Şimdi Ara

Dürbün Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
6
Favori
53.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Görüntü kalitesi netliği iyi. Ancak tripod olmadan uzun süre keyfini çıkarmak zor. Bizim gibi kolları antremansızlar için yorucu. Bu da dürbün merakını törpüluyor.
    Dürbün ile birlikte olmasada İlk fırsatta tripod almak lazım bence.
    Acemiler için Max 10x diyorlar ki doğru. Ancak ayrıntılı görmek için yetersiz haliyle. Ay dışında diğerleri yine ışık noktası gibi. daha Uzak yerlere bakınca gerçekten yıldızlar dans ediyor. Öyle vals falan değil Twister falan yani hatta hızlı çekim twister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carisma70 -- 28 Kasım 2020; 0:3:8 >
  • Teşekkürler, tripodum var eski kameradan kalma dürbünü alırsam işe yarayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba , Nikon Monarch 5 20x56 model dürbün almak istiyorum, türkiye ye göre daha uygun fiyata almanya da bulma imkanı var mı çünkü almanya dan getirtme imkanım olabilir, türkiye de ki fiyatı 10.000 TL 10.500 tl arası ve amazon.dee deki fiyatı 849 euro,

• Neyse kapatıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CekDenyıl7 -- 28 Mayıs 2021; 23:4:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkes dürbüncü çıkmış, az dikizci değilsiniz ha

Dürbünlerden çok anlamam, Bushnell H2O kullanmaktayım yakınlaştırması boyutuna göre çok iyi, neredeyse iki kat büyüklüğünde olan diğer dürbünümle yakınlaştırma olarak kafa kafaya onunda görüş alanı fazla ama. Dağ bayır yürüyüş yapıyorsan su geçirmemezliğide iş yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.