Şimdi Ara

Duplex scanner tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkalı önlü aynı anda tarama yapan scanner arıyorum aslında fujitsu ix500 tam bana göre ama Türkiyede bulunmuyor. Ocr için tavsiyenizi bekliyorum. kağıt besleme özellikli ve arkalı önlü tarama yapabilmeli

• selamlar,
    tarama ihtiyacın nedir. a4 evrakmı , kimlik vs. mi?
    bu isteğini mfp cihazlar ile görsen olurmu?
  • e reader satın aldım. elimdeki dökümanları bazı notları ve kitapları ona aktarmak zorundayım. aranabilir dokuman haline getirmek istiyorum. burda a4 boyutları denebilir.
    ayrıca bilimsel bir çalışma için 18*35 cm lik bölünmüş 120 gr lık kağıtlarını tarayacağım.
    teşekkürler@copystar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanozg -- 28 Nisan 2015; 19:52:56 >
  • selamlar,
    daha önce bakmış olduğun fujitsu marka tarayıcı ile kitap , not ve gramajlı kağıt tarama ihtimalin yok.
    o tarz cihazlar dekont kimlik vs evrakları tarama ile ilgili ağırlıklı kullanılır.

o yüzden orta seviye mfp bir lazer cihaz alman daha uygun ve kullanışlı olur.
    çünkü
    dilediğin evrakları eğer a4,çoklu ve yıpranmış değil ise çoklu tarama ünitesinden çift taraflı tarama imkanın olur.
    ve
    kitap v.b. kalın notları ayrıca gramjlı kağıtları çoklu tarama ünitesinden değilde alt cam kısmından tarayıp dijital ortama aktarabilme ihtimalin olur.
    herhabgi bir tekno markete gidip çok fonksiyonlu lazer ürünlere bakıp inceleyebilirsin.
    daha net olur senin için. tekrar haberleşiriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.