Oyunda envy'lerden düşen dimension hole'lerden zorluk derecesine göre yanlarında parantez içinde kare kare gözüken şekiller var. 1'den 4'e kadar çıkabiliyor ve tahminimce 4 en zoru 1 en kolayı. Fazla FW maceram olmadı. Diyeceğim şu ki b grade itemler son uniq'den -şansınız varsa- düşüyormuş peki dimension hole'deki zorluk seviyeleri b grade düşme olasılığını etkiliyor mu? Aynı şekilde talismanları da. Gözlemlerimizi yazalım.
Acaba B grade itemlerin 1 yıldız fw'den düşme ihtimali var mı birde onu soralım
Tabi etkiliyo.Mesela 1 yıldıza 50 kere gittim 5 talisman anca düşürdüm. 2 yıldıza 6-7 kerede 2 talisman. B grade item beklemeyin çünkü A gradeleri 12D ye çevirdiğimizde legend oluyo yani B grade
(şuan alcemy ile uraşıyorum kafam karışık yanlış yazdıysam affola)
quote:
Orijinalden alıntı: cetesiz
Tabi etkiliyo.Mesela 1 yıldıza 50 kere gittim 5 talisman anca düşürdüm. 2 yıldıza 6-7 kerede 2 talisman. B grade item beklemeyin çünkü A gradeleri 12D ye çevirdiğimizde legend oluyo yani B grade
(şuan alcemy ile uraşıyorum kafam karışık yanlış yazdıysam affola)
Niye b grade beklemeyelim? Ben misal blader'ım 12d blade'den nefret ediyorum takıntım var diyelim. 11d b grade'e bayılıyorum onu elde etmek istiyorum nasıl olacak? "Beklemeyin" derken boss'tan b grade düşmüyor mu artık, bunu mu demek istedin? Başka bir sorum daha olacak 1 yıldızdı yanlış hatırlamıyrosam çinli karakterle son boss'a kadar geldim moblar çok ezikti. 3 ve 4 yıldızlı olanlarda ilk boss'a bile gidemedim moblar felaket vuruyor yani bu durumda boss'u düşünemiyorum bile. En ideali 2 yıldız mı 3 mü? Moblar bufflara rağmen felaket derecede vuruyor 2si bana saldırsa öldürüyor bunun kaç yıldız olduğuna bakmadım 8li pt yapmak da büyük sıkıntı adam bulması zor bulsan da item düşse anlaşmazlıklar çıkabilir. 2 kişiyle de 3-4 yıldıza gitmek de çok zor hani. Açıkçası bilgilendirilirken tavsiye de bekliyorum.
4 charla 2 gradeye gitmen daha mantıklı hem boss uda kesince talisman düşer. Ben daha hiç B grade silah düşüren görmedim. Zamanında bu mısır silahlarını tanıtırken hatırlarsan A grade olanın adı ''power'' B grade olanın adı'' legend'' di. Şimdi A grade power itemi 12d ye yükseltince ''legend'' oluyor. Ben greece'de oynuyorum ve serverda hiç B grade düşüren olmadı diğer serverlarda da olduğunu sanmıyorum. Benim yorumum bu.
bizim serverda 2 grade'den B staff duşmuştu
@Hols; şans
Peki sadece 2 kişi için çözümünüz nedir? 4+4 toplamda 8 adet karakterimiz var, mbotta var amaFW de olurmu ki? Biz sadece 2 arkadaş olarak fw'lere akıp başkasını katmak istemiyoruz. Nasıl olur?
