Şimdi Ara

DÜNYANIN EN ZEKİ İNSANLARI ALMANLAR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
7.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kim Jong Un

quote:

Orijinalden alıntı: e_iskender

Her Irkın degişik özellikleri var

TÜRKLER iyi Savaşcı,Cesur ve Misafirperver

ALMANLAR disiplinli,calışkan ve Irkcı

Japonlar Zeki ve Gururlu

Yahudiler ticareti iyi biliyorlar ve örgütlenmede de iyiler

Italyanlar da Sanat ve Moda da iyiler

Irk denilen bir şey kalmıcak yakında artık bütün ırklar birbirleriyle evleniyor, türk alman olayı bitmek üzere sen hala ırkçı olmaya devam et :D

Şunu unutma en üstün ırklar devşirme ırklardır, osmanlı boşuna avrupadan devşirmedi, bu sayede padişahlar üstün ırk oldu.

sen kac yaşındasın 15 mi 16 mı?

ırk kalmayacak mı 1.5 milyar Çinli melezmi olacak 1 milyar Hintli keza aynı senin dedigin devşirme degil melez,metis veya kırma denilen şey senin gibi Baba TÜRK Anne Alman/Irlanda kırması

beni ırkcı olarak sucluyorsun kendi yazdıgın yazıdan haberin yok kendin ırkcılık yapmışsın ne demek en üstün ırklar devşirme ırklardır ? en üstün ırk yoktur herkes eşittir

Allahım ya bu kadarda yazım ve mantık hatası olur mu padişahlar üstün ırk olmuş hiç gülecegim yoktu

hadi evladım sana iyi geceler daha da birşey yazma cünkü bu son mesajım fazlaca seni adam yerine koydum bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Kim Jong Un

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

nereye matematiği bulmuşlar. gerçi matematiği bulmak kavramı da ayrı bir hata ama neyse. türkmen ve arap bilim adamları matematik ve astronomide ilerlerken almanlar animist animist kuzeyde domuz avlıyorlardı. bir çok kimyasalıda Cabir bin Hayyan bulmuştur ve kullanmıştır.

Ne türkmeni kafayı mı yedin, hintliler ve araplar denklem çözmek için kafayı sıyıyırken türkmenler göçebe hayatı yaşıyordu ordan oraya eşekleriyle gidiyorlardı.

eşeklerini koyun keçilerini dost düşmanlarını mevsimleri günleri ganimetleri saymıyorlarmıydı oradan oraya göçerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_iskender

ırk özelliklerini çevre şartları belirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afgani -- 17 Ocak 2013; 1:08:47 >
  • forumda o kadar çok vosvos konusu açılıyor ki bu durumdan gençlerde etkilenmiş :)

almanları çok zeki zannediyorlar,tabi ki zeki olanları var ama zaten her milletten zeki kişiler çıkıyor

malum diğer konuda da osmanlıyı sevmiyorum diyen bir genç vardı :)

yeri gelmişken burada hevesimi alayım :)

zaten siz osmanlıyı sevmezseniz kahrından ölürler

oh be rahatladım

başkasını boşverin siz zeki olmaya bakın bize elin zekisi değil bizim zekimiz gerekli,madem geçmişinizi beğenmiyorsunuz o halde siz daha zeki olunda bu millet kurtulsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 17 Ocak 2013; 1:36:22 >
  •  DÜNYANIN EN ZEKİ İNSANLARI ALMANLAR
  • dünyanın en zeki insanları Türklerdir..

almanlar boşuna dememişler "asfaltı biz bulduk ama yamamayı Türkler" diye
  • Almanlar, Dünya'nın en zeki insanları değil ama bizde Almanları, Dünya'nın en zeki insanları zanneden, zekiler var.

• Bu konuda atip tutan (her iki taraftan da) kac kisi bir Alman'la oturdu calisti yasadi konustu cidden merak ediyorum.
    TUrkiye'de sokakta gordugunuz araba Alman diye Alman irkini tanir oldunuz ya, bravo size....
  • TÜRKLER EN ZEKİ İNSANLARDIR

İLK ALFABEYİ BİLE TÜRKLER YAPMIŞTIR (MU ALFABESİ)

İLK UZAYA HASAN ÇELEBİ ÇIKMIŞTIR (Lagari Hasan )

DAHA SAYAYIMMI????
  • Otomobil bölümünde açılan konuya bak
  • Matematikte adamlara hakkını vermek lazım.

Matematiği bulma diye bişey yok zaten.

Her ülke farklı zamanda farklı çalışmalar yaptı ama en büyük matematikçiler Almandır.

