Şimdi Ara

DÜNYANIN EN ZEKİ İNSANLARI ALMANLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
7.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piiyuu, adamın buldu dediği şeylerin biri bile Alaman icadı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

quote:

nereye matematiği bulmuşlar. gerçi matematiği bulmak kavramı da ayrı bir hata ama neyse. türkmen ve arap bilim adamları matematik ve astronomide ilerlerken almanlar animist animist kuzeyde domuz avlıyorlardı. bir çok kimyasalıda Cabir bin Hayyan bulmuştur ve kullanmıştır.

Ne türkmeni kafayı mı yedin, hintliler ve araplar denklem çözmek için kafayı sıyıyırken türkmenler göçebe hayatı yaşıyordu ordan oraya eşekleriyle gidiyorlardı.

İbn-i Sina, özbekistanda doğmuş bir Türk bilim adamıdır. Ali Kuşçu semerkand doğumludur, Türk gökbilimci ve matemetikçidir. Lagari Hasan Çelebi Türk fizikçidir. Bu insanları es geçmek büyük cahilliyettir.

Valla sana dünyada tanınan 2 tane türk söyliyim

1. Mimar sinan

2. Barbaros Hayrettin Paşa

Başka varmı bilmiyorum bide FSM var, ama onu tarihçiler tanıyor sadece.

Bütün denizciler barbaros paşayı tanır

Mimarlarda sinan ı tanır

hastamısın birader ? bu saydığım kişilerin eserlerini oxford üniversite'sinde öğrencilere okutuyorlar.

cahil-cüheyla başlık açar olmuş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nereye matematiği bulmuşlar. gerçi matematiği bulmak kavramı da ayrı bir hata ama neyse. türkmen ve arap bilim adamları matematik ve astronomide ilerlerken almanlar animist animist kuzeyde domuz avlıyorlardı. bir çok kimyasalıda Cabir bin Hayyan bulmuştur ve kullanmıştır.

Ne türkmeni kafayı mı yedin, hintliler ve araplar denklem çözmek için kafayı sıyıyırken türkmenler göçebe hayatı yaşıyordu ordan oraya eşekleriyle gidiyorlardı.

İbn-i Sina, özbekistanda doğmuş bir Türk bilim adamıdır. Ali Kuşçu semerkand doğumludur, Türk gökbilimci ve matemetikçidir. Lagari Hasan Çelebi Türk fizikçidir. Bu insanları es geçmek büyük cahilliyettir.

1. Mimar sinan

Mimarlarda sinan ı tanır

hastamısın birader ? bu saydığım kişilerin eserlerini oxford üniversite'sinde öğrencilere okutuyorlar.

Oxford üniversitesi dünyanın % kaçını temsil ediyor birader?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1. Mimar sinan

Mimarlarda sinan ı tanır

Oxford üniversitesi dünyanın % kaçını temsil ediyor birader?

haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

mercedes, bmw, audi, vw ve diğerleri diyosun yani

not: provakasyon amaçlı söylenmemiştir. şaka amaçlı

Mercedes,bmw,porsche denir denecek olsa,kendine pay çıkarmayı da unutmamışsın sokuşturmuşsun araya Volkswageni
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

quote:

Mercedes,bmw,porsche denir denecek olsa,kendine pay çıkarmayı da unutmamışsın sokuşturmuşsun araya Volkswageni

kendime neden pay çıkarayım ben. vw benim değil sonuçta.
  • Sattiklari araclari 6 ay 1 sene bekleyen insanlarimizi gördükçe ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Vw çok sırıtmış orda çooook
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

quote:

kendime neden pay çıkarayım ben. vw benim değil sonuçta.

Evet senin değil sonuçta o yüzden seninmiş gibi davranma

• Cehalet diz boyu yorum bile yapılmaz burda bundan sonra yazık kendi tarihini değerlerini bilmeyen bir gençlik yetişmiş hiç bişey demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 14 Ocak 2013; 20:48:18 >
  • Yemin ederim ne kadar boş insan varsa bu foruma toplanmış.Bi kısmı konu açıyor diğer kısmı açılan konular kadar saçma yorum yapıyor.

Lanet olsun yine bi kaç dakikam ziyan oldu.Bende 22 yaşındayım ama uğraşsam bu kadar saçmalayamam.

"eniştain" ne lan ? İnsan gelişiminin en gıcık dönemi bu ergenlik işte.1995 doğumlu 22 yaşındayım diyo

Neyse sakinim çok pis atarlandım nedense
  • abinle ortak mı kullanıyorsun hesabı semih1995
  • o kadar başarılı olmalırının sebebı zekilik değil azim kararlılık ve zihniyettir. Bizim şu an niye bu halde olduğumuza girersek bu yahudi örgütlerine kadar dayanır
  • arkadaşım hesap makinesini bir çok şeyi alman bulmuş . matematiğin tamamını bulmuş demiyorum ama birçok matematik bulucusu alman bilim adamları (Georg Cantor,Carl Friedrich Gauss,David Hilbert,Bernhard Riemann , Alman teorik fizikçi albert einstein, vb gibi )en önemli dallları bulmuş arkadaşlar aklıma gelen daha çok var böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih1995 -- 14 Ocak 2013; 21:22:23 >
  • quote:

quote:

Laflarına dikkat et, moda oldu zaten Türk'e bok atmak!
  • ayrıca "zeki Almanlar" dedğiniz kişilerin çoğunluğu Yahudi'dir.
  • Apple'ın tek başına piyasa değeri Türkiye'nin gayri safi milli hasılasından büyük.

ALmanlara gelirsek dünyanın en büyük şirketleri, otomotivden, telekoma, sağlıktan finansa, bankacılığa, havacılığa, denizciliğe kadar aklınıza gelecek her sektörde dünya markalarına sahipler...

Volkswagen Group ,Basf, BMW, Allianz, Deutsche Telekom, Lufthansa, Daimler, Siemens Grup, Bayer İlaç, Continental , Porsche , Sap, Adidas ilk aklıma gelenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Apple'ın tek başına piyasa değeri Türkiye'nin gayri safi milli hasılasından büyük.

Hayır değil, usturuplu sallayalım
  • @hasanmerto
    abartma yuh.

bana kalırsa bencede almanlar ama hani araç konusunda diyelim kimya'dada iyiler.
    zeki ve çalışkanlar ayrıyetten disiplinde var.
    almanlar gayet iyiler, yaşıyor adamlar.
  • http://www.youtube.com/watch?v=NXH9dmd0f7o
    Videoda Almanlardan da bahsediyor.Muhtemelen birçok kişi izlemiştir.Ben de katılıyorum.Küçük bir örnek vereyim.Youtube de başka dillerdeki video yorumlarına bakın.Bir de bizim video yorumlarına bakın.İnanın diğer milletlerin esprileri o kadar basit ve sıradan ki.Bizim yorumlarımız ise dahiyane.Başka milletlerin tahayyül edemeyeceği incelikte.Şimdi diyeceksiniz ki bunun zekayla ne alakası var.Bence bal gibi var.Bu kadar ince ve orjinal fikirleri üreten bir millet yok.Ama malesef bu incelik sadece youtebe de veya boş beleş işlerde kaldığı için bir halt da beceremiyoruz.Sebepleri saymakla bitmez.Ama sadece şunu belirtmek istiyorum.O hayranlıkla baktığımız arabaları üreten milletler sadece çalışıyor.Saygıyla eğiliyorum bu çalışmanın önünde ve gıptayla seyrediyorum malesef ama bunu onların zekasının bir ürünü olarak görüp kıskanmak sadece işin kolayına kaçmak olur.Ve yerimizde saymaya devam ederiz.Allah çalışana verir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.