4 charla 2 gradeye gitmen daha mantıklı hem boss uda kesince talisman düşer. Ben daha hiç B grade silah düşüren görmedim. Zamanında bu mısır silahlarını tanıtırken hatırlarsan A grade olanın adı ''power'' B grade olanın adı'' legend'' di. Şimdi A grade power itemi 12d ye yükseltince ''legend'' oluyor. Ben greece'de oynuyorum ve serverda hiç B grade düşüren olmadı diğer serverlarda da olduğunu sanmıyorum. Benim yorumum bu.
hocam o legend rare magic kavramları bildiğin gibi 12d itemler için geçerli a grade b grade ve nova kavramları 11d itemler için geçerli. Mısır itemlerini videosunda öyle birşey yazmıyor. Neyse o önemli değil sen benim ne demek istediğimi anladın 11d olan b grade mısır itemi 12d legend değil yani 12dye gerçimem ben silahı b grade düşürürsem Sana kanım ısında ya msn'e mi eklesem :P Bir de şu son bosslar felaket derece vuruyor tkete alabiliyor onun için çözümlerin var mı? Ölmeden boss'u kesmek de önemli tek fw'da 10 kere öleceksem işimiz var
@cetesiz; böbreklerine dikkat et bak msn falan istiyor
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
@cetesiz; böbreklerine dikkat et bak msn falan istiyor
Öhöm, şey kem küm nerde kalmıştık b grade blade
Tüm organlarımı bağışlayım o sondaki boss 1-2 grade için söylüyorum önünü buza doğru dönünce sağ taraftaki köşede su birikintisi gibi bişi var orda bug'a düşürürsen vuramıyo
B grade hayal bence hiç düşürebileceğini düşünme.
çok çok çok zor. çoğu serverda B grade silah bile yok çünkü.
O diğer mavimsi stafflar ise 11d novalarındeğiştirilmiş hali değil mi ?
Talismanları toplarsan egpty power silah alırsın ama sondaki bossdan egpty legend düşme ihtimalide var bu bahsettiklerim 11dg
12 dg mavi gibi dediklerin hepsinin görünüşü aynı 12 dg magic-rare-legend olabilir
magic= Normal +7 nin 12dg ye yükseltilmiş hali Rare=Nova+7 nin 12 dg yükseltilmiş hali Legend=egpty +7 nin 12dg ye çevirilmiş hali umurım açıklayıcı olmuştur
quote:
Orijinalden alıntı: cetesiz
Tüm organlarımı bağışlayım o sondaki boss 1-2 grade için söylüyorum önünü buza doğru dönünce sağ taraftaki köşede su birikintisi gibi bişi var orda bug'a düşürürsen vuramıyo
Çok iyi o zaman tek sorun boss yanında belli bir hp'den sonra çıkan uniq ve diğer moblar.Aslında tüm karakterlere egy itemler dizip sonrasındada b grade için 4 yıldızlıya gitmek lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Ophiafagus
B grade hayal bence hiç düşürebileceğini düşünme.
çok çok çok zor. çoğu serverda B grade silah bile yok çünkü.
İnsanlar 1 000 000'da bir şansları olduğunu bilmelerine rağmen yine de milli piyango bileti alırlar benimki de o hesap. Düşününce evet hakikaten de b grade'in düşmesi bile zor iken bir de blade düşmesi hayal
Bence hiç uğraşmaya gerek yok ağustosun sonunda 120 gelecek diyolar ne kadar doğru bilemiyorum
son boss dediğin Serenes herhalde ? En pahalı serenes tear 2b bizim server'da.
hiç ondan item düştüğünü duymamıştım, tşeekkürler
Evet sondaki boss yani serenes. Serverdan servera değişiyo greece'de serenes ve commander 3-3.5 Sondaki serenesden B grade silah düşme ihtimali var.He bide egypty kalkan düşme ihtimali
+7 Bas, 120yi bekle. İstediğin zaman Legend'e çevirirsin... Önce bi B Grade bladeyi düşüründe
Beyler 4 Charımız var, şimdiye Kadar 1 power Staf, 2 power 2h, mız oldu. sürekli 2* gidiyoruz belki B grade weapon veya shield çıkar diye. bizim serverde 1 tane b grade shield var harika :).sürekli gidiyoruz 3power taktık ama hala grade madde yok xD anca talisman :)