Şimdi Ara

Dünyanın sonu geliyor!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Eda_fb

quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

geleceği varsa göreceği var

O şişeleri düşünürsek senin öbür tarafta fögöreceğin var

c u in the hell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliNTeR -- 16 Mayıs 2007; 22:05:28 >

• ya bırakın arkadaslar. Mayalar kimmis yahu. Kıyameti bilecek teknik olsa bugun yasıyor olurlardı. Bugunun bilim adamları kıyameti bilmiyorsa binlerce sene onceki insanlık mı bilecek? Bunlar hep gavuarlın cıkardıgı soylemler. Sırf kitap satmak icin ha. Inanmayın. Bu tur kitaplara para vermeyin. Gidin elektronik hobi kitapları alın...
  • Kıyametin kopacağını biliyorlar, sonra gidip adam kurban ediyorlar. Sapkınlıkta baya ilerlemişler.
  • 06,06,2006 bişey olacaktı sözde 666 sayısıyla bağ kurmuşlardı bişey olmadı 5 yıl sonrda bişey olmaz.
    tabi biz dünyayı yaşanmaz hale getirmek icin caba sarfetmeyi bırakırsak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

Arkadaşlar tüm müslümanlar ya da inananlar cehennemde cezasını cektıkten sonra cennete mı gıdecek

Bak dediklerinin aynısı "Hristiyanlar cennete gidecek diğerleri yanacak." deniyor. Anlamanı sağlar umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

Arkadaşlar tüm müslümanlar ya da inananlar cehennemde cezasını cektıkten sonra cennete mı gıdecek

Bak dediklerinin aynısı "Hristiyanlar cennete gidecek diğerleri yanacak." deniyor. Anlamanı sağlar umarım

Peki örneğin Azteclere ne olacak onlara din geldimi yada kitap?Onlar Dünya'nın sonunu 2012 olacağını söylediler tamam gelişmiş çok zeki bir uygarlıkmış fakat bunlar hakkında Kuran da neden hiçbirşey yazmıyor acaba?Yani bu bilinmeyen varlıkları çok sonradan keşfedilen toplumlar hakkında.Biri cevaplarsa sevinirim

1-Bu adamlar cehennememi gitmiştir?
    2-Kitap din gönderilmediyse ve bu insanlar cehenneme gitmişlerse bu işte bir gariplik yokmu?

Bilen birisi açıklarsa sevinirim.

• Ahahah :D @2 işi çözmüş daha yıllar öncesinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıl olmuş. Hala ölmedik
  • Harekete geçmişler ve dünyayı kurtarmışlar. Brevo!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Ben çok uzun süredir hep "5 yıl kaldı" " 10 yıl kaldı" gibi teoriler duyuyorum. 30 yıl oldu, halen bişey olmadı:) Yani korkmana gerek yok.

• Peacifullord kullanıcısına yanıt

Tarih yaklaşıyor şaka maka.

• nerden baksan bi 5 yıl vardır
  • Kopsada kopsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napiyim ben mi kurtariyim elitler düşünüp cozum bulmuslardir size ayak uydurmak duser
  • Jean de Joinville kullanıcısına yanıt

Kıyamet hala kopmadı. 2022'ye giriyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.