Şimdi Ara

Dünyayı kimler yönetiyor? Amerika ve Dünya Kuşatma Altında mı??? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
17
Favori
42.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nocen

Dünyayı kim-ler yönetiyor
    Artık bu soru gereksiz değildir sadece
    Anlamsızdır da aynı zamanda
    Bunu anlamak için abuk komplo teorilerine de
    İhtiyaç duymayacak kadar da
    Bilgi ortadadır
    Bu türden konuları
    Sırf konuş-a-mamamız için ki
    Asıl konu budur
    O kadar yan yol icat edilmiştir ki
    Labirentten farksızdır
    Gözümüzün önünde olanı biteni anla-ya-mayalım diye
    Siyonizm karşıtları yasalarla yasaklama yoluna gidilmiş-tir
    Evet şebeke ağlarını örmeye de sağlamlaştırmaya da devam ediyor
    Hem de tüm acımazsızlığıyla,kan emiciğiyle
    İnsan hayatına fiyat biçmek bile değil bunların yaptığı
    Onlara göre insan
    EN zararlı hayvan sürüsünden daha da beter
    Zira kendi yaptıklarını biz-ler-de de görmelerine rağmen
    Örneği pek azdır

Kesinlikle katılıyorum. Bencede bu gibi şeyler kafa karıştırmak için yapılan eylemler , yoksa böyle bir konunun doğruluğu olsa adamlar o videoların konulmasını bırak bu türün isminin geçmesine bile izin vermezlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

uzaylı var demek başka uzaylılar aramıza girip dünyayı yönetiyor demek başka ikincisi son derece saçma ve imkansız bence şizofrence.

Alıntıları Göster
     Dünyayı kimler yönetiyor? Amerika ve Dünya Kuşatma Altında mı???

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrul35

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İnsan o kadar acayip bir oluşum ki kendi yarattığı teoriden korkuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

İnsan o kadar acayip bir oluşum ki kendi yarattığı teoriden korkuyor

Alıntıları Göster
    Yeni farkettim küçüklükten beri ön iki tavşan dişimin arasından tıs sesi çıkarma isteğim var acaba bende mi reptilian olabilir miyim?

Birde bu illimunatinin fikir babaları kesin bir annedir. Hep aynı taktik çocuk sözlerinize tam teslimiyet sergilemezse , bireyselliğiyle göze çarparsa , kurallarınıza itiraz ederse bilinmeyen bir güç tarafından korkutulur. Çocuk için bu henüz keşfedilmemiş güç polis, doktor vs. dir. Çocuğa bak şimdi polis gelecek diye korkuyla karışık şok etkisi yarattıktan sonra ama ben anne şefkatiyle seni hep sarar ve korurum diye kucağa alınır ve tam teslimiyet sergilemiş çocuğa istediğiniz yaptırılır.

Gizli güçlerinde tam olarak yapmaya çalıştığı şey bu sanırım. Evet çok korktuk emrinize amadeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: s£stavina

Yeni farkettim küçüklükten beri ön iki tavşan dişimin arasından tıs sesi çıkarma isteğim var acaba bende mi reptilian olabilir miyim?

Birde bu illimunatinin fikir babaları kesin bir annedir. Hep aynı taktik çocuk sözlerinize tam teslimiyet sergilemezse , bireyselliğiyle göze çarparsa , kurallarınıza itiraz ederse bilinmeyen bir güç tarafından korkutulur. Çocuk için bu henüz keşfedilmemiş güç polis, doktor vs. dir. Çocuğa bak şimdi polis gelecek diye korkuyla karışık şok etkisi yarattıktan sonra ama ben anne şefkatiyle seni hep sarar ve korurum diye kucağa alınır ve tam teslimiyet sergilemiş çocuğa istediğiniz yaptırılır.

Gizli güçlerinde tam olarak yapmaya çalıştığı şey bu sanırım. Evet çok korktuk emrinize amadeyiz.

Alıntıları Göster
    ****ın aşk dolu kedicikleriyle sohpetlerini izlerken illimunati videosuna gectim. ordan reptiloid konusunu bir okuyun diye yorum gorudum. Ordan farklı bir yere ordan farklı bir yere. en son nokta bu konu baslıgını bastan sonra okudum . Müthiş bir bilgi seli var . Çok beğendim. Konu hakkında bilgisizce yorum yapıp terslemek yerine konu hakkında bilgisi olan diğer kişilerin yazması için hortlatmak istiyorum. Gerçekten o bilgileri verenlerin ellerine sağlık . müthiş.. !!!!

• Uzaylilara inanmak isteyenleri anlar ve katilmasamda saygi duyarim ancak, bu yazi satis yapma amacli kanittan yoksun sacmalamadan ibaret.

Dunyayi yoneten paradan baska birsey degil. Roma zamaninda da suanda da para yonetiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thook

Uzaylilara inanmak isteyenleri anlar ve katilmasamda saygi duyarim ancak, bu yazi satis yapma amacli kanittan yoksun sacmalamadan ibaret.

Dunyayi yoneten paradan baska birsey degil. Roma zamaninda da suanda da para yonetiyor.

Para=FED=Rotshild Tiranlığı

Para kadar etkili bir diğer silahları medyadır. Bir diğer silahları küresel örgütlerdir.

İnsanlığın tek şansı sayısal olarak yetersiz kalmalarıdır. Çipli kimlikler, parayı ortadan kaldıracak çipli pilastik kartları tam egemen kıldıklarında işleri daha kolaylaşacak.

Reptilianlar, uzaylılar hedef saptırmak için kullandıkları komplo senaryolarıdır. Tek gerçek Yahudi Tiranlığıdır!

• Bu reptilians olayını ilk Michael Sikkofield'ın blogunda okumuştum fakat kafama pek yatmamıştı. Şimdi tekrar okuyunca daha akla mantığa uygun geldi. Yine de elde bu kadar az veri varken, hatta hiç delil yokken bunlar pek bel bağlanacak teoriler değil.
  • quote:

uzaylı var demek başka uzaylılar aramıza girip dünyayı yönetiyor demek başka ikincisi son derece saçma ve imkansız bence şizofrence.

Alıntıları Göster
    işsiz gibi sonuna kadar okudum garip gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nürnberger

quote:

Orijinalden alıntı: Thook

Uzaylilara inanmak isteyenleri anlar ve katilmasamda saygi duyarim ancak, bu yazi satis yapma amacli kanittan yoksun sacmalamadan ibaret.

Para=FED=Rotshild Tiranlığı

Para kadar etkili bir diğer silahları medyadır. Bir diğer silahları küresel örgütlerdir.

İnsanlığın tek şansı sayısal olarak yetersiz kalmalarıdır. Çipli kimlikler, parayı ortadan kaldıracak çipli pilastik kartları tam egemen kıldıklarında işleri daha kolaylaşacak.

Reptilianlar, uzaylılar hedef saptırmak için kullandıkları komplo senaryolarıdır. Tek gerçek Yahudi Tiranlığıdır!

+1

• ilginç araştıram biraz bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: opsladio

ilginç araştıram biraz bakalım
    Buna ne isim verilirse verilsin dünyada etkili olan kişiler var.Bunlar devletler,hükümetler ve politikalar üzerinde oldukça etkililer.Kendi çıkarları için her şeyi yapmaya ve gerektiğinde maşalarına yaptırmaya hazırlar.Toplumları da medya aracılığıyla yozlaştırıp uyutuyorlar.
  • Dogru duzgun okumadim bile. Bir zamanlar masonlar illuminati yeni dunya duzeni vs sacmaliklarini cok okumustum ama kafa karistirmaktan sacmaliktan baska birsey olmadiklarini anladim.
    Tamamen sacmalik bunlar baska birsey degil kafanizi bunlarla doldurmak ise ayri bir sacmalik. Zaten bunlari okuyan da kendi kendine modlara giriyor tum dunyadaki karanlik gercegi tek basina biliyormus gibi. Dünyayi kurtaracak gizeme sahip falan gecin bunlari.

Dunyanin duzeni bu. Geri kalmis, cahil, gelisemeyen topluluklar yok olmaya surunmeye somurulmeye mahkumdur. Adamlar gelismek icin yirtiniyor teknoloji de cigir acmislar ne bekliyordunuz. Tabiki dunyayi yonetme yarisina girecekler. Paranoyaklastiracak sacma hurafelerle kafa doldurmak yerine kendi ezikligimizi cahilligimizi gorelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Çoluk çocuğu kandırmak için arada bu tür şeyleri çıkarırlar.

