Bildirim
Dünyayı Yöneten Aile Rothschild (8. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Spigen U100 Universal Metal Kick Stand Tüm Cihazlarla Uyumlu (Video ve Oyun Ayağı) Black - 000EM20860 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01LW6NN8T
4 sa. önce paylaşıldı
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: _MostWanted_
quote:
Orijinalden alıntı: TiredWarrior
Assasins Creed'de burası ezio'nun mekanı idi.Assasins zaten bu tarz konuları alan bir oyun.
eee bu malikane Rockefeller ailesinin miymiş?
Evet -
Dünyayı yöneten bimdir. -
quote:
Orijinalden alıntı: TiredWarrior
Evet
vay be boşuna oynamışım ben bu oyunu. şu piramiti falan biliyordum da bu kadarını tahmin etmemiştim. -
quote:
Orijinalden alıntı: vfrvndtt
quote:
Orijinalden alıntı: rapsar
Bakın burası, tarihteki en zenginlerin yer aldığı bir liste, bu da Forbes'un 2012 yılındaki en zenginler listesi. İkincisine bakılırsa en üstteki kişi olan Carlos Slim'in -ki kendisi Meksika ve Güney Amerika'daki iletişimin büyük bölümünü elinde bulundurur- yaklaşık 70 milyar doları olduğu görülür. Günümüzde en zengin insan bu. İlk listeye dönüp, John D. Rockefeller başlığına bakılırsa; kişisel serveti 1 milyara ulaşan ilk kişi olmasının yanı sıra öldüğünde o zamanın parasıyla 392 milyar dolarlık serveti varmış -ki bunu 2000'lere uyarlarsak enflasyonu hesap ederek bu rakam 663,4 milyar dolayı buluyor orada yazana göre. Bu da onu ABD tarihindeki gelmiş geçmiş en zengin kişi yapıyor. Bu bilgilerin tamamı kaynaklı, orada görülebilir. Şimdi, 663,4 milyar nere 70 milyar nere :) Bunun kaynağı nedir? Bu adam, 1870 yılında Standard Oil diye bir petrol şirketi kuruyor ve bundan sonra paranın dibine vuruyor. Para kimdeyse güç onda zaten, bakın 1906'daki bu karikatüre bebek olan başkan Roosevelt, yılanlardan reki Rockefeller, diğeri de J. P. Morgan (bu da başka bir para babası). Temelde petrolden parayı buluyor yani aile. Ailenin öncesi çok bir şey değil, önceleri bu kadar zengin değiller. Daha fazla bilgi isterim diyorsan buradan elde edebilisin, yahut İngilizcen yoksa yardımcı olmaya çalışırım.
Rothschild ailesi ile Rockefeller ailesinin yaptığı ortak bi iş var mı ?
Bankerlik diye biliyorum ama emin degilim tam sanki duydum gibi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bazı şeyleri mantıksız buluyorsunuz , komik şeyler olarak yaklaşıyorsunuz fakat yıllar önce banka kavramının olmadığı zamanlarda. bankacılık yapmaya çalışan bir insanın hikayesi var. Faizle para verip zengin olmuş adam. Sadece bir kasabada veya şuan il diyebileceğiz kadar büyük alanlarda olduğunu düşünürsek,böyle aile lerin varlıklarının olması kadar normal birşey yok. Dünya değil Mars ta hayat olsa orayıda yönetirler... -
quote:
Orijinalden alıntı: cago135
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: rapsar
Bakın burası, tarihteki en zenginlerin yer aldığı bir liste, bu da Forbes'un 2012 yılındaki en zenginler listesi. İkincisine bakılırsa en üstteki kişi olan Carlos Slim'in -ki kendisi Meksika ve Güney Amerika'daki iletişimin büyük bölümünü elinde bulundurur- yaklaşık 70 milyar doları olduğu görülür. Günümüzde en zengin insan bu. İlk listeye dönüp, John D. Rockefeller başlığına bakılırsa; kişisel serveti 1 milyara ulaşan ilk kişi olmasının yanı sıra öldüğünde o zamanın parasıyla 392 milyar dolarlık serveti varmış -ki bunu 2000'lere uyarlarsak enflasyonu hesap ederek bu rakam 663,4 milyar dolayı buluyor orada yazana göre. Bu da onu ABD tarihindeki gelmiş geçmiş en zengin kişi yapıyor. Bu bilgilerin tamamı kaynaklı, orada görülebilir. Şimdi, 663,4 milyar nere 70 milyar nere :) Bunun kaynağı nedir? Bu adam, 1870 yılında Standard Oil diye bir petrol şirketi kuruyor ve bundan sonra paranın dibine vuruyor. Para kimdeyse güç onda zaten, bakın 1906'daki bu karikatüre bebek olan başkan Roosevelt, yılanlardan reki Rockefeller, diğeri de J. P. Morgan (bu da başka bir para babası). Temelde petrolden parayı buluyor yani aile. Ailenin öncesi çok bir şey değil, önceleri bu kadar zengin değiller. Daha fazla bilgi isterim diyorsan buradan elde edebilisin, yahut İngilizcen yoksa yardımcı olmaya çalışırım.