Gauss,Riemann,Hilbert,Dedekind,Cantor....vs daha da sayamayacağım kadar matematikçi vardır.

Bunu da Prusya disiplinine bağlıyorum.

Almanların ardından Fransızlar ve İngilizler gelir matematikte.
  • otomotiv konusunda dünyada rakipleri yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: besauro

otomotiv konusunda dünyada rakipleri yok.

O sana öyle geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: besauro

otomotiv konusunda dünyada rakipleri yok.

neye göre rakipleri yok?
    dünyada en çok araç satan alman markası da haberimiz mi yok?
  • dünyanın en zeki insanları ingilizlerdir bence :) savaşa girmeden savaş kazanacak kadar kurnaz ve akıllılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih1995

selam yaşım 22 . arkadaşlar sizce bu almanlar neden dünyanın en zeki insanları herşeyi onlar bulmuşlar ,. matematiği ,arabayı, makineyi, kimyasalları,lazeri,hastene cihazlarını, bilgisayarı. en büyük örnek eniştain , karlz benz, rodulf dizel ve bunlar gibi.

Merhaba, yanlış anlamayın ama önünüzde doldurulması gereken uzun bir bilgi boşluğu olduğunu düşünüyorum.
  • öncelikle anlamsal olarak matematikte "bulma" değil "keşfetme" daha müsait bir kelime olmalı. bunun dışında zeka ırksal değil kişiseldir. bununla birlikte toplum kültür genlerinde ya da eğitim sistemlerinin sonucu olarak çeşitli karakteristik disiplinler kazanmış olabilirler. bahsi geçen ırksal farklılıklar buradan kaynaklanabilir.
  • 1.ve 2. dünya savaşlarına niye yenildiler la ozaman onların yüzünden bizde yenik sayıldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

1.ve 2. dünya savaşlarına niye yenildiler la ozaman onların yüzünden bizde yenik sayıldık

• almanların zeka olarak bir üstünlüklerinden değil ama çalışkanlıklarından emin olabiliriz..
    çalışkanlık anlamında bence dünya üzerinde 2 üstün ırk var almanlar ve japonlar,zaten uygarlık olarak ne kadar ileride oldukları açık...
    deli gibi bir disiplin,çok iyi bir eğitim sistemi ile tabiki diğer ülkelerden daha ilerde olurar..

bu arada bir yüksek matematikçi olarak,geçtiğim tartışmalardaki birkaç yanlış noktaya değinmek istiyorum
    1.bilgisayarı almanlar bulmamıştır,almanların şifreleme makinası olan enigmanın şifrelerini çözmek için uğraşan ingiliz matematikçi Alan Turing bulmuştur..
    2.matematiğin keşifmi-icatmı olduğu yaklaşık 400 yıllık bir felsefi tartışmadır,şahsi fikrim bir kısmı icat bir kısmı keşiftir,halende bu tartışma net bitmemiştir.
    3.gelişmişlik öyle salt zekaya bağlanabilecek birşey değildir ve geceden sabaha olmamıştır
    gelişmişliğin bilimsel,dinsel,toplumsal ve siyaseten irdelenmesi gerekir
    şahsi fikrim dinin bilim ve fikir üzerindeki baskısının kalkması düşüncenin önünü açmıştır
    4.almanların 1640 lardan başlayan matematikteki gelişmelerinin nedeni prusyadaki derebeylerin kontların himayelerine bilim insanlarını alıp üniversiteleri desteklemeleridir,
    biz ne yapmışız ?günah diye rasathaneleri yıkmışız,bilim diye hacıyı hocayı almışız
    5.kimse kusura bakmasın ama doğru dürüst adam gibi bir matematikçi Türk yoktur,bilim tarihine katkımız yok denilecek kadar azdır..ali kuşcu dediğiniz adamında bir halt bulduğu yoktur,sadece çeviri yapıp önemsiz birkaç cebirsel işlemle uğraşmıştır ama ne yazıkki o kadar acınacak haldeyizki bu uğraşıyı büyük matematikçi diye lanse ediyoruz..
    6.şimdi bazılarının saydığı büyük islam bilginlerininde en önemli faydası,hristiyanlar kütüphaneleri kitapları yakarken eski romanın-yunanın bilim kaynaknaklarını arapçaya çevirip yok olmasını engellemektir,ne acıki daha sonra islam adına bu sefer kitapları biz yakmışız...
    7.matematiğin hepsini hakkında fikri olan son kişi 1908 yılında ölmüştür vede o da bir almandır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenxoca -- 1 Mart 2013; 23:16:13 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.