ben şahsen yokolduğunu gördüm firedrake öncesi strci bir priestin pads i yanıyordu acid potion yüzünden
quote:
Orjinalden alıntı: druidphelim
ben şahsen yokolduğunu gördüm firedrake öncesi strci bir priestin pads i yanıyordu acid potion yüzünden
Yok olmuyor. Eskiden acid yiyince üstün kararıyordu eskiyordu şimdi kalmadı kırılsada üstün aynı görünüyor. Asla silah kaybolmaz o şekilde ama dalmanın anlamıda yok, bazı warriorlar paramunda kırılan silahla dalmaya devam edip exp leechleyebiliyorlar siz onlardan olmayın
quote:
Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20
quote:
Orjinalden alıntı: ZikkiM
yok olmaz.yanan item silahsa vurduğu damage yarıya düşer. eğer giyisi ise giyisinin defans ı etkisiz olur.
Aslında bu yüzden bdw'e acid potion ile girmek güzel fikir. Malum millet rpr yapamaz. Ama maliyetide el yakıyor .
yaptım çok da memnun kaldım
Durability 0'ken silah yok olmuyor ama attack bayağa düşüyor paramuna 3k vururken 700 700 vurmaya başlıyorsun.Bordera acid getirenler için de çözümümüz var, MAGİC HAMMER
quote:
Orjinalden alıntı: el_morad
Durability 0'ken silah yok olmuyor ama attack bayağa düşüyor paramuna 3k vururken 700 700 vurmaya başlıyorsun.Bordera acid getirenler için de çözümümüz var, MAGİC HAMMER
İnsanın morali bozuluyor dmg ı düşük görünce . Bir alışma söz konusu o 3k lara sonra 700 vurunca garip geliyor hemen repair yaptırıyoruz. Repair iyidir kendinizi garantiye alın.
Fire drake den önce 70 lvl e kasarken falcon CW de bir mage arkadaşın elindeki staff uzun süre rpr yapmayı unuttuğu için yok olmuştu. Firedrake de durum ne olur bilmem.
Benim mp rec daggerim vardı 1 hafta kırmızı gezdi hiç bişi olmadı sonra yanlışlıkla rpr ettim
biç bişe olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: el_morad
Magic Hammer i kullandım. Yanlış hatırlamıyorsam sadece armorların tamirini yapıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: SettingsBoy
biç bişe olmaz
ok
Tarih 29 Eylül 2008
Acid sadece armorun durability'i düşürüyor zaten.Silaha bir etkisi yok.Yani yoktu enson
azmı acid pot alıp bdw ve priestleri etkisiz halde bıraktım :D