Donanımhabertavsiye'de bunun hesabı. Hatta kendii bir zamanların büyük Sony trollü Stevejones'tur. Neler yapmadı ki bu forumda. İfşa edildi şimdi de böyle yan hesaplarla devam ediyor trollüğüne. Nerde bu forum yöneticileri uyuyor mu merak ediyorum. Bu Allah'ın belasından gına geldi artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyzeAbi

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Şunu bir banlayın da kurtulalım.

Muhtemelen 15 yaşında falandır. Donanımhabertavsiye'de bunun hesabı. Hatta kendii bir zamanların büyük Sony trollü Stevejones'tur. Neler yapmadı ki bu forumda. İfşa edildi şimdi de böyle yan hesaplarla devam ediyor trollüğüne. Nerde bu forum yöneticileri uyuyor mu merak ediyorum. Bu Allah'ın belasından gına geldi artık.

+1
  • Her konuya girip sony yazıyor.Geçen gördüm bir arkadaşımız televizyon tavsiyesi istemiş samsung almayı düşünüyorum demiş buda sırf post kasmak için ''Samsung kötü'' demiş.Nasıl bir işsiz anlamadım.Sonunda ban yedi de kurtulduk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.