Şimdi Ara

Dupe hakkında düşünceler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bence bu dupe işine gm ler bilerek göz yumuyo bir süre çünkü böyle bi oyun açığı olmaz. Sen böyle bi oyun yap sonra bi ton açık yapsın. Birini kapatıyolar biz öbür taraftan dupe yapıyoz. Yani demek istediğim akıllı olanlar adam gibi dupesini yapsın item yapsın diye... Bence tabi siz ne düşünüyorsunuz

• Tanıdığım Bi Arkadaş Bayağı Büyük Bi Dupe Yapmış Ama Aynı Saat Içinde Dupe Wipe Gelimiş
  • takıldığım cafede itemi kaybetme riskini tınlamadan dupe yapıyolar +6 ib we trina shell falan dupelıyolar bence gm ler bu konuda musade etmez ama koxpu kiraladıklarını bılıyorum

Iced Earth

• Her dupe yapan dupe yapıyo olmuyor işte bende bunu anlatmak istiyorum. Yani millet +8 ib yapıyor aç gözlülük yapıyor onlarca ib +8 yapıyorlar. Sonra siliniyor ne anlamı kaldı. Şimdi her itemin bir seri numarası vardır. Gm lerin yaptığı dupe wip denilen olay şudur gm ler bir arama motoru gibi bir program kullanıyorlar ve aynı seri numaradan birden fazla item buldularmı hepsini siliyorlar. Yalnız ben dupeden önce 2 tane +1 shard ve ful +1 shel set çektim dupede hepsini +8 yaptım ve kalanları yaktım basma yoluyla ( +8 olsa bile 9 a bas birtane yaptısan geri kalanını mutlaka yak ) Böylece o +1 seri numaralı shard +8 olur ve aynı seri numaradan başka da olmıyacağı için +1 shardın wipeden sonra +8 olarak kalır ve legal yani drop yani orjinal item olur. Bunu iyice anlayın arkadaşlar ve akıllı olun
  • su dupeyı bır ben öğrenmedım 1 aydır master acıcam dıye para kasıyom vede aldım lopusdupe cıkyor iflas ettım yanı dupe cıler yuzunden
  • kendi icin düpe yapanlar ne kadar haksızlık yaratsalarda kimseye zararları olmadıklarından gene affedilebilir bi yanları war.. ancak aynı itemden onlarca yapp satanlar insanların oyundaki butun şevklerini kacırıyolar sen okadar uras para yap sonra silin ii walla...
  • bende açılklıyorum kendi bastıgım +8 miragemi satıp shard aldım dupeleyip kendime item yapmak için gel gorki diesde lunar war yapılamıyor cunki dun saat 7 de başlayan ezik sawaşı hala dwm ediyor

walla ister deyin ister yine deyin adam bana trade atıp +9 shell set +9 raptor +9 hagung sword +8 totemic spear ini gosterdikten sonra ben neden yapmayım? ayrıca itemi kendime yapıyorum millet gibi 10 tane dupeleyip satmıyorum. fakat olmuyor su an yapılamıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunun açıklaması çok net ve açık serverda yine para kalmıyacak canavarlardan çıkan paralarla pot özellikle sc de alınamıcağına göre bi sonraki patch de başka bi yolla dupeyi serbest bırakacaklar ve server a para girecek düşünsenize kimsede para yok adam lar knight cash alıp sc satamıyorlar kimsede para olmadığı için. k2 ye para gitmiyor dupe yi tabiki k2 serbest bırakıyor.
  • millet dupeyi hangi taktikle yapıyonuz aç çıtlatsanız :)
  • Smynra kardeşime katılıyorum bende bunu anlatmaya çalışıyodum duygularıma tercüman oldu ve akıllı olun dupe olupduğu belli oluyo zaten item çoğalıyo piyasada bide dupe yapıyosanız lütfen kendinize yapın bir itemden onlarca yapmayın milletin canını yakmayın zaten bundan karınız yok sizinkide siliniyor
  • her gün dupewipe olsun derim. sonunda bıkarlar. hatta protesto olsun şöyle 1-2 ay hiçbi server açılmasın. dupe yaparsanız oynatmayız kardeşim gibilerinden. adamlar dupe yaparak Ytl ile satarak evini geçindiriyo be. bakalım oyun kapanınca nolcak. şirefsizler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

