Bildirim
dünyanın en zor oyunu benzeri ( delphi ) yardım gerekli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Öncelikle oyunun amacını bilmiyorum kırmızı kutucuğu 4 tane mavi nesneye dokundurmadan diğer yeşil bölgeye mi götürmek istiyorsun ? Eğer öyle ise yardımcı olabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihcan92
Öncelikle oyunun amacını bilmiyorum kırmızı kutucuğu 4 tane mavi nesneye dokundurmadan diğer yeşil bölgeye mi götürmek istiyorsun ? Eğer öyle ise yardımcı olabilirim.
bende yeni başladım belki bir şeyler öğrenirim buralar.. evet oyun aynen dediğiniz gibi.. -
Tamam ben derse gidiyorum akşam eve gelince bakacağım yapacağım iş yön tuşlarına basında resmin kordinatları ile oynamak olacak ve aynı zamanda 4 topun koordinatları ile kesişiyor mu diyeceğim algoritmam kabataslak böyle olacak -
xna kullanabilirsin c# biliyorsan fazla zorlamaz -
Bu işi Delphi ile yapman çok gereksiz. C# işleyiş bakımından Delphi'ye çok yakındır ve WPF Sayfa Özelliği(Oyun animasyon yapılması için oluşturulmuş bir tür) olması işini fazlasıyla kolaylaştıracaktır. WPF'yi araştırabilirsin. Ama ille de Delphi diyorsan:
-Arkaplan resmi Image olsun
-Hareketli nesneleri de Shape yap
-Timer ile de hareketi sağla
Ama performans çok düşük olacaktır. -
Arkadaş kendi projesi değil ödevi olduğu için kendi seçemiyor :) -
Bu proje tamamlanmıştır. Bu proje hakkındaki her türlü konuda yardımcı olabilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X