şu anda serverlar dupeye açık wipe gelene kadar pazardan bişi almayın alsanızda hemen satın
fiyatlar uçcak yani
walla şuan ucuzlamaya başladı bile 999999999 olan holy water of temple bugün 400m para yokki alam
dupe oldumu fiyatlar düşer
ya kardeşim save kalkmadımı bu adamlar hala daha nası dupe yapıyolar bende +2 skull hammer aldım işallah dupe deildir 400 m para werdik işallah dupe çıkmaz
dupe yoq aga yoq artık ama her an olabilir şerefsizler bekliyo
benim de tam item almam lazım uff ya
$uan bi açık mevcut ama herkezin yapabilecegini sanmıyorum. banlanmı$ char lazım. tabi biraz teferruatli..
o yüzden eskisi gibi a$ırı olmıcak..
ben yapabiliorum ve sizi uyarıyım dedim ben yapıosam başkaları da yapıodur ve bunları size satmak isteyebilirler dupenin mantığını bilmeyen adamlar pazarda item satarlar ben 1 hafta uğraşıp bitane sağlam item yaparım oda silinmez ama adam bi günde 20 tane +8 shard yapıp satıyo sonra kendi shardıda sattıklarıda silinio
Priest Pendant aldım bende 25gb umarım dupe değildir,
beyler ben 1 kac alt topicde koydum dupeden ornek dıye kolay kolayda kımsenın yapabılecegıı zannetmıyorum merak eden ızlesın vıdeoyu anlar zaten
vıdeolda sadece malları gosterıyodu dupe yı deılkı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme