Şimdi Ara

Dünyanın en pahalı iPhone’u Türkiye’de satılıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
4.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    amerika nın yaptırımlarına karşı telefonları alınmasın diye vergiler yükseltildi ülke meselesi biz de böyle yaptırım yaparız

• Ziromen kullanıcısına yanıt
    amerikanın dev yaptırımlarına dev yaptırımla karşılık veriyoruz sen dalganı geç sana kalsa bir iphone ye verirsin ülkeyi

• Türkiye hem kurdan hem de ÖTV'den kaybediyor.  

• Robin Hood misali... Tax the rich yavrum, tax the riiiiiiiich
    Eğer Apple'ı bir gram seviyorsam ne olayım. Güncellemeler ve türlü kapitalist kurnazlıklar ile telefonlarını bilerek yavaşlatan bir firmanın telefonunu almak için bin takla atan tiplere az bile. Bu tipleri zerre umursamıcaksın, çünkü bunların olayı gösteriş, içi boş. Kaçakçıları kast etmiyorum, onlar bildiğin ucuza getirtiyor. Ki odaklanılması gereken şey bunu bitirmek. Adaletli olsun diye. Para için değil.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    27 milyon kişi 85 milyon kişinin geleceğini mi tayin ediyor??
    5 yaşındaki çocuk, 10 yaşındaki çocuk, 15 yaşındaki çocuk oy mu kullansın, onu mu istiyosun, tabi ki istemiyorsun.
    Yaklaşık olarak 60,800,000 kayıtlı seçmen var. 85 milyonun yarısı eden 42,500,000 oyu alması için bir adayın %69.9 oy alması lazım. Bir adayın bu oyu alabilmesi için seçimin tek aday yapılması lazım ki öyle bişey olamaz. İmkansız bişey istiyorsun. Sen ne içip geliyosun neyin algısını yapıyosun???

• Bakın ben ekonomistim. Biz biliyoruz bu işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye yüzyılı  

• Çok afedersiniz ama ülkede bukadar malfakir olduğu için dayıyorlar resmen şekilcilik helal apple biliyon işini

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En çok hangi ülkede satılıyor? Bununda verisiyle paylaşırsanız en pahalıya en çok alan ülke vatandaşlarının ekonomiden çok uzak ooduğu da anlaşılabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maalesef Türkiye bir sömürge devleti değil ki zengin olsun,yada petrol veya doğalgaz zengini değiliz. O yüzden maalesef ki maalesef vergilere mahkum bırakılıp eziliyoruz.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Sim kart açtırma da var, onu unutmayın!

• bluemersini B kullanıcısına yanıt

Ben birşey içmiyorum ama sen ve senin gibiler ayranı fazla kaçırıyor olmalı. Doğru düzgün tartışmayı bile bilmiyorsunuz. Bu sisteme göre 25 milyon kişinin verdiği oy çöp oldu. Ülkenin %48’i farklı bir ideolojiye sahip ama tamamen yalan oldu diyorum. Adil mi değil mi orası muamma. Bir tarafta hayat pahalılığı ve zamlardan yakınan bir kesim, diğer tarafta çıkar telefonunu diyen, maaşı dolarla mı alıyoruz, ekmeği dolarla mı alıyoruz diyen bir kesim var. Ülkenin gerçeklerini göz ardı eden bir kesim var.. Komedi diyorum komedi.

• ben trabzondayim ailemdeki herkes telefonlarini gurcistandan aldi. indirimli 22 bin tlye aldik 2 ay once. suanda turkiyede ayni telefon 60 bin tl. 6 bin tlde hat actirma masrafi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 9 Haziran 2023; 9:0:15 >
  • Asin bayraklari ……

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt

iphone degilde android alirsan sim kopyalama cogaltma ozelligi var para vermeden dandik telefonun simini asıl telde kullanabiliyosun

• 5 bin dolar olsun.

• Gt95 G kullanıcısına yanıt

Kullandığımız çoğu şey Abd ye ait ne yaptırımı

• Gt95 G kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var birader hemen şunu dış güçlere falan bağlamayın bizim Ekonomimiz başımızdakiler yüzünden kötü artık şunu kabullenin

• Kur artışı olduğu zaman ilk önce Apple ın zam yapması yine şaşırtmadı tam bir Türk düşmanı bunlar.

• İşte biz böyle zengin bir ülkeyiz. Iphone bizimle gurur duyuyor. Böbrek ilanları sahibinden'e düşmeye başlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.