< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExeCuTioN66 -- 21 Nisan 2020; 22:53:0 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExeCuTioN66 -- 21 Nisan 2020; 22:53:0 > |
Yine bir sidik yarışı ve yine bizim sanal komandolar sahnede.
|
Yüklenin🇹🇷
|
Bu tür konularda yabancılara kendimizi rezil ediyoruz haberimiz yok.
Youtube yorumlarında da böyle. Milliyetçiyim ben mesela ama Türk bayrağının görselliği diğer bayraklardan öne çıkmıyor.Hilal bütün islam ülkelerinde var gibi zaten.Hilal yıldız da var bizden başka çoğu ülkede. En basiti Tunus bayrağına bakın motiflerin aynısı var bizde. Avrupadaki çoğu ülke de birbirinin kopyası bayraklar. Seçecek olsam Japonya(bi önceki hali) ya da Kanada derim. |
Valla bizimkine oy verdim ama bence en güzeli Kanada bayrağı. Beyaz karı, kırmızı yaprak ise akçaağaç yaprağını simgeliyor. Yani doğayla ilgili simgeler. Kanla vs. değil. Üstünde ağaç yaprağı olan bayrağın güzel olmaması mümkün değil zaten :)
|
Tabi ki Türk bayrağı. Kolay mı kazandık lan biz o bayrağın namusunu?
|
Oyum süngü takılı keleşi bayrağa ekleyen yaman Mozambikliler'e. Değişmeden önceki aşırı sadelikçi Libya bayrağı olsa oyumu ona verirdim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chebu -- 22 Nisan 2020; 2:46:12 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 22 Nisan 2020; 3:23:14 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilter -- 22 Nisan 2020; 4:57:24 > |
|
|
|
|