Şimdi Ara

Durability 0 ken itemi kullanırsak yanma ihtimali varmıı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kırılıp yok olduğunu Görmedim duymadım ama kullanmanın pek anlamı olmuyor atack yok çünkü ..
  • benim okcuda druability 0 kende kesebiliyorum ama yok olur diye korkuyorum item
  • yok olmaz.yanan item silahsa vurduğu damage yarıya düşer.
    eğer giyisi ise giyisinin defans ı etkisiz olur.
  • ben daha hiç yok olduğunu görmedim ama ztn o şekilde kullansada bi anlam ifade etmez :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZikkiM

yok olmaz.yanan item silahsa vurduğu damage yarıya düşer.

Aslında bu yüzden bdw'e acid potion ile girmek güzel fikir. Malum millet rpr yapamaz. Ama maliyetide el yakıyor .
  • Bu Olay Bi Efsaneydi Su Ana Kadar Bole Biseyle Karılasan Gormedim Ama Uzun Sure Rprsiz Bırakmamakta Hayir var:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben şahsen yokolduğunu gördüm firedrake öncesi strci bir priestin pads i yanıyordu acid potion yüzünden
  • quote:

Orjinalden alıntı: druidphelim

ben şahsen yokolduğunu gördüm firedrake öncesi strci bir priestin pads i yanıyordu acid potion yüzünden

Yok olmuyor.
    Eskiden acid yiyince üstün kararıyordu eskiyordu şimdi kalmadı kırılsada üstün aynı görünüyor.
    Asla silah kaybolmaz o şekilde ama dalmanın anlamıda yok, bazı warriorlar paramunda kırılan silahla dalmaya devam edip exp leechleyebiliyorlar siz onlardan olmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20

quote:

Orjinalden alıntı: ZikkiM

yok olmaz.yanan item silahsa vurduğu damage yarıya düşer.

Aslında bu yüzden bdw'e acid potion ile girmek güzel fikir. Malum millet rpr yapamaz. Ama maliyetide el yakıyor .

yaptım çok da memnun kaldım

• Durability 0'ken silah yok olmuyor ama attack bayağa düşüyor paramuna 3k vururken 700 700 vurmaya başlıyorsun.Bordera acid getirenler için de çözümümüz var, MAGİC HAMMER
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

Durability 0'ken silah yok olmuyor ama attack bayağa düşüyor paramuna 3k vururken 700 700 vurmaya başlıyorsun.Bordera acid getirenler için de çözümümüz var, MAGİC HAMMER

İnsanın morali bozuluyor dmg ı düşük görünce . Bir alışma söz konusu o 3k lara sonra 700 vurunca garip geliyor hemen repair yaptırıyoruz. Repair iyidir kendinizi garantiye alın.

• Fire drake den önce 70 lvl e kasarken falcon CW de bir mage arkadaşın elindeki staff uzun süre rpr yapmayı unuttuğu için yok olmuştu.
    Firedrake de durum ne olur bilmem.
  • Benim mp rec daggerim vardı 1 hafta kırmızı gezdi hiç bişi olmadı sonra yanlışlıkla rpr ettim
  • biç bişe olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_morad

Durability 0'ken silah yok olmuyor ama attack bayağa düşüyor paramuna 3k vururken 700 700 vurmaya başlıyorsun.Bordera acid getirenler için de çözümümüz var, MAGİC HAMMER

Magic Hammer i kullandım. Yanlış hatırlamıyorsam sadece armorların tamirini yapıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SettingsBoy

biç bişe olmaz

ok

Tarih 29 Eylül 2008
  • Acid sadece armorun durability'i düşürüyor zaten.Silaha bir etkisi yok.Yani yoktu enson
  • azmı acid pot alıp bdw ve priestleri etkisiz halde bıraktım :D
  • Bence bir dene bizide aydınlat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.