Şimdi Ara

Dünyanın En Pahalı Kulaklıklarından Birtanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatları Çok Ama Çok Abartmışlar,Ses Kalitesi Mükemmelinde Ötesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysystem32 -- 29 Haziran 2011; 22:23:33 >

• Bi bunlar bi Sennheiserlar
  • zaten sennheiserden başka bir şeye bakmak bile ahata bu devirde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsn141 -- 28 Haziran 2011; 20:17:22 >
  • Hangi akla hizmet açıldığını anlamadığım bir konu ama,başlıktaki iddia yı çürütmek için birkaç örnek vereceğim.ayrıca senny leri küçümseyen arkadaşlarıma da teessüf ederim.halen referans sese sahip onlarca kulaklığı üretmiş bir markayı sırf kulakiçi serileri yüzünden dalga konusu haline getirmeyin pls.

sennheiser orpheus,benim bildiğim dünyanın en pahalı kulaklığı bu.yanında tüplü amfisiyle yaklaşık 25.000usd.limited edition gibi birşey,seri üretime hiç girmedi diye biliyorum.dünyada belli başlı birkaç kişide varsa vardır.

Sony mdr r10.yenisi yok piyasada.4000 usd gibi rakamlara satılıyordu.şu an temiz bir 2. eli için yaklaşık 3000 usd ödemeyi göze alanlar var.

ultrasone edition10 .ultrasone un gözbebeklerinden.fiyatı 2800usd.

Stax sr009.stax ın en son çıkardığı elektrostatik kulaklık.fiyatı yaklaşık 5000usd

daha benim unuttuğum şaheserler vardır mutlaka.

böyle iddialı bir başlık açmak için biraz araştırma yapma zahmetine girseydiniz keşke

• Ya sırf merakımdan bi manstır alıcam bu gidişle..
    Hatta yanına bide holistır, başlamışken bide scania tır alayım diyorum yoksa kesmez beni..

Yalnız bide HD650 den daha güzel çıkarmış, o zaman yuttururlar valla bu lafları..

Edit:
    @Master-Fi,

Arkadaş haksız sayılmaz, bu kalite için gerçekten dünyanın en pahalı kulaklıkları manstırlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortress34 -- 29 Haziran 2011; 2:54:34 >
  • Yazık günah ya. O kulaklıklara vereceğin para ile git kendine 100TL'lik bir şey al gerisi ile fakirlerin karnını doyur
  • Dünyadaki birçok insan gerçek müziği dinleyemeden ölüp gidiyor... Bence bu imkanınız olamadığı için sizlere yazık.

Keşke imkanlarım daha iyi olsada elimdeki sm3 yerine binlerce liralık amfili ses sistemi kursam, bunu herkes anlayamaz, anlamasınıda beklemiyorum zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master-Fİ

sennheiser orpheus,benim bildiğim dünyanın en pahalı kulaklığı bu.yanında tüplü amfisiyle yaklaşık 25.000usd.limited edition gibi birşey,seri üretime hiç girmedi diye biliyorum.dünyada belli başlı birkaç kişide varsa vardır.

300 adet üretildi diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.