Şimdi Ara

Dünyanın en zengin insanı olsanız ne yapardınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dünyadaki herkesle tanışmak isterdim. Ya siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarianoVero -- 11 Şubat 2015; 2:34:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle mutlu olmak isterim daha sonra gezip tozmak, yiyip içmek hayatımı yaşamak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsemer -- 11 Şubat 2015; 2:38:36 >
  • İlk iş kariya giderdim heralde. ama pahalı gariya

• Şu anki zenginlerden farklı bir şey yapıyor olmazdım muhtemelen, yani hobilerime deli para yatırırdım, daha düzgün giyinirdim, bir sürü spor araba alırdım, bir sürü dağ evi alırdım, bir sürü snowboard takımı alırdım, airsoft için tam takım teçhizat alırdım, squad yaratıp o üyelerin teçhizatını da karşılardım. NASA, ESA'ya para yardımı yapardım, Tesla'ya sponsor olup elektrikli araçların yaygınlaşmasının bir numaralı para kaynağı olurdum ve elektrikli yüksek performanslı tır ve taşıyıcı araç ar-ge'sini desteklerdim. İyi bir seviyeye ulaşınca bunlardan oluşan bir filo kurardım ve dünyanın kritik yerlerinde koskocaman güneş paneli ve rüzgar türbini tarlaları kurdururdum. Hem şirketin kendi kendisini amorti etmesini sağlardım, hem de kocaman olacağı için kalan elektriği satıp daha fazla para kazanırdım. Bu para ile de temiz enerji üstüne yatırım yapıp mesela Afrika'da günes paneli tarlaları kurup bölgeyi biraz canlandırmaya çalışırdım, fabrikalar kurup istihdam yaratmaya çalışırdım. Ne bileyim, o kadar param olsa dünya şu an daha farklı bir yer olurdu heralde, temiz enerji ar-ge projelerine yatırım yapardım, yeter ki daha pislenmesin dünya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Seni istemeye gelirdim.

• Suriyelilere yardım yapardım.
  • Deli cemali anmak gerek burada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dünya'nın en zengin insanı olsaydım ve yine Türk olma gururuna sahip olsaydım ülkemdeki insanlara yardım ederdim. Banane suriyeliden bilmem kimden. Önce kendi insanıma yardım ederdim. Sen kendi ülkendeki sorunları aşmadıkça diğer milletlere yardım etsen ne yazar.
  • Helal dostum. Mantıklı ve çok güzel cevaplamışsın. Hedefleri olan insan her zaman başarıya daha yakındır. Bir gün hepsini gerçekleştirebilecek kadar bütçen olur umarım.

• Cami yaptirmak

• banka hesap numaranı ver evi arabayı satıp sana basayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarianoVero

Helal dostum. Mantıklı ve çok güzel cevaplamışsın. Hedefleri olan insan her zaman başarıya daha yakındır. Bir gün hepsini gerçekleştirebilecek kadar bütçen olur umarım.

Teşekkür ederim dostum, dünya her açıdan kirleniyor. Ve bunu sadece izleyip bir şeyler yapamamak insanı kahrediyor. Bu düzende paraya sahip olanın güce sahip olması korkunç bir şey. Düzen hakkında çok şey söylemek istiyorum ama lafla peynir gemisi yürümüyor işte. İnşallah her şey hepimizin istediği gibi olur.

• Bin liralık akbil doldurturdum.Ruhumuz fakir bizim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Objektif yorumcu

Bin liralık akbil doldurturdum.Ruhumuz fakir bizim

Aylık yap aylık daha ucuza gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSentry

banka hesap numaranı ver evi arabayı satıp sana basayım

Sağolasın dostum, var ol Her şey istediğimiz gibi olsun, evi arabayı satmana da gerek kalmaz bu sefer, biraz bütçe verirsin

• buraya gelip ''beyler dünyanın en zengin adamıyım ne yapayım bu kadar parayla?'' diye konu açardım

edit: düzeltme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 11 Şubat 2015; 3:28:09 >
  • Seks.

• 5 cami yapar sonra paramin %90 inini diyanete bagislardim ve evde yahni keyf

• dagatırdım abi napıcam 7 değil 700000000 sülalaye yeter o para. kendıme sülaleme aileme yetefcek kadar duzenli gelirş sağlayacak kadarını ayırır birazda garanti olsun diye ayırır gerisini dagatırdım.tabi şöyle dagatırdım ihtiyaz sahiblerini alır bakar yatırır yedirir giydirir dim ve oranın masraflarını karsılayacak kadar kria geliri ni garantiye baglar 3-5 muhasebeci tutar ne kadar ac yoksul ihtiyac sahibi varsa ömürlerini huzur içinde geçirmerilni saglardım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gonullu

Şu anki zenginlerden farklı bir şey yapıyor olmazdım muhtemelen, yani hobilerime deli para yatırırdım, daha düzgün giyinirdim, bir sürü spor araba alırdım, bir sürü dağ evi alırdım, bir sürü snowboard takımı alırdım, airsoft için tam takım teçhizat alırdım, squad yaratıp o üyelerin teçhizatını da karşılardım. NASA, ESA'ya para yardımı yapardım, Tesla'ya sponsor olup elektrikli araçların yaygınlaşmasının bir numaralı para kaynağı olurdum ve elektrikli yüksek performanslı tır ve taşıyıcı araç ar-ge'sini desteklerdim. İyi bir seviyeye ulaşınca bunlardan oluşan bir filo kurardım ve dünyanın kritik yerlerinde koskocaman güneş paneli ve rüzgar türbini tarlaları kurdururdum. Hem şirketin kendi kendisini amorti etmesini sağlardım, hem de kocaman olacağı için kalan elektriği satıp daha fazla para kazanırdım. Bu para ile de temiz enerji üstüne yatırım yapıp mesela Afrika'da günes paneli tarlaları kurup bölgeyi biraz canlandırmaya çalışırdım, fabrikalar kurup istihdam yaratmaya çalışırdım. Ne bileyim, o kadar param olsa dünya şu an daha farklı bir yer olurdu heralde, temiz enerji ar-ge projelerine yatırım yapardım, yeter ki daha pislenmesin dünya.

Kullanıcı adı-mesaj uyumu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.