bunun açıklaması çok net ve açık serverda yine para kalmıyacak canavarlardan çıkan paralarla pot özellikle sc de alınamıcağına göre bi sonraki patch de başka bi yolla dupeyi serbest bırakacaklar ve server a para girecek düşünsenize kimsede para yok adam lar knight cash alıp sc satamıyorlar kimsede para olmadığı için. k2 ye para gitmiyor dupe yi tabiki k2 serbest bırakıyor.

ben buna ek olarak k2 nin dupe yollarını bi kaç kişiye yayması için öğrettinide düşünüorum....
  • k2 mi siz daha uyuyorsunuz siz zanediyomusunuz yada hiç düsündünüzmü bir online oyun diyer
    eski online oyunların tahtına aday olacak kadar iddalı gelirse tabiiiki burda knight tan bahsediyorum
    diyer oyunun çalısanlarıda o oyuna karşı açıklar bulup bunları piyasaya sunar bu piyasa
    böyledir böyle devam eder yani online oyunlarda açık bitmez arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_E_T_H -- 17 Nisan 2006; 18:03:51 >
  • item alıyoz alıyoz yok oluyo bu dupeyi yapanları *****
  • Bu kadar açık olmasa herkes ezik olurdu Düşünsenize +8 shard yapmak için kaçtane shardınız olması lazım bide o parasızlığın içinde bi ton sharmı yakacaksınız herkes noob noob dolaşırdı :D en fazla +8 sword brekır olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaH__BaZ

Bu kadar açık olmasa herkes ezik olurdu Düşünsenize +8 shard yapmak için kaçtane shardınız olması lazım bide o parasızlığın içinde bi ton sharmı yakacaksınız herkes noob noob dolaşırdı :D en fazla +8 sword brekır olurdu

bende bunu dicektim dupe zamanı 17 tane +7 raptor yaktım trina ile 18. +8 oldu sizce kaç kişi bulabilir 18 tane raptor ve trinayıda onu +8 yapsın hem ben salakmıyım hitmachine gibi n00blar gm lerden +9 giga ları +8 shelleri alcak ben dupe yapmıcam ama ben kimseye dupe item satmam kendime yetecek kadar yaparım zaten her dupede bir eksiğim tamamlanıor

• quote:

Orjinalden alıntı: osezer10

bence ii bişey ama bizede öğretsinler bizde faydalanalım iyi birşey yani bizede öğretin faydalanalım öğretmek isteyen özelden ulaşsın.

dupe yapanları biyerinden tavana asmak lasım dupeden faydalanlarıda biz dupe istemiyoruz sen dupe öğrenelim diyosun
  • Olm czde lvl ılk 30 olduumda benı sen kesmıstın kın guttum sana

ya sen karus ol yada hep senı kescem 62 olunca surda sana rahat yoq sadece 1 haftan kaldıı

ve dupeyı bı orensem manyq olcak ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: __NeroN__

Olm czde lvl ılk 30 olduumda benı sen kesmıstın kın guttum sana

ya sen karus ol yada hep senı kescem 62 olunca surda sana rahat yoq sadece 1 haftan kaldıı

ve dupeyı bı orensem manyq olcak ama

banamı diosun? bana diosan en az 65 olman lazım yada +3 unique lerinin olması lazım yoksa seni gene keserim heleki bp isen

• Beyler yeni dupe select yoluyla yapılıyodu fakat bunu kaldırdılar farkındasanız select yapılmıyor ama yeni dupeyi bulursam bir topic açar sixede öğretirim ama kendinize kadar yapın piyasaya dupe mal satmayın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.