Şimdi Ara

DÜNYANIN EN ZEKİ İNSANLARI ALMANLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
7.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl değil siensi: dünyanın en büyük siensi üreticileri siensi liderleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

quote:

quote:

quote:

nereye matematiği bulmuşlar. gerçi matematiği bulmak kavramı da ayrı bir hata ama neyse. türkmen ve arap bilim adamları matematik ve astronomide ilerlerken almanlar animist animist kuzeyde domuz avlıyorlardı. bir çok kimyasalıda Cabir bin Hayyan bulmuştur ve kullanmıştır.

Ne türkmeni kafayı mı yedin, hintliler ve araplar denklem çözmek için kafayı sıyıyırken türkmenler göçebe hayatı yaşıyordu ordan oraya eşekleriyle gidiyorlardı.

İbn-i Sina, özbekistanda doğmuş bir Türk bilim adamıdır. Ali Kuşçu semerkand doğumludur, Türk gökbilimci ve matemetikçidir. Lagari Hasan Çelebi Türk fizikçidir. Bu insanları es geçmek büyük cahilliyettir.

Valla sana dünyada tanınan 2 tane türk söyliyim

1. Mimar sinan

2. Barbaros Hayrettin Paşa

Başka varmı bilmiyorum bide FSM var, ama onu tarihçiler tanıyor sadece.

Bütün denizciler barbaros paşayı tanır

Mimarlarda sinan ı tanır

hastamısın birader ? bu saydığım kişilerin eserlerini oxford üniversite'sinde öğrencilere okutuyorlar.

cahil-cüheyla başlık açar olmuş.

Nereden biliyorsun ? sağda solda duyduğun bilgiyle yazıp duruyorsun. Şu mesajının altında "hukuk fakültesi adayı" imzanı görene kadar mühendis falan sandım seni. dedim adam biliyor da konuşuyor heralde. allah'ın liselisi. kafadan atıp tutuyorsun. ben de kalkmış bilgili biri diye yazdıklarını okuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nereye matematiği bulmuşlar. gerçi matematiği bulmak kavramı da ayrı bir hata ama neyse. türkmen ve arap bilim adamları matematik ve astronomide ilerlerken almanlar animist animist kuzeyde domuz avlıyorlardı. bir çok kimyasalıda Cabir bin Hayyan bulmuştur ve kullanmıştır.

Ne türkmeni kafayı mı yedin, hintliler ve araplar denklem çözmek için kafayı sıyıyırken türkmenler göçebe hayatı yaşıyordu ordan oraya eşekleriyle gidiyorlardı.

İbn-i Sina, özbekistanda doğmuş bir Türk bilim adamıdır. Ali Kuşçu semerkand doğumludur, Türk gökbilimci ve matemetikçidir. Lagari Hasan Çelebi Türk fizikçidir. Bu insanları es geçmek büyük cahilliyettir.

Valla sana dünyada tanınan 2 tane türk söyliyim

1. Mimar sinan

2. Barbaros Hayrettin Paşa

Başka varmı bilmiyorum bide FSM var, ama onu tarihçiler tanıyor sadece.

Bütün denizciler barbaros paşayı tanır

Mimarlarda sinan ı tanır

hastamısın birader ? bu saydığım kişilerin eserlerini oxford üniversite'sinde öğrencilere okutuyorlar.

cahil-cüheyla başlık açar olmuş.

Nereden biliyorsun ? sağda solda duyduğun bilgiyle yazıp duruyorsun. Şu mesajının altında "hukuk fakültesi adayı" imzanı görene kadar mühendis falan sandım seni. dedim adam biliyor da konuşuyor heralde. allah'ın liselisi. kafadan atıp tutuyorsun. ben de kalkmış bilgili biri diye yazdıklarını okuyorum.

üniversite terkim arkadaşım, tarih bölümünde okuyordum. derslerini gördüm, kitaplarıda mevcuttur. orijinal eserleri değil tabiki, kopyaları. tatmin olamadım bölümden, ikinci defa hazırlanıyorum inşallah. ayıp değil mi insanları böyle yaftalamak ?

• ALMANYAYA GİT O ZAMAN TÜRKİYE'NİN SENİN GİBİLERE İHTİYACI YOK
  • Akıllı adamlar doğruya doğru.. olay almanda mı bilmiyorum ama sistem tıkır tıkır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih1995

eniştain

Eniştain demek ha.

hamam tası da gümüşten
    yeni çıkmış o işten
    beni beni bu işe alıştıran
    senin ***** eniştain

Ne alman hayranıymışsın, eniştainda alman heralde genç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

ALMANYAYA GİT O ZAMAN TÜRKİYE'NİN SENİN GİBİLERE İHTİYACI YOK

+1453
  • quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

Boşa dememişler Allah yaratır Alman yapar diye.. Adamlar 2 dünya savaşına birden girip tüm dünyaya kafa tuttular 2 sinde de yenildiler ve hala bu noktadalar biz 1. dünya savaşına tek mermi sıkmadan girdik memleket elden gidiyordu taşla sopayla zor kurtardık bravo almanlara..

Bu millet sanayi atılımları ve iktisadi olayları tartışacakken gitti ezan neden Türkçe okunuyor, Arapça olmalı diye tartıştı.

Nasa Marsa koloni kurmak için hemen hemen herşeyi tasarladı ki adamlar gezegeni hayata döndürebilir miyiz diye tartışıtken, hala biri Kuranın şifrelerini çözmek için uğraşıp program yapıyor ve onu milyonlar izliyor.

Bu durumda Osmanlının ve Atatürk sonrası Türkiyenin neden geri kaldığını anlayabiliriz.

