Şimdi Ara

duo teck kombi beklemeye geçmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sizde anakart Honeywell değilse Siemens mi?

7/24 kesintisiz kullanımda tüketimleri tavan yapan arkadaşların anakartları/yazılımları sorunlu olabilir. Anakart dışında her şey aynı ise geriye başka açıklama kalmıyor..
    Esasında aynı cihazda min. güçte kesintisiz veya kısa molalı yanmaya alternatif olarak, klasik değişken kapasiteli normal çalışma/uzun bekleme süreli çalışma şekli de olmalı. Kullanıcı bunlar içinde istediğini seçebilmeli ve OT'siz olarak da kombiyi 7/24 yanına uğramadan kullanabilmeli.
    Vaillant calormatic 470 oda kumandası üzerinden hem modülasyonlu kesintisiz yanma hem de oda sıcaklığı set kontrollü çalışma seçilebiliyor. İlgili konuda kullanıcı arkadaşın uzun ve detaylı paylaşımları var, siz de bi ara uğradınız sanırım :)
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Selam, Ali express den aşağıdaki kablosuz cihazı aldım ama bunu alın diyemem çünkü ölçüm hassasiyeti 0.5 derece birde iyi olup olmadığını bilmiyorum. Hatta çalışıp çalışmayacağını bile bilmiyorum. Ancak geldikten sonra yorumda bulunabilirim. Normal fiyatı 120, Enpara ile 100 tl civarına gelmiş oldu.

http://www.aliexpress.com/snapshot/300079843.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • memint M kullanıcısına yanıt
    kardeş bugün servis geldi sağolsun anakartın sıfırını taktı anakart ayarlarından pompanın parametresini yükselltti şu an ilk gün geldiği gibi gayet güzel çalışıyor 1 dakka çalış 3 dakka bekle şeklinde çalışıyor.
  • şehzade05 Ş kullanıcısına yanıt
    Sorunun giderilmesi sevindirici, umarım tekrarlamaz veya başka sorun olmaz...
    Bizim anakart duyulmamış Gruppo Giordano isimli italyan üreticiye ait:

http://www.gruppogiordano.com/en/hvac/059/Residential_needs
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    Duyulmamış olsa da duyulanlardaki sorunlar yok en azından :)
    Aslında bizim kombiden şikayet edenler oldu ama ben sorun kombide olduğunu zannetmiyorum.
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    Her kombiden şikayet olabilir, önemli olan çözümsüz olmaması ve firmanın varsa üretim bandından veya yazılım vd kaynaklı sorunlara çözüm bulması. Yalnız şu da var ki sözgelimi Mersedes'te bu tür sorunlar, yine sözgelimi Renault'lara göre daha az oluyor...
    Şansızlık ihtimalleri da farklı olabiliyor yani...
  • excalibur13 kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz için teşekkürler.bu cihazi ben daha önce gordum tam da aklimdan geçeni almissiniz gelince bilgilendirirseniz sevinirim.ben de bu cihazi arastirayim.20 gün sonra yorumlarinizi merakla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.