Şimdi Ara

Dupe hakkında düşünceler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • para dupe yapılıyomu ya.
  • tamam düpe zamanı geldiği zaman bende yapıom ama opal sapir cristal blesed yaparım vede hiç silinmezler
  • dupenin karşılıgı ingilizce karşılıgı dolandırıcılıktır diye geçiyor ancaaak bu adamların yaptıgı dupe nedirki bukadar piyasada çook..!!!

bakın güzel arkdaslarım düpenin ıkı yolla yapıldıgını sanan bazı tecrubesız arkdaslarım var

1- 9999 koy savele 999dan koy save 9 dan koy savele bumu???
    2-merchant tan cek itemi ondan sonra towna teleport ol sureklı town cek cek cek dc ettır kendını yada ınternetı kes dc ol:) heee bumu?????

peki guzel arkdasım sen nasıl yapıyosun bu cristalleri bilmemneleri dupenın vaktı geldıgınde yapıyosun bunun vaktımı var

bu dedıgım 2.yol dupedir arkdaslar ve savlemeye gerek yoktur işte bazı sahsıyetsız ınsanlar bu yolla ddolandırıcılık yapıyolar ılk once parayı verıyolar ancak 2 sn ıcınde kendılerını dc ettırdıkten 1 gun sonra oyuna gırıyolar verdıklerı para da aldıkları itemde duruyor bu da oyun hatasıdır!!!!!!!!!

tşkler
  • bişey yazmıcanızmı yoksa anlattıklarımla gidip dupeye basladınız yuh
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

para dupe yapılıyomu ya.

tabi yapılıyor türkçe karekter ile yapılan dupe de inn hostess n 8 sayfası vede üsündeki bütün paralar dupelenebiliyordu tek seferde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

para dupe yapılıyomu ya.

yapılıyor. zaten tüm yabancı forumlara dikkat edersen belli zamanlarda kesinlik ilk 15 sayfa inanılmaz item satın alma topicleriyle doluyor. üstelik silinmiyor.(id si yok)
  • dupe yapmayı bılsem yapacam
  • YA Bİ GİT YA DUPE YÜZÜNDEN PRİEST PENDANTIM SİLİNDİ COK SINIRILIIM ARKADIN (BBUFER) +8 MIRAGE İ GITTI
  • dostum bana söle nasıl gitti sılındımı yani düpe miymiş +8 mirage? ımkanız gelıyo cunku +8 i dupeleyemezler tabı satıcı 999 999 999 a koymamıssa
  • Of ya dupe e kotu motu diyoruzdur da bu oyundaki çoğu kişinin elinde hakkıyla yaptığı iyi itemlar yoq bende bilsem nasıl yapıldığını...!!
  • dupe olayına karşıydım ancak bu oyunun olmazsa olmazı haline geldi. bu benim görüşüm isteyen istediği kadar ban desin. bu işi olympia da çok güzel yaptılar. düne kadar +6 raptoru olmayan clan başkanları +8 raptor yaptılar ve bunu nasıl olduysa legal e dönüştürdüler ve silinmedi. bunu yapan bir arkadaşımda var kendisi dupe ile +7 giga bastı ve silinmedi.tüm bunları gördükten sonra ben enayimiyim diye düşünüyorum ve bilsem nasıl yapıldıgını bende yaparım diyorum.
  • ben bu oyunu zevk almak için oynuyorum.bu nedenle dupeye tamamen karşıyım.kendi itemını kendin bulmak ya da tüm paranı istediğin itema verip onu almak online oyunların bana verdiği en büyük zevktir.ama dupe olunca ne olur?her istediğin var.para da bir sürü.peki hiç bir emek harcamadan aldığın bu itemlarla oynadığın oyun sana ne kadar zevk verecek, ne kadar mutlu edecek?ufak çocuklar oyunlarda ölümsüzlik vs gibi hile yaparak oynarlar ya, işte hile yapanları onlara benzetiyorum.oyun oynamanın ne demek olduğunu bilmeyen insanlar...
  • Ben açık açık söyliim master olunacağı zaman iyi , item alıcağın ya da ticaret yapacağın zaman lanet bişey
  • ben iki taraf içinde uzlaşma yolu buldum dupecüler gene onlarca dupe yapsınlar ama bize değil npc lere satsınlar nası fikir ( berbat biliyorum )
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

bunun açıklaması çok net ve açık serverda yine para kalmıyacak canavarlardan çıkan paralarla pot özellikle sc de alınamıcağına göre bi sonraki patch de başka bi yolla dupeyi serbest bırakacaklar ve server a para girecek düşünsenize kimsede para yok adam lar knight cash alıp sc satamıyorlar kimsede para olmadığı için. k2 ye para gitmiyor dupe yi tabiki k2 serbest bırakıyor.

