Şimdi Ara

Dünyanın sonu geliyor!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

21 Aralık 2012

***Maya takviminin bitiş günü/yılıdır.

***İnancımıza göre kıyamet günü cuma olacaktır.21 Aralık 2012 cumaya denk gelmektedir
    ***Marduk adı verilen gezegenin dünyaya çarpacağı ve tıpkı dinazorlarda olduğu gibi uzun yüzyıllar boyunca dünyada canlı hayatınının olmayacağına inanılır.

***Nostradamus, Patmos ve Edgar Cayce'nin kehanetlerinin sonu bu yıldır.

***Küresel ısınma durdurulamazsa 2012 bu olayın en had safhada yaşanacak yılıdır(susuzluk vs).

***Güneş Sistemi'nin Samanyolu Galaksisi icindeki 25.920 yillik bir deviniminin son günüdür.

ayrıca:http://www.december212012.com/

Bunu ALLAHTAN başka Kimse bilemez

• quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Allah'ım lütfen 5 yıl sonra olmasın birşey tam 5 yıl sonrası için süper planlarım var

Hayatın da seninle ilgili plaları var anlaşılan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

Orjinalden alıntı: Eda_fb

Allah'ım lütfen 5 yıl sonra olmasın birşey tam 5 yıl sonrası için süper planlarım var

Hayatın da seninle ilgili plaları var anlaşılan.

WoooW

• Ölürsek ölürüz napalım
  • bana bişey olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

bana bişey olmaz

kralsın sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©oolermaste®

bana bişey olmaz

Kötü müsün?
  • ne 2012 miş be x-files tada final bölümünde de dünyanın sonu 2012 de olcak diyodu

birileri ya fena kafa buluyo yada 2012de bi manyaq nükleer sallıcak bikaç yere herhalde
  • Korkunun ecele faydası yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuKe_MaNia

ne 2012 miş be x-files tada final bölümünde de dünyanın sonu 2012 de olcak diyodu

birileri ya fena kafa buluyo yada 2012de bi manyaq nükleer sallıcak bikaç yere herhalde

o manyagın adını tahmin edebilir gibi olabiliyorum
  • Burak Eldem in
    2012 Marduk la randevu kitabini okumanizi tavsiye edrim.Bu konuda ayrintili bilgileri orada bulabilirsiniz.(Mayalarla ve diger eski kavimlerin hesaplari ile ilgili).Zaten nick imi bu kitabi okuduktan sonra yazdimSadece Mayalarda degil eksi Misir ve babil uygarliginin takviminde( sumer yazitlarinda Nibiru gecer gezegenin ismi) de bu 2012 tarihi isaret edilmistir.Yalniz bu tarihte dunya ya carpmayacak.Anlatilan 3661 senede bir dunya ya an yakin oldugu zamandir. Gezegenin 3661 yil suren bir yorungesi oldugudur.Kitapta anlatilan son yorunge gecisini M.O. 1649 senesinde yaptigi ve bu zamanda dunyanin cesitli yerlerinde buyuk felekatler , buyuk uygarliklarin sonbuldugu anlatilir.
    Benim aklimda net olarak kalanlar bunlar arkadaslar

• quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

quote:

ne 2012 miş be x-files tada final bölümünde de dünyanın sonu 2012 de olcak diyodu

kurduğun cümle süper ama edebilir gibi olabiliyorum ehuehueh bu ne yaa

http://www.youtube.com/watch?v=V-j0bYaODI0
    izle dostum dünyanın sonunu getircek onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuKe_MaNia -- 16 Mayıs 2007; 18:24:16 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

quote:

kurduğun cümle süper ama edebilir gibi olabiliyorum ehuehueh bu ne yaa

http://www.youtube.com/watch?v=V-j0bYaODI0
    izle dostum dünyanın sonunu getircek onları

kurdummu öle cümle kurucaksın

• quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Mayaların takvimi 2012 bitiyor. 2012 yılına geldiğimizde dünyadaki manyetik kutuplar değişecekmiş vs vs
    Ben inanmıyorum böyle şeylere 1 dk sonra bile ne olacağımız belli değil kaldıkı 5 yıl sonra ööööö

sana şiddetle katılıyorum ne olacagımız 5 yıla kaldıysa ozamn hayatı ona göre gecırelım
  • geleceği varsa göreceği var

• quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

geleceği varsa göreceği var

O şişeleri düşünürsek senin öbür tarafta fögöreceğin var

@sıtreynç pesincır - Benim inadıma 5 yıl ya 5 Yıldan sonra herşey mükemmel olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 17 Mayıs 2007; 19:39:18 >

• Daha erken olamaz mı ki acaba...Şöyle 1 yıl içerisinde...5 yıl daha bekliyecek takatim kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: L`EstrancdeqDe`Stran

Daha erken olamaz mı ki acaba...Şöyle 1 yıl içerisinde...5 yıl daha bekliyecek takatim kalmadı

farklı bi yorum
  • kıyamet böyle kopsa ne güzel olur dimi

http://www.youtube.com/watch?v=yYgEwXWilUc
  • inşallah tez vakitte ahiretteki sevdiklerimizle kavuşuruz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.