arkadaşlar turkcell kullanıyorum.intenet kotam habire kendiliğinden eksiliyordu.kullanmadığım halde.turkcele gittim binbir eziyetle şöyle yaptılar.ayarlara girdirdiler.genelden ağ bölümünü açtılar.oradan hücresel veri ağına girdi apn olan bölümündeki küçük harfle yazılan internet kelimesini sildi. şuanda düzeldi.Başına gelen varmı bilmiyorum ama sorunu böyle çözdük.
Telefondaki uygulamalardan biri internetle bağlantı yapıyor olabilir.
peki interte bağlanabiliyor musun şuan
hayır. interneti aç kapa yapıyorum.ayrıca açık olan uygulamayı nasıl anlayabilirim.aç kapa zor oluyor.yardım lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: underdock
arkadaşlar turkcell kullanıyorum.intenet kotam habire kendiliğinden eksiliyordu.kullanmadığım halde.turkcele gittim binbir eziyetle şöyle yaptılar.ayarlara girdirdiler.genelden ağ bölümünü açtılar.oradan hücresel veri ağına girdi apn olan bölümündeki küçük harfle yazılan internet kelimesini sildi. şuanda düzeldi.Başına gelen varmı bilmiyorum ama sorunu böyle çözdük.
Aynı sorunla ben de uğraşmıştım, t harfini silmiştim, ama telefon yine kendi kendine bağlanmaya çalışyordu ve bu da inanılmaz şarj tüketimine yol açtı, bir süre sonra da telefon aşırı ısınmaya başladı. T harfini yeniden yazıp düzelttiğimde busefer şarj ve ısınma problemi bitti ama çatır çatırr kontorler de bitmeye başlamıştı. Turkcell'i aradım durumu izzah ettim onlar da topu İphone' a attılar, telefonun EDGE'i kapama özelliği yokmuşş, başka operatörlerde telefonu kullandığımı ve böyle birşeyle karşılaşmadığımı söyledim o zaman 100 MB internet paketi almamı teklif ettiler, almak zorunda olmadığımı belirttim interneti kapatalım ozaman dediler, ben de kapattım. Şimdi kontor de gitmiyor, şarj da.
iphone da edge gerçekten kapatılamazmı acaba
jailbreak yaptıktan sonra bu bossprefs,sbsettings ya da supreme preferences tarzı programlarla edge i ya da 3g yi kapatmak ve kontörlerin gitmesini önlemek mümkün fakat normal durumda yani jb siz tek yapılabilecek şey "internet" yazısını silmek sanırım...
walla arkadaşlar bende 3gs kullanıyorum ve aynı sorun bendede wardı telefonu kullanmadığım halde kontörler uçup gidiyordu.en sonunda çareyi aylık 100mb internet paketi almakla buldum.şimdi kontör gitmiyor ama bu seferde internet kotasından düşüyor kendi kendine.ee internetsiz ıphone'da olmaz. yani iki ucu b.klu değnek:))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme