Şimdi Ara

Dünyayı Yöneten Aile Rothschild (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
15
Favori
10.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SosyaLGenç

gerçekten çok cahil arkadaşlarımız var hala dünyadaki insanların kendi başına yaşadıklarısını sana var , neyse konuya dönersek bunun izleri Türkiyede mevcut ama burdaki kesimin yaşı zaten küçük bide küçük olupta araştırmayıa bilmiyorlar kitap ta okumuyorlar gündemide takip etmiyorlar benim yaşımda büyük değil ama araştırıyorum ve biliyorum Türkiyedeki aselsan cinayetleri buna en büyük örnek diğer ülkedeki sömürgecilik adamlar sadece kendi etrafında dönmesini istiyor dünyanın bunuda başaramaya çalışıyor her türlü yolla mesaj veriyorlar daha çok yazarım fakat boş gereksiz insan çok o yüzden kendimi kasmaya değmez benimle aynı fikirde olan arkadaşlarla pm konuşurum

Edit: olarak adamlarda dinleri körertme taktiği var bunun en büyük nedeni inandıkları luzaferin dünyaya gelmesini istemeleri bununla ilgili bizimde dinimizdede ayet var kıyamet alametlerinin en büyüğü insanların kötülüğü benimsemisi bunun sonucunda onların luzaferi bizim dabbe dediğimiz kötülük dünyaya gelmesi kıyametin kopması ve onlara göre bu dünyada kıyamet kopunca onların kurtulacak olması nese bu kadar yazı yeter şimdi bi troll arkadaş gelir dinden nefret eden bişey der neyse sakinim

+1

Aynen katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SosyaLGenç

gerçekten çok cahil arkadaşlarımız var hala dünyadaki insanların kendi başına yaşadıklarısını sana var , neyse konuya dönersek bunun izleri Türkiyede mevcut ama burdaki kesimin yaşı zaten küçük bide küçük olupta araştırmayıa bilmiyorlar kitap ta okumuyorlar gündemide takip etmiyorlar benim yaşımda büyük değil ama araştırıyorum ve biliyorum Türkiyedeki aselsan cinayetleri buna en büyük örnek diğer ülkedeki sömürgecilik adamlar sadece kendi etrafında dönmesini istiyor dünyanın bunuda başaramaya çalışıyor her türlü yolla mesaj veriyorlar daha çok yazarım fakat boş gereksiz insan çok o yüzden kendimi kasmaya değmez benimle aynı fikirde olan arkadaşlarla pm konuşurum

Edit: olarak adamlarda dinleri körertme taktiği var bunun en büyük nedeni inandıkları luzaferin dünyaya gelmesini istemeleri bununla ilgili bizimde dinimizdede ayet var kıyamet alametlerinin en büyüğü insanların kötülüğü benimsemisi bunun sonucunda onların luzaferi bizim dabbe dediğimiz kötülük dünyaya gelmesi kıyametin kopması ve onlara göre bu dünyada kıyamet kopunca onların kurtulacak olması nese bu kadar yazı yeter şimdi bi troll arkadaş gelir dinden nefret eden bişey der neyse sakinim

Dabbe değil Deccal.

Ayrıca Kur'an'da tek gözlü olarak tanımlanır. İlluminati simgeside malum tek gözdür.

• Ben de adam gibi bir şey sandım yine mi illuminati
  • Beyler nedir bu rotschild felan kısa ve öz anlatabilecek olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxNocturnexXx

Ben de adam gibi bir şey sandım yine mi illuminati

illuminati değil konu ama olabilirde kesin kimse bişey bilmiyo açıkcası
  • Google a illüminati yazan başımıza bilim adamı kesiliyor.
  • rockefeller ailesi Rotcshildlerin kirli işlerini yaptırdığı kukla bi ailedir.Rotcshildler faiz sayesinde zengin oldular.

