Bildirim
Dünyanın en saçma lol maçı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alamazsan riota ticket atmanı öneririm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
4 kere vi kesmiş, peki 1 kere neye öldün -
tank a karşı apc ile yine iyi dayanmışsın aslında sende bir çivili + rylai+liandry çıksaydın keşke
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
süper minyonlar çok vuruyor dimi -
keske command (bayrak) itemini alaydın. ben genelde 4v5 oyunlarda bayrak itemini alıp hatta takımımdaki diğer kişilerede aldırıp oyunu defalarca kez çevirdiğimi hatırlıyorum. -
* ADC build yapsaydın belki bir şansın olurdu. -
bugün aynısı benim de başıma geldi hem de 2 kere. 2sini de kazandim vslerin umarım kayıp telafisi vermezler cünkü 10 macimin ilk2siydi güzel oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: Dash.
keske command (bayrak) itemini alaydın. ben genelde 4v5 oyunlarda bayrak itemini alıp hatta takımımdaki diğer kişilerede aldırıp oyunu defalarca kez çevirdiğimi hatırlıyorum.
bayrak itemi ne la -
Dava aç kardeş alırsın 7 lp sonuçta -
1v1 kaybedip konu açmaya utanmadın mı kardeş? -
quote:
Orijinalden alıntı: -Reikokuna
quote:
keske command (bayrak) itemini alaydın. ben genelde 4v5 oyunlarda bayrak itemini alıp hatta takımımdaki diğer kişilerede aldırıp oyunu defalarca kez çevirdiğimi hatırlıyorum.
bayrak itemi ne la
komuta sancağı imiş türkçe ismi -
Peki niye randuin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yenilmisin ışte aga neyin telafisi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ahaha low ezilmiş bide telafi diyor -
oha la -
quote:
Itemin eski hali daha gibi gibiydı -
Dün veigarla garen yendim ya la.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X