Şimdi Ara

durduk yere benzin tükenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba benim 1998 model yeni aldığım hyundai accent 1.5 gls aracım var. araç lpg li fakat normal sistem lpg li yani sıralı sistem değil. benim sorunum lpgde değil lpg bugüne kadar herhangi bir sorun çıkarmadı sorunum benzin tüketiminde. araca sabahları çalıştırmak için 10-20 ytl lik benzin alıyorum fakat benzin hiç kullanılmadan kendi kendine tükeniyor bunun sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

• depo kapağınız hava kaçırıyorsa bu sıcakta benzin hızla uçuşur. bi kontrole edin.

bir ihtimal de benzin-lpg ayırıcı parçada olabilir.
  • Sıralı sistem olmayan eski sistemlerin bazılarıda (son çıkan mikserliler) bir süre benzinle çalışıyor bildiğim kadarıyla. sizinde lpg sisteminiz muhtemelen bunlardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erciiment

Sıralı sistem olmayan eski sistemlerin bazılarıda (son çıkan mikserliler) bir süre benzinle çalışıyor bildiğim kadarıyla. sizinde lpg sisteminiz muhtemelen bunlardan.

+++ 1
    ilk çalışmada benzinle çalışır zaten kontağı ilk açtığında enjektörler benzin püskürtür azalma az ise normal korkacak bişey yok ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 16 Eylül 2008; 1:51:05 >
  • benim sistem eski sistemlerden yani benzinde çalışıp lpg ye geçenlerden değil. bunu elle yapmanız lazım. en son 50.ytl benzin aldım. devamlı lpg de kullandım. benzini sadece sabahları çalıştırmak için kullandım. benzin 1 hafta içerisinde yine tükendi. lpg ustasına sordum o da anlamadı en son çare lpg sistemini tamamen değiştirmek olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.