Şimdi Ara

Dünyanın en pahalı iPhone’u Türkiye’de satılıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
4.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• uncrowned king kullanıcısına yanıt
    Euro 2,80 bandından 25 TL ile satışa çıktı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 😊 Allah yardım etsin inşallah 🤲

• Çapulçu et yığınları yine algı konusu yapmaya başlamış bu telefondan alınan vergiler az bile biz görgüsüz bir milletiz aç gözlüyüz.gelirimize göre yaşamıyoruz.

• Durmak yok yola Devam! Dünyanın en pahalı iPhone’u Türkiye’de satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 11 Haziran 2023; 7:11:0 >
  • ayavas kullanıcısına yanıt
    Bunun gelirine göre yasamanla ne alakası var? Eminim ekmek 150 lira olsa çıkıp burda zaten hamur kimseye faydası yok derdin.

• Olaya dolar olarak değilde asgari ücret olarak bakmanız gerekiyor. Yani brezilyadan yüzde yirmi değil yüzde 100 daha pahalı 2 katı aslında fiyatı, ABD bin ise 5 katı. Yani alım gücü farklı bişey. ABD de o paraya 3 yaşında suv jeep alıyor insanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eminim en çok ta Türkiye'de satılıyor. Ne kadar pahalı, biz Türkler için o kadar değerli. Ucuz olsa dandik olduğundan kuşkulanırız.

• Dünyanın en pahalı iPhone’u Türkiye’de satılıyor
  • Zamlar olunca üzülüyorsun kızıyorsun algı yapma diyorlar. Seviniyorsun neden seviniyorsun derdin ne diyor. Neyapsın millet zam olunca bi söyleyinde de bizde bilelim. Koyun gibi tepkisizmi kalsın millet.

• Türkiyenin zenginlerden vergi toplama şekli ÖTV. Diğer ülkelerde verginizi vermezseniz canınıza okuyorlar ben bizim ülkede doğru dürüst fatura veren görmedim. Devlet ya araba alırken ya telefon alırken vergisinide alıveriyor. Telefon 800 dolara satıldığında vergi vermeyince canımıza okuyor diye ağlamayın sonra.

• Orada arabalar neden çok ucuz biliyor musun ? biz başkan idam ederken adamlar yılda 8 milyon araba yapıyordu.
    Data Zyoutube
    Top 10 Car Producing Countries 1950 - 2019
    https://www.youtube.com/watch?v=kZCeuTzc850&t=26s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastmcse -- 11 Haziran 2023; 12:12:20 >

• Beygir Adam B kullanıcısına yanıt
    Rahmetli erbakanın dediği gibi siz uzaya gittinizde başörtüsüne mi takıldı. bizimkiler şapkayla başörtüsüyle uğraşırken adamlar yılda 8 milyon araç üretiyordu.

• En pahalı iPhone bizde satıldığı için ABD bizi kıskanıyordur!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mettzell -- 11 Haziran 2023; 14:33:23 >
  • Beygir Adam B kullanıcısına yanıt
    Adamlar kıskanmakta haklı birader :)) düşünsene sen bir mal üretiyorsun ama o maldan başka bir ülke senden daha çok kazanıyor vallahi azim onların yerinde olsam ben de kıskanırdım hahaaaa :))

• MrRush kullanıcısına yanıt
    haklısın valla olumsuz her şeyde zirveye oynuyoruz.

• Pakistan’da da herkes iphone alamıyor. Ne var bunda?

• Bu gurur hepimizin.

• lastmcse L kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı fikirdeyim. Bir çok kâr eden büyük, küçük işletmeler var ki, adam evine koltuk takımı alıyor ama şirkete fatura ediyor, vergiden düşerek kendince kâr edecek ya. İşte devlet bunları biliyor, tespit artık çok daha kolay. Bunlara verecek x2 vergi cezası da, adam bunu yapamayacak bir daha. Efendi efendi vergisini ödeyecek devlete. Bu vergi kaçırmaları bir AB ülkesinde kimse yapamaz. Sonra biz doğal olarak şikayet ediyoruz, arabada-telefonda bu kadar vergi olur mu diye?

• ben hep 5 model geriden geldiğim için sorun yok:)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.