Şimdi Ara

Dünyanın ilk USB 5.1 kanal ses sistemi tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyanın ilk USB 5.1 kanal ses sistemi tanıtıldı

Oyunculara yönelik ses ürünleri ile kendisine haklı bir pazar oluşturan SteelSeries yine oyuncuların gönlünü fethedecek yeni bir ses sistemi tanıttı. SteelSeries Arena 9 dünyanın ilk USB 5.1 oyuncu ses sistemini sunar.

SteelSeries Arena 9 özellikleri ve fiyatı

SteelSeries Arena 9 tek bir USB bağlantısı ile 5.1 kanal ses sistemine erişmenizi sağlıyor. Bu sistemde 6.5 inçlik güçlü bir subwoofer, merkezi bir kanal hoparlörü, 4 adet premium hoparlör ve OLED kontrol modülü yer alıyor ve tümünü tek bir USB kablosu ile bağlayabiliyorsunuz.

Ayrıca Bkz.SteelSeries Aerox 9 Wireless amiral gemisi olmaya geliyor

Subwoofer, kanal hoparlörü ve 2 adet hoparlör kablo ile bağlanırken kalan iki hoparlör ise kablosuz olarak bağlanıyor. Yine iki adet hoparlör 16.8 milyon renk destekli RGB aydınlatmaya sahip. USB ve Aux bağlantısı ile bilgisayar ve konsollara bağlanılabilirken Bluetooth ile kablosuz da erişim sağlanabiliyor.

OLED kontrol modülü ile ses, kanal kontrolü, Bluetooth bağlantısı ve LED kontrolü sağlanabiliyor. SteelSeries Sonar yazılımı ile de bu kontrollere ulaşmak mümkün. 10 band parametrik ekolayzır yanında akustik gürültü engelleme de sunuluyor. SteelSeries Arena 9 için 600 Avro fiyat etiketi belirlenmiş.

Kaynak:https://tr.steelseries.com/gaming-speakers/arena-9?power-supply-power-plug-type=us-type-plug

• steelseries kadar salak saçma fiyat belirleyen başka bir firma yok o kadar matah ürünleri olmaması da ayrı bi şey zaten

• Latin alfabesi kullanmamıza rağmen. İnadına Türkçe klavye çıkarmayan firmanın ben taa... (Apex TKL 3 hariç, onu kullanıyorum ama üst modelleri satın alamıyorum. Parasını geçtim.)

Türkçe olmayan klavye Türkiye'ye gelmemeli. Standart olarak Türkçe gelmeli isteyene ingilizce tuşlar satılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ti7800 -- 3 Eylül 2022; 11:29:41 >
  • ti7800 kullanıcısına yanıt
    Hatta arttırıyorum her firma en az %1 oranında da Türkçe F klavye getirtmeli, milli klavyemize sahip çıkılmalı. F Klavye dünya şampiyonlukları da olan en hızlı Türkçe yazan klavyedir ama nedense en hızlı yazılıp zaman ve enerji tasarrufu yapılması asla istenmez kimi çevrelerce.

• Eskiden ne güzel PC lerde 5.1 sistem kullanırdık. Kulaklıklar popüler olduktan sonra bu ses sistemleri birer birer yok oldu. Şimdi tekrar piyasaya girdiğini görmek güzel.
    Ben de kulaklık kullanıyorum ama en kaliteli kulaklık bile bu sistemlerin verdiği keyfi veremiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 3 Eylül 2022; 18:17:3 >
  • ti7800 kullanıcısına yanıt
    Bir çok mekanik klavyenin tuşları "sök tak" yapıda. (Bendeki Logitech G710 + böyle mesela) Belki tuş yapısından dolayı bire bir aynı şey olmaz ama değiştirip F klavye yapmak zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 3 Eylül 2022; 12:58:43 >
  • homebird kullanıcısına yanıt
    Orijinalinin olması bir başka.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu özgüven de inanılmaz. Bu ilk usb 5.1 ses sistemi degıl. 13-14 yıl önce gayet de usb 5.1 ses sistemi kullanıyordum. Herhalde oyuncu sistemi olması için üzerine led koymalari gerekliydi :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NePhThYs kullanıcısına yanıt
    O 5.1 ses sistemi. Bu ise USB 5.1 Portuna sahip ilk ses sistemi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Portuna sahip ne demek? Bu cihaz usb ile pc'ye baglanip 5.1 ses vermiyor mu? Açıklamaya göre bunu diyor çünkü.

Onceki cihaz da aynısini yapıyordu.

Edit: cihaz da bu:https://www.amazon.com/dp/B000GYHRLA/ref=redir_mobile_desktop/132-5561145-8348534?_encoding=UTF8&ref_=cm_cr_arp_mb_bdcrb_top

Altec Lansing fx5051

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NePhThYs -- 3 Eylül 2022; 19:59:0 >
  • NePhThYs kullanıcısına yanıt
    soylenmek istenen şey usb 5.1 portu dünyada yeni ve ilk defa bu cihazda kullaniliyor. olay 5.1 ses sistemi olması değil usb 5.1'e sahip olması

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Malesef hocam haberde söylenmek istenen şey bu değil. Dünya'da bu tip bir usb portunun yeni olduğu yazmıyor, başka sitelerde de görmedim. Zaten neden olsun ki? Usb teknolojisi belli, veri aktarımı yapan bir şey, hdmi gibi sürekli yeni versiyonu çıkan bir bağlantı tipi de pek değil. Usb 2 zamanından beri 5 kanal ses için yeterliydi zaten. Usb ile bağlanan cihazlarin espirisi kendi içlerinde internal ses kartları olması, usb ile de pc'ye adeta ses sistemi ile bütünleşik ses kartı baglanmasi. Varsa eksiğim ve 5.1 için özellikle bir usb bağlantısı geliştirildiyse paylaşırsaniz öğreniriz.

Resmen pazarlama ekibinin yersiz cesur cümlesine zaman harciyoruz.

• Logitech z5500 etmeyeceği muhakkak bir gerçektir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.