Sazan avı.
  • quote:

Alıntıları Göster
    rochild ailesi yönetiyor . Adamlar zamanında osmanlıdan bir toprak karşılığında ( neresi olduğunu hatırlayamadım ) Bütün dış borçlarını silmeyi teklif etmişler tabi Osmanlı kabul etmemiş bunu . Doları falan basıyolardı bir ara ölenler falan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sengoku Iori

quote:

Orijinalden alıntı: nocen

Dünyayı kim-ler yönetiyor
    Artık bu soru gereksiz değildir sadece
    Anlamsızdır da aynı zamanda
    Bunu anlamak için abuk komplo teorilerine de
    İhtiyaç duymayacak kadar da
    Bilgi ortadadır
    Bu türden konuları
    Sırf konuş-a-mamamız için ki
    Asıl konu budur
    O kadar yan yol icat edilmiştir ki
    Labirentten farksızdır
    Gözümüzün önünde olanı biteni anla-ya-mayalım diye
    Siyonizm karşıtları yasalarla yasaklama yoluna gidilmiş-tir
    Evet şebeke ağlarını örmeye de sağlamlaştırmaya da devam ediyor
    Hem de tüm acımazsızlığıyla,kan emiciğiyle
    İnsan hayatına fiyat biçmek bile değil bunların yaptığı
    Onlara göre insan
    EN zararlı hayvan sürüsünden daha da beter
    Zira kendi yaptıklarını biz-ler-de de görmelerine rağmen
    Örneği pek azdır

Kesinlikle katılıyorum. Bencede bu gibi şeyler kafa karıştırmak için yapılan eylemler , yoksa böyle bir konunun doğruluğu olsa adamlar o videoların konulmasını bırak bu türün isminin geçmesine bile izin vermezlerdi.

Alıntıları Göster
    İlluminati lerden biri ölmüş hadi gözünüz aydın.http://sozcu.com.tr/2014/dunya/david-rockefeller-ucak-kazasinda-oldu-532356/

• quote:

Orijinalden alıntı: ıYı

quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Halimize, insanlığa bakın; çoğumuzun hayatı çalışarak geçiyor. En güzel en verimli yıllarımız çalışarak geçiyor. Ancak posamız çıktığında -yaşlandığımızda- o da iyi çalıştı isek rahat edebiliyoruz.
    Peki biz kimin için çalışıyoruz? Bence kendimiz için çalışmıyoruz. İşçi, patron veya esnaf olsak dahi kendimiz için çalışmıyoruz. Bu ülke gelirinin, emeğinin, kazanımlarının çoğu dışarıya, 5-10 bin civarı elit bir kesmin kasasına gidiyor. Bunu ben değil ekonomistler söylüyor. Bu durumda olan tek ülke de biz değiliz mutlaka...
    Birileri dünya'nın kaymağını yerken diğerleri bu kaymağı yapmakla uğraşıyor. Dünya sistemi böyle kurulmuş. Bu kaymağı yiyenler uzaylı olabilir. Sürüngen mi değil mi orası başka...

dünyanın kaymağını yiyenler dünyanın kaymağını yeme peşinde değil.elit tabaka( tahmin ettiğim kadarıyla) davaları için herşeyini vermeye hazır.
    peki biz??
    bir davamız varmı?
    sadece diğerlerinden daha üstün olmak için,daha yukarıda olmak için içimizdeki istek boşluğunu doldurma peşindeyiz.bu bencillik afedersin ama insandan başka hiç bir yaratıkta yok(yanlış anlamayın sözlerim genel sadece size değil.kesinlikle bunlar bana)
    davamız bu!benliği bbürlendirmek.hatta bir davamız bile yok!
    ne için dünyaya geldik.biz neden varız?bu soruların cevabını kendimize sormuyoruz bile?rüzgarda rastgele savrulan yaprak gibi rüzgar nereye götürüyorsa oradayız!
    ve bu hale bize zorla kimse getirmiyor.sadece gece yatarken neleri düşündüğümüzü sorguya çeksek ne anlatmak istediğim anlaşılır.

Alıntıları Göster
    BOMBALARI UÇAKLARI VAR
    BANKALARI IMF Sİ VAR
    AMERİKA YAKAR YIKAR
    KATLEDER İŞGAL EDER
    KARŞIMDA KİMSE DURAMAZ
    DÜNYA BENİM OLACAK DER

BİZ VARIZ, BÜTÜN DÜNYADA BİZ VARIZ. BİZ VARIZ, BİZ 6 MİLYARIZ.

• Hepsi hikaye, dünyayı Allah yönetir, isteyerek veya istemeyerek herkes ona hizmet eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Hepsi hikaye, dünyayı Allah yönetir, isteyerek veya istemeyerek herkes ona hizmet eder.

bunda hiç şüpe yok.ama Allah her şeyi vesile ile yönetir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıYı

quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Hepsi hikaye, dünyayı Allah yönetir, isteyerek veya istemeyerek herkes ona hizmet eder.

bunda hiç şüpe yok.ama Allah her şeyi vesile ile yönetir.

Alıntıları Göster
    surungen insan falan durumu olmasa biraz ınandırıcılığı olurmuş.kvp yi saçma bulurlar bide onlarda gizli oluşumları anlatıyo işde :) :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.