Bence bu arkadaş haklı. Çünkü bir sunucuda insanların elinde bulunan tüm parayı düşünün herhalde trilyonlar katrilyonlar vardır. Ve canavarları düşünün her birinden 1000 küsür para çıkıyor. Diyelim ki bir item aldık onu +9 yaptık mesela paper mage hp kıyafetini +9 yaptık. Biz onu 500k'dan bile koysak 500k kimsede olmadıkça kim alacak? Bir de milyarlardan bahsediyoruz ki +9 paper mage kıyafeti milyar edebilir. Peki bu kadar para nasıl çıkıyor? Tabii ki para kopyalanıyor. Oyunda içinden çok fazla miktarda para çıkan bir şey de olmadığına göre. Ve ayrıca canavarlardan çıkan paraları zaten 1 günlük pot parası olarak düşünün bu kadar para potiona Kaptan Kunabarl'a falan veriliyor o zaman Cotton Robe +9'u sattığımızda gelen 1 milyar piyasaya nereden geliyor? K2 zaten programcıları çok da zeki olan ve geniş düşünen bir firmaya benzemiyor ara sıra dupe açıklarını anlatmaktan başka bir yolları yok.

• BENCE DUPE YÖNTEMİNİ BU FORUMDA ÇOĞU KİŞİ BİLMİYOR BİLELENLERDE BİR KAÇ KİŞİ BARMAK LA GÖSTERİLECEK KADAR AZ OLDUĞU KANAATİNDEYİM..O BİLİYORUM DİYE GEÇİNENE +8 DV RAPTOR ŞARD GİBİ İTEMLER BASDIM YÖNTEMLE DİYENLER KURU SIKI SALLIYORRRRR İNANAMIYORUM EYER GERÇEKSE BURDAYIM PM DEN ULAŞABİLİRSİN...GÖZÜMLE GÖRMEDİYİM HİÇ BİŞEYE İNANAMAM !!

YARDIM PLSSS HELP NE (anlamını bilmiyorum) PLZZZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H@B!B -- 19 Nisan 2006; 20:14:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SaH__BaZ

Beyler yeni dupe select yoluyla yapılıyodu fakat bunu kaldırdılar farkındasanız select yapılmıyor ama yeni dupeyi bulursam bir topic açar sixede öğretirim ama kendinize kadar yapın piyasaya dupe mal satmayın

kardesım sana katılıyorum dupeyı ko serbest bırakıyor..ben bı clanlıderyım clanım ıtemlerı saglam elemanları saglam olsun dedım turkce ıd ıle yapıldıgı gece hanı su moradonda saglam ıtem bulamadıgımız gece bızde yaptık aynı senın dedıgın gıbı her ıtemden bırer tane bastık sırayla 36 saat hıc uyumadım...raıbada yapıyorduk...o sırada servara restart gelcek dedı aldık ncs lerı kostuk moradona 2 arkadas harıc kımse yetısemedı serverea rolback attılar 2 gun oncesıne ncs basanlar da ıtemler hala duruyor cunku tek ıd tek ıtem gerısını yaktık bızdekıler gıttı..bunun bırımage +8 pet set +8 elıxır..dıgerı asas +8 shel ve +8 chıtın karısık +8 dual mırage mutlaka yenı pachtlerden bırınde yıne acık verecekler cunku pıyasa fıyatları dusmeye basladı yıne.. o gunlerden sonra mırage +7 450 m ıdı beramusta sımdı 250 m ye kadar dustu...

• Ya bence item düpülemek kötü ama yaarsanız para düpeleyin çünkü bildigim kadar düpe para silinmiyo istedikleriniz aldıktan sonra gei kalan parayı öpe atın evet aynen öle çöpe atın yoksa parada gider charda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.