Youtube da evren ve kuantum belgeselleri yorumlarında ki ayrıntılarda gizli gelişememe nedenimiz.

Ayrıca Taş ve Sopayla bile Almanlardan 20 yıl önce kurtardık vatanı.

Osmanlıdan geriye kalanlar ve Almanlar anlaşmayı kabul ederken bu millet çoktan yeni devleti kurma ve sülüklerden kurtulma planlarına başlamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: derememo

TRT de
    batıya doğru akan nehir belgeselini izleyin.
    islam alimlerinin aristolardan etkilndiğini,
    rönesans ve reformu yapan avrupalı bilim adamlaroının islamiyetten etkilendiğini...vs yazıyor.
    yani sadece 1 ırk yada dine değil.
    çalışan herkese nasip oluyor bilim ve gelişme.

Üniversite okuyan arkadaşlar Bilim Tarihi dersinde bunları görmüşlerdir. Kiliseler bilim adamlarını idam sehpasına getirirken, İslam dünyasında bilim merkezleri, gözlem evleri açılıyor ve bilim ilerliyor. Avrupalılar ancak rönesanstan sonra kitapları çevirip bilimde ilerlemeye çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 15 Ocak 2013; 21:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

demek dünyanın en zeki insanları almanlarmış... çok teşekkür ederim bu açıklayı paylaşım sayesinde öğrenmiş oldum... böyle güzel ve bilgilendirici konuların devamı dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

quote:

Boşa dememişler Allah yaratır Alman yapar diye.. Adamlar 2 dünya savaşına birden girip tüm dünyaya kafa tuttular 2 sinde de yenildiler ve hala bu noktadalar biz 1. dünya savaşına tek mermi sıkmadan girdik memleket elden gidiyordu taşla sopayla zor kurtardık bravo almanlara..

Bu millet sanayi atılımları ve iktisadi olayları tartışacakken gitti ezan neden Türkçe okunuyor, Arapça olmalı diye tartıştı.

Nasa Marsa koloni kurmak için hemen hemen herşeyi tasarladı ki adamlar gezegeni hayata döndürebilir miyiz diye tartışıtken, hala biri Kuranın şifrelerini çözmek için uğraşıp program yapıyor ve onu milyonlar izliyor.

Bu durumda Osmanlının ve Atatürk sonrası Türkiyenin neden geri kaldığını anlayabiliriz.

Youtube da evren ve kuantum belgeselleri yorumlarında ki ayrıntılarda gizli gelişememe nedenimiz.

Osmanlıdan geriye kalanlar ve Almanlar anlaşmayı kabul ederken bu millet çoktan yeni devleti kurma ve sülüklerden kurtulma planlarına başlamıştı.

Almanların vatan kurtarma gibi dertleri olmadı hiçbir zaman, işgallerden çekildiler sadece.. ayrıca yazdıklarına katılıyorum sadece cumhuriyet sonrası değil ondan çok öncesine dayanıyor bu işgüzarlığımız ve hayali heveslerimiz..Şu başlığın altında konuşturuyorlar bizi..

• EİNSTEİN ALMAN DEĞİL ,EİNSTEİN YAHUDİ...
    bilip bilmeden konuşmayalım ayrıca o dediklerini almanlar daha göçebeyken mısır,mezopotamya,aztek ve hint gibi uygarlıklar bulmuştu almanlar sadece bir nebze geliştirdi yahudi bilim adamları sayesinde alman lar zeki olsa arabaları bu kadar sorunlu olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

quote:

Almanların vatan kurtarma gibi dertleri olmadı hiçbir zaman, işgallerden çekildiler sadece.. ayrıca yazdıklarına katılıyorum sadece cumhuriyet sonrası değil ondan çok öncesine dayanıyor bu işgüzarlığımız ve hayali heveslerimiz..Şu başlığın altında konuşturuyorlar bizi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

EİNSTEİN ALMAN DEĞİL ,EİNSTEİN YAHUDİ...
    bilip bilmeden konuşmayalım ayrıca o dediklerini almanlar daha göçebeyken mısır,mezopotamya,aztek ve hint gibi uygarlıklar bulmuştu almanlar sadece bir nebze geliştirdi yahudi bilim adamları sayesinde alman lar zeki olsa arabaları bu kadar sorunlu olmaz

Mercedes desem sana MAN desem yıllardır çok şık çizgilerde dizayn edilen araçlar desem.. milyon km desem almanın aracı nerede sorunlu göster bakalım bir sorunlu alman arabası bir marka söyle bana şu araç çok sorunlu de..

bugün Vw kaferler ve t2ler çok soğuk kış şartlarında çalışacak şekilde üretilmiştir ve sıkı dur t2lerin kaferlerin tekerlekleri söküldüğü zaman tren raylarında gacırdaya gacırdaya ilerleyebilecek şekilde tasarlanmıştır bu mu sağlam olmayan kafa..

• CNC ye siensi, Einstein a eniştain diyen 95 li ergeni ciddiye alıpta laf anlatmaya çalışıyoruz. Sizde bi bitmediniz be kardeş yok semih1995, yok atkafası1993 harbiden de bi bitmediniz.

Şimdi bide çıkar kardeşimin hesabı yok misafirin çocuğu yazmış masalı anlatmaya kalkarsa hiç şaşırmam.
  • ilk bilgisayarı almanlar bulmuş olabilir ama ilk bilgisayarın çizimini bir türk yapmıştır.
  • Marka fanatikliğini eleştiriyorduk şimdi de alman milliyetçiliği çıktı başımıza. Bu forum böyle değildi
  • en disiplinli insanlar diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih1995

nasıl değil siensi: dünyanın en büyük siensi üreticileri siensi liderleri.

harbiden sen ergensin....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.