bir dönemler avrupa dahil dünyanın bi çok yerinde yahudilerden alışveriş veya herhangi bir ticaret yapılmazdı.sattıkları ürünleri kimse almazdı.daha sonra bunlarda bir araya gelip faizle borç vermye başladılar.hatta daha sonra o kadar güçlendilerki savaşları yönetmeye ,merkez bankalarını ele geçirmeye başladılar.Alman merkez bankası bu ailenin elinde.bir dönemde ise artık bu yahudiler o kadar zenginleştilerki paralarını saklayacak yer bulamadılar.daha sonra 12 ailenin arasında dağıtıldı bu para.
  • israil topraklarının %50sinden fazlasına sahip olan savaşlara kaynak sağlayan lucifercı soy ingiliz kraliyet ailesi dahil her yerdeler efendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: vfrvndtt

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar birazcık araştırma yaptım Rothschild ailesi 18. yüzyılda bir anda büyüme göstermiş bu bana ilginç geldi bi çok kaynakta İlluminati üyesi olduğu söylenmiş ama aynı zamanda Dünyayı yönettiğide söyleniyor. Eğer bu Rothschild ailesi dünyayı yönetiyorsa ve illumnati üyesi ise illumanati nasıl oluyorda başında kimse olmadan dünyayı yönetiyor ? Lady Aline Caroline Cholmondeley 1916 yılında doğmuş fakat ölümünü kimse bilmiyor ve bu ailede ölümü bilinmeyen bir çok kişi var . ben birazcık araştırma yaptım ama hep biyerler eksik kalıyor hiç bi bilgi net değil . Elbet benden başka bunu araştıranlarda vardır net bir sonuca ulaşan varsa lütfen bilgilendirsin bizi .

Rockafeller ı araştır. illuminati nin ne olduğunu tam olarak öğren. yapılanları, empoze edilmeye çalışılanları öğren. o boşluklar dolacaktır.

Rockfeller, ailenin ABD menşei olduğunu. Rothschild ise daha çok Avrupa'da etkin olduğunu biliyorum ama her şeyi araştırsakta hep bir yerde eksik var karmaşık bir durum bunu araştıran bir gazeteci göremedim bütün bilgiler gizli tutuluyor.

Rockafeller Rothschild ailesinin bir kolu. Dikkatle araştırırsan aslında bütün herşeyin avrupadan çıktığını görürsün

Rockafeller ailesini tam olarak araştırmadım . ama senin bu konu hakkında baya bi bilgin var gibi duruyor . bu konuyu araştıran kesin biri vardır yabancı eğer biliyorsan bana isim verebilir misin ?

İnternette araştırırsan çok yoğun bilgi mevcut. belli bir kaynak yok. hepsini okuyup boşlukları doldurman gerekir.

Rotschild ailesinin ingilizleri fransızları almanları nasıl dolandırdığını, amerikayı ele geçirmek için neler yaptığını, kimlere nasıl baskı kurduğunu internette açık açık bulabilirsin. Rockafeller ı araştır. rotschild bulamasan bile Rockafeller larla ilgili çok bilgi mevcut.

Bu konudaki mesajlarını okuduktan sonra bende şöyle bir hava oluştu, "adama bak lan sanki evrenin şifresini çözmüş burda millete ipucu dağıtıyor"

Edit : çok sağlam hortlatmışlar konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fungsclup -- 14 Haziran 2014; 13:24:10 >

• http://tr.wikipedia.org/wiki/ExxonMobil

bu şirket dünyanın en büyük şirketidir yıllık geliri 482 milyar dolar türkiyenin gelirinin yarısı şirket rockfeller ailesine ait john d rockfeller kurmuş şirketi zamanında texasta rockfeller ailesinin atası gibi birşey ondan önce rockfeller ailesi sıradan bir aile daha bir çok şirketleri var bu en büyüğü ve en bilineni sizin düşündüğünüz gibi dünyayı yönetmiyorlar illuminete falanda yok parayı yönetiyorlar bu sebeble söz sahibiler rotschild ailesi ise yine bunlar gibi zengin bir aile onlarda paradan dolayı söz sahibiler ama dünyayı yönetiyorlar diye birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

http://tr.wikipedia.org/wiki/ExxonMobil

bu şirket dünyanın en büyük şirketidir yıllık geliri 482 milyar dolar türkiyenin gelirinin yarısı şirket rockfeller ailesine ait john d rockfeller kurmuş şirketi zamanında texasta rockfeller ailesinin atası gibi birşey ondan önce rockfeller ailesi sıradan bir aile daha bir çok şirketleri var bu en büyüğü ve en bilineni sizin düşündüğünüz gibi dünyayı yönetmiyorlar illuminete falanda yok parayı yönetiyorlar bu sebeble söz sahibiler rotschild ailesi ise yine bunlar gibi zengin bir aile onlarda paradan dolayı söz sahibiler ama dünyayı yönetiyorlar diye birşey yok

a.b.d yi yoneten dunyayı yonetir ABD Yİ BUNLAR YONETİYOR.

• Bu rockefeller rockçımı oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcoupe

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dünyayı yönettiği doğru değil bence. araba alıcaktım mesela istediğim arabayı aldım. hiç karışmadı bu aile hangi arabayı almam gerektiğine.

işte ne kadar dar görüşlü olduğunu anlıyabiliyoruz burdan . biz senden değil dünyadan bahsediyoz

kime karışıyorlarsa onlar düşünsün.
    bana karışmadılar şu ana kadar. sana karışıyorlarsa bilemem.
    apartmanımızın yöneticisi bile bu aileden değil yani o derece.

böyle düşünen bir millet bu ülkeyi geriye çekiyor . birazcık bakış açını genişlet

tamam. hemen kurtlar vadisi izlemeye başlıyorum bakış açımı genişletmek için .

yok sen dizi izleme farklı bakış açısına kapılırsın . sen biraz kitap oku herşey yoluna girer

peki bu aile dünyayı yönettiğine göre, bunları ele veren kitaplar nasıl yayınlanıyor ?
    veya bunları ele veren internet siteleri nasıl açık kalıyor? nasıl toplıycaz bilgi ?

dünyayı yönetiyor diyorsun. dünyayı yöneten bir güç, kendine karşı olan yayınları engelleyemiyor mu?
    engelliyorsa benim kitap okumam birşey değiştirirmi?

ben BORDO KLAVYELİLER'i göreve çağırıyorum bu aileyi facebooktan temizlemeleri için .

bide gomünist olacan tüüüüüüüüüü

• Sayende araştrmaya başladım. Bu rotschild'ların 100 trilyon$ fazla parası varmış... tefecilikle baya zengin olmuşlar.(Gelmiş geçmiş en zengin hanedan) Ama ben bu aileden şuan yaşayan kimseyi bulamadım bulan var mı?
  • Yav bu masallara inanmayın.

Rockefeller ABD'nin KOÇ'u gibi bir şey.. Zengin aileler yani..

Bunların dedeleri , büyük dedeleri mi neyse artık zamanında uyanık davranmış.. Enerji sektörüne çökmüş.. Şimdi de paranın tırı tırı rırırırır ... Anlayın artık..

Exxon Mobile , Chevron , JP Morgan bildiğim sahip oldukları büyük şirketler..
  • Yav madem uyduracaklar biraz mantıklı sallasınlar 100 Trilyon dolar servet nedir ya.

Zaten 2013 yılında Dünya'da dönen para 80 trilyon dolar..
  • vay bee
  • quote:

dünyayı yönettiği doğru değil bence. araba alıcaktım mesela istediğim arabayı aldım. hiç karışmadı bu aile hangi arabayı almam gerektiğine.

Fiyatiyla hangi arabalari alabilecegini belirlemis oldu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://sozcu.com.tr/2014/dunya/david-rockefeller-ucak-kazasinda-oldu-532356/

ABD’nin ilk milyarderlerinden Richard Rockefeller (65) kendi kullandığı tek motorlu uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Richard Rockefeller’in babası David Rockefeller, Forbes dergisi tarafından 2.7 milyar dolar şahsi serveti ile dünyanın en zengin 49.uncu kişisi olarak gösteriliyordu.

yav he he trilyon dolar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.