Şimdi Ara

Dünyanın en uzun futbol Menajer oynayan adamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 2 Yıl boyunca toplamda 154 SEZON

oynama süresi : 173 Gün 16 Saat

2010 dan 2163 yılına kadar

• Ne rahat adamlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • COD Modern War. oynadım, 4 saatte bitti. Böyle bi oyun indirmek lazım ki günlerce oyna
  • 10 sezon sonra oyunun bir anlamı kalmıyor ki? bilinen futbolcular emekli oluyor hatta regenler bile nerdeyse emeklilik yaşına geliyor. 154 sezon nasıl oynamış la?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

10 sezon sonra oyunun bir anlamı kalmıyor ki? bilinen futbolcular emekli oluyor hatta regenler bile nerdeyse emeklilik yaşına geliyor. 154 sezon nasıl oynamış la?

Bir saatten sonra oyun kendi kendine isim futbolcular yaratmıştır.

lionel Itır , Cristiano berkecan , xherdan cabbar

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

10 sezon sonra oyunun bir anlamı kalmıyor ki? bilinen futbolcular emekli oluyor hatta regenler bile nerdeyse emeklilik yaşına geliyor. 154 sezon nasıl oynamış la?

aga ben 3 sezon sonra sıkılıyorum güncel oyuncular yok oluyor diye adam 154 sezon oynamış vay be
  • Benim rekorum maksimum 6 sezon oda zar zor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanirim FM 2008 de idi, 35-36 sezon oynamistim full besiktasla. Ama o zamanlar takimlar abarti gelisiyodu. simdi nasil olur bilmem yeni surumlerde oynarim ama en fazla 10 sezon.

Besiktasin karsisina hic unutma yil 2030 lar fln valencia gelmisti ceyrek final sampiyonlar ligi arkadas icerde 12-0 yendim, arkadas dedi boyle takim mi olur anasini satiym.

COk abarti gelisiyodu o zamanlar bi zevki kalmiyo.
  • total club manager 2005 i 2019 sezonuna kadarbursaspor ile oynamıştım. şampiyonlarligişampiyonu olmuştum birkez. reyesler rooneyler elimden geçmişti.
  • Gercek oyuncular olmustur hatta sonradan yaratilanlar da oyle. Menejerde 200'e merdiven dayamistir ama teknoloji gelistigi icin olmemis.
  • Ben football manager'de 10 sezon oynadığımı bilirim ama sonra crash dump , kaydetme problemleri gibi sebeplerden devam edememiştim.
  • tüm görevleri asistana ver sonra sürekli tatile çık,yöntemi bu.
  • Fm 12'de 26 sezon oynamıştım Ordusporla.

• Fm16 9.sezon bitecek :D 8 sezon City ve 1 sezon Real . 4-5 sezon daha oynayıp bırakcam . :D

• Fm16 da maks 2024 e geldim. 18 yaşında bebeleri 50milyonun altına alamamaya başlayınca sıkıldım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.