< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dünyanın en pahalı iPhone’u Türkiye’de satılıyor (2. sayfa)
-
-
Parası olupda alan bile oh ekonomi iyi ben alıyorum banane ki diye malca aptalca düşündüğü sürece bi s!k olmaz bizim parasi olan topluluğun da , hicbir seyi eleştirmeyen ot gelmis giden topluluugun da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önce 1 sana 1 bana sonra 1sana 2 bana şimdi 1 sana 3 bana
-
E normal abi, her ülkenin alım gücüne göre fiyat olması lazım. Bizim alım gücü de malum, o yüzden her şeyin en iyisini, en pahalısını hak ediyoruz
Bir ayfon bana bir pro max te reis e.... Hesaplar benden.....
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
allahallaaa niye öle olmuş yaa
-
-
Kurtarirsa bu durumdan bizi anca reis kurtarir.
-
İç anadoludaki ve karadenizdekğ reyisçi kitlenin umrunda olduğunu sanmıyorum. Ezan dinmez bayrak inmez kafasında milyonlar var hala. Fiyatlar artmış, memleket batmış umurlarında değil.. Demokrasi demokrasi diyoruz ama o bile hiç adil değil. 27 milyon kişi 85 milyon kişinin geleceğini tayin ediyor. Ne kadar adil siz düşünün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulen alım gücümüz düşük, paramız değersiz, bunları anladık ama dolar bazında Amerika'nın 2 katından bile pahalı olması...
Bu arada bazı arkadaşlar Apple zam yapmıyor, dolar arttığı için fiyat güncellemesi yapıyor demişler ama yılbaşından bugüne dolar %25 artmış, ama Iphone 14 fiyatı %37 artmış. Bu %12 fark zam olmuyor mu şimdi?
-
Kuveyt’te ne kadar acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam IPhone diğer cihazlardan üstün. ÖTV olmasa da en pahalı neden bu cihaz? Bir nedeni bence: İnsanlar bu cihazı kullanıyor çünkü farklı bir sınıfa ait olduğunun göstergesi. bunu APPLE da biliyor ve hiç acımıyor.
-
Zengin ülkede hersey pahali olur yegenim ayrica secimde yenilince ehonomik darbe yapmaya calisiyor dis gucler. 2023 de lozan bitince rahatlayacaz
Zaten o 1800 doların yarısı vergi değil mi?
-
şuanki sistemin krallıktan hiçbir farkı yok. aç gözlerini bence. 20 seneyi geçtik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Namkörleeeer hainleeer asrın liderimize bu yakışır
-
Hiçbir şey değişmedi. Eskiden de yemeden içmeden 6,7 maaş ile alınıyordu şimdi yine aynı
-
değişen bir şeyler kesinlikle var. ama bu dediğine katılıyorum ve ben buna bir isim buldum, "kısır döngü". dögünün yansıması ise rakamların yükselmesidir. yükselecek yükselecek ve bir gün, hadi bir altı sıfır atalım denecek. bir iki günce tv'de gördüm cnn sunucusu sahada, pazardaki fiyatları sorguluyordu. pazarcının biri sebze mi ne bir şeyin fiyatını milyon olarak söyledi. tam alıştık derken atılacak bir kaç sıfır ile zihinler yine allak bullak olacak.
bu sıfır atma olayını millete yansıtmadan, daha yukarılarda sistem içerisinde bir katsayı ile çözmek mümkün olmaz mı acaba?
neyse olay şu: enflasyon karşısında, her türlü zarardasın. bu da fakirleştiğin anlamına gelir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X