Rothschild ailesi ile Rockefeller ailesinin yaptığı ortak bi iş var mı ?
Bankerlik diye biliyorum ama emin degilim tam sanki duydum gibi
2 aileninde bankaları var. Hatta 1. Dünya savaşından sonra Amerikan Merkez Bankasında Dolarları basan Rothschild ailesidir. 2. Dünya Savaşından sonra Amerika tekrar kendi parasını basmıştır. Şuanda Rothschild'in İngiltere'nin parasını basıyor diye biliyorum. Rockefeller'inde Amerikan Dolarında parmağı var.
-
Devamlı böyle bir örgüt yok hepsi palavra vs diyenler...
Dünyanın en önemli para birimi olan dolarda ve bu para biriminin 1 dolarının arkasında neden tepesi vücuduyla bütünleşmemiş ve tek gözü olan bir piramit ve altında yeni dünya düzeni yazan bir sembolü paranın arkasına yerleştirsinler. Buradaki amaç ne, hangi mesajı vermek istiyorlar. Siz inanmayanlar ilk önce bunun açıklamasını bir yapın. Oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 26 Temmuz 2012; 23:55:07 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Morgue
quote:
Arkadaşlar birazcık araştırma yaptım Rothschild ailesi 18. yüzyılda bir anda büyüme göstermiş bu bana ilginç geldi bi çok kaynakta İlluminati üyesi olduğu söylenmiş ama aynı zamanda Dünyayı yönettiğide söyleniyor. Eğer bu Rothschild ailesi dünyayı yönetiyorsa ve illumnati üyesi ise illumanati nasıl oluyorda başında kimse olmadan dünyayı yönetiyor ? Lady Aline Caroline Cholmondeley 1916 yılında doğmuş fakat ölümünü kimse bilmiyor ve bu ailede ölümü bilinmeyen bir çok kişi var . ben birazcık araştırma yaptım ama hep biyerler eksik kalıyor hiç bi bilgi net değil . Elbet benden başka bunu araştıranlarda vardır net bir sonuca ulaşan varsa lütfen bilgilendirsin bizi .
RT kim oluyor RTE mi ?
-
Mesajım bulunsun -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: arsan_sa
quote:
quote:
RT kim oluyor RTE mi ?
Orada koskocaman ''3 Kabbaalist En Üst Komuta İdaresi'' yazıyor..
kabbaal ne oluyor ?
bu arada dr de çok satanlarda bilin bakalım ne var?
http://www.dr.com.tr/Kitap/Rothschild-Para-Imparatorlugu/George-Armstrong/Arastirma-Tarih/Politika-Arastirma/Dunya-Politika/urunno=0000000371533
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
kabbaal ne oluyor ?
http://www.dr.com.tr/Kitap/Rothschild-Para-Imparatorlugu/George-Armstrong/Arastirma-Tarih/Politika-Arastirma/Dunya-Politika/urunno=0000000371533
Kabballa, Hz. Süleymandan kalma bir tür büyü kitabı olarak inanıyor yahudiler.. Hakkında bir çok rivayet var.. Kuran-ı Kerim'dede direk kaballa olarak geçmiyor ama tasvirinin Kaballa olduğunu düşünüyorum..
Bakara, 2/101-102:
"Onlara, Allah katından ellerinde bulunan Kitabı (Tevrat’ı) doğrulayıcı bir peygamber gelince, kendilerine kitap verilenlerden bir kısmı, sanki bilmiyorlarmış gibi Allah’ın Kitabı’nı (Tevrat’ı) arkalarına attılar."
