Şimdi Ara

Dupe hakkında düşünceler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dupe olayına fena halde kızıyorum cunku bende dupeden kazıklandım su noktada arkadaslara hak verebılırım normal artlardsa tek bır +7 ıtemı +8 yapmak hemen hemen ımkansız ama dupe ıle cogaltıp bırını +8yada +9 a gecırdıkten sonra gerı kalanını sılıp onu kulklanılacak yasal ıtem halıne getırebılıyorsan vede bunu sırf kendın kullanmak ıcın yapıyorsan eyvallah bu zararsız bır dupedır o kısıye kızmam cunku kendı ıhtıyacını karsılıyor baskasının basını yakmıyor ama bu ıtemları cogaltıp satanlar tam bir o.ç. sahsen bılsem elımde +8 ıronxımı dupe ıle cogaltıp +9 yapıp gerı kalanını sıler ve yoluma o ıtemla devam ederdım ama asla satmaya kalkmazdım ama nasıl yapıldıgını bılmedıgım ıcın bole devam edıp gıdıyorum +8 ironx ıle
  • ah bir bilesem bende su dupeyi +8 raptordada gözüm yog +7 yapsam yeter
  • ya neymis para yokmus bunlar hikaye kardesim artisrsinlar canavarlardan dusen parayi o zaman ne alaka yani 1k deilde 10k - 50k ciksin moblardan bak o zaman piyasaya nasil apra giriyor sadece bizim k2 nin ap.talligi
  • Kardes ben dupeye Kardesıyım cunku ne zmn degerlı bır sey alsam korkuom...ama bı dıgerı war dupe mal her zmn guseldır
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

dupe olayına fena halde kızıyorum cunku bende dupeden kazıklandım su noktada arkadaslara hak verebılırım normal artlardsa tek bır +7 ıtemı +8 yapmak hemen hemen ımkansız ama dupe ıle cogaltıp bırını +8yada +9 a gecırdıkten sonra gerı kalanını sılıp onu kulklanılacak yasal ıtem halıne getırebılıyorsan vede bunu sırf kendın kullanmak ıcın yapıyorsan eyvallah bu zararsız bır dupedır o kısıye kızmam cunku kendı ıhtıyacını karsılıyor baskasının basını yakmıyor ama bu ıtemları cogaltıp satanlar tam bir o.ç. sahsen bılsem elımde +8 ıronxımı dupe ıle cogaltıp +9 yapıp gerı kalanını sıler ve yoluma o ıtemla devam ederdım ama asla satmaya kalkmazdım ama nasıl yapıldıgını bılmedıgım ıcın bole devam edıp gıdıyorum +8 ironx ıle

al bendende o kadar bende kızıyorum zaten geçen gunlerde +7 miragem silindi adamın biri tezgaha 400m den koymustu bende indirim yaptırdım 380mye anlasmıstık daha sonra adama human inn'e gel dedim orada bi taneside 350mden koymustu heyecan yapıp çektim...Ve son ertesi gun yokk

• yani şimdi sizler dupenın şöyle bişeymi oldugunu dusunuyorsunuz

varan 1:adamda program var adam item yapıyo satıyo

varan 2:adamda program var tradeden itemi kendı cantasına alıyo

varan 3:adamda program var 999.999.999 luk fiyattaki itemi bedavaya cekiyor?

bumudur?
  • koxp salakça bi oyuna para verilmez dupe ondanda salakça sen ndn item kopyalıyosun oyunun amacı kasarak bişiler yapmak herşeyi yaptıktan sonra ndn kasıyosun ? ikisinde birbirinden saçma yapanları geerçkte görün ne demek istediimi anlıycaksınız gerçek hayatta eziq oluyo böyleleri
  • su knight online klasorundekı ıtem dosyası varya ordan adamlar her şeyi yapıyolar bende biliyorum dupeyı ama neden yapmıyorum bu oyundan zevk almak ıcın bu oyunu daha durustce delıkanlıca oynamaktan geciyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: stunned

takıldığım cafede itemi kaybetme riskini tınlamadan dupe yapıyolar +6 ib we trina shell falan dupelıyolar bence gm ler bu konuda musade etmez ama koxpu kiraladıklarını bılıyorum

Iced Earth

nasl yanı koxpcumu kıralıolar?_? anlamadm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.