"Süleyman’ın hükümranlığı hakkında şeytanların (ve şeytan tıynetli insanların) uydurdukları yalanların ardına düştüler. Oysa Süleyman (büyü yaparak) küfre girmedi. Fakat şeytanlar, insanlara sihri ve (özellikle de) Babil’deki Hârût ve Mârût adlı iki meleğe ilham edilen (sihr)i öğretmek suretiyle küfre girdiler. Halbuki o iki melek, “Biz ancak imtihan için gönderilmiş birer meleğiz. (Sihri caiz görüp de) sakın küfre girme” demedikçe, kimseye (sihir) öğretmiyorlardı. Böylece (insanlar) onlardan kişi ile karısını birbirinden ayıracakları sihri öğreniyorlardı. Halbuki onlar, Allah’ın izni olmadıkça o sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. (Onlar böyle yaparak) kendilerine zarar veren, fayda getirmeyen şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun, onu satın alanın ahirette bir nasibi olmadığını biliyorlardı. Kendilerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi."
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
kabbaal ne oluyor ?
Kabballa, Hz. Süleymandan kalma bir tür büyü kitabı olarak inanıyor yahudiler.. Hakkında bir çok rivayet var.. Kuran-ı Kerim'dede direk kaballa olarak geçmiyor ama tasvirinin Kaballa olduğunu düşünüyorum..
Bakara, 2/101-102:
"Onlara, Allah katından ellerinde bulunan Kitabı (Tevrat’ı) doğrulayıcı bir peygamber gelince, kendilerine kitap verilenlerden bir kısmı, sanki bilmiyorlarmış gibi Allah’ın Kitabı’nı (Tevrat’ı) arkalarına attılar."
"Süleyman’ın hükümranlığı hakkında şeytanların (ve şeytan tıynetli insanların) uydurdukları yalanların ardına düştüler. Oysa Süleyman (büyü yaparak) küfre girmedi. Fakat şeytanlar, insanlara sihri ve (özellikle de) Babil’deki Hârût ve Mârût adlı iki meleğe ilham edilen (sihr)i öğretmek suretiyle küfre girdiler. Halbuki o iki melek, “Biz ancak imtihan için gönderilmiş birer meleğiz. (Sihri caiz görüp de) sakın küfre girme” demedikçe, kimseye (sihir) öğretmiyorlardı. Böylece (insanlar) onlardan kişi ile karısını birbirinden ayıracakları sihri öğreniyorlardı. Halbuki onlar, Allah’ın izni olmadıkça o sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. (Onlar böyle yaparak) kendilerine zarar veren, fayda getirmeyen şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun, onu satın alanın ahirette bir nasibi olmadığını biliyorlardı. Kendilerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi."
bakara kuran da değil mi?
-
Su hayatında 2 arastırma yapmamıs, lisede kendini reis sanan, ustunden cahillik akan tiplerin yorumlarına bakıyorum da adamlar gercekten iyi is basarmıslar bu kadar aptallastırmakla bizi...Suan kendini etkilemedigini sananlar, ictigin su, yedigin yemek, giydigin kıyafet, kullandıgın bilgisayar internet, herseyin dolaylı yoldan adamların elinden cikmakta. izledigin televizyon, aldıgın egitim adamların elinde. Sen kendi kucuk dunyanın reisi olmaya devam et, birileri gercek dunyayı yonetiyor. Karsısında da boyleleri olduktan sonra cok zor olmasa gerek. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
kabbaal ne oluyor ?
Bakara, 2/101-102:
Evet Kuran'da.. Kuran'daki bu ayet ile Kaballadan bahsediğini düşünüyorum..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Escape595
Su hayatında 2 arastırma yapmamıs, lisede kendini reis sanan, ustunden cahillik akan tiplerin yorumlarına bakıyorum da adamlar gercekten iyi is basarmıslar bu kadar aptallastırmakla bizi...Suan kendini etkilemedigini sananlar, ictigin su, yedigin yemek, giydigin kıyafet, kullandıgın bilgisayar internet, herseyin dolaylı yoldan adamların elinden cikmakta. izledigin televizyon, aldıgın egitim adamların elinde. Sen kendi kucuk dunyanın reisi olmaya devam et, birileri gercek dunyayı yonetiyor. Karsısında da boyleleri olduktan sonra cok zor olmasa gerek.
tabii ki her şey yönetiliyor,fakat kendi dünyanı yönetmek de güzel bir düşünce.çabalamak diyebiliriz mesela.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
kabbaal ne oluyor ?
Bakara, 2/101-102:
Evet Kuran'da.. Kuran'daki bu ayet ile Kaballadan bahsediğini düşünüyorum..
kuran'da allahın kitabı tevrat demesi garip geldi
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
kuran'da allahın kitabı tevrat demesi garip geldi
Tasvirden tasvire ufak farklılıklar gösterebilir.. Kimi tasvirlerin dili daha sade, kimisinin ki daha ağdalı olabiliyor.. Ben internette ilk bulduğum tasviri kopyaladım..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X