Şimdi Ara

DURDUK YERE SİNYAL SORUNU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tv de 2 gün önce kanal d, atv, star, show tv ve bu kanallara bağlı kanallarda sinyal kesildi. TRT kanallarının hepsi açık, diğer yerel kanallar da açık sinyal sorunu yok onlarda. Ayrıca geçen ay da böyle bir sorun olmuştu ara ara gidip geliyordu kanal d, show vs.. sonra düzeliyordu. Sorun nedir biri çözüversin. (Tv nin dahili alıcısını kullanıyorum) ayrıca anten ayarını yaklaşık 2 ay önce fırtına olduğu için uyducu çağırıp tekrar yaptırmıştım çanağı söküp daha sağlam bağlamıştı ve hala aynı sağlamlıkta duruyor.

SON DURUM!!
    Son durum şöyle bugün kanal d 3-5 dk açıldı ve ona bağlı kanallarda aynı şekilde 3-5 dk açıldı sonra geri gitti, ama kanal d,atv,star ın avrupaları ve cnn türk ün sd kanalı çekiyor tv yi fabrika ayarına döndürüp denemiştim olmamıştı, tekrar söylüyorum trt hd dahil trt lerin sinyal seviyesi ve gücü 90-100 arası kanaltürk bugün tv gibi kanallarda çekiyor yüksek sinyalle, sadece dediğim kanallar yok çanağı oynattım siyali tekrar buldum trt ler gene açık kanal d show atv yok yardım edin arkadaşlar sorun nedir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02an1907 -- 10 Şubat 2015; 22:42:48 >

• Yazılım güncel değilse güncelleyin..Sonra fabrika ayarlarına dönün ve öyle arama yapın..Birde böyle deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz son seçenekti aslında ama öyle yapmak zorunda kalacağım galiba teşekkürler
  • Arkadaşlar sorun şöyle güncellemek istiyorum tekrar tarattım sadece hd kanallar çıkmadı bi yardım edin
  • 02an1907 kullanıcısına yanıt
    Bende de kanallar gitti

• Cihan kullanıcısına yanıt
    Acaba uyduda mı sıkıntı var. çünkü diğer çeken kanallarda sinyal gücü 100, sinyal kalitesi 90 gösteriyor.
    Anlamadım bende

• Güncelll
    aynı sorun bendede var çözüm bulan yada nedenini bilen varmı?
  • Hala sorun geçmiş değil, bu nedir arkadaş her seferinde uyducu çağırıp para mı bayılacağız
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm!!!
    4 ay önce yeni lnb almıştım, acaba sorun onda mı diye eskisini geri taktım. Takınca kanallar geldi fakat sinyal kalitesi ve seviyesi düşüktü çanağı hiç oynatmadan lnb yi saat yönününde yaklaşık 2-3 cm çevirdim yani (lnb giriş ucu tam aşağıya bakmıyordu) sonra sinyal kalitesi ve seviyesi ikiside 100 oldu ayrıca kanal geçiş hızı fark edilir derecesinde arttı(yaklaşık 1sn).
    Turksat lnb açısı 45 dereceye kadar yana yatmalı.Yani önden bakınca lnb sağa doğru yatık olacak
  • Tmp341 kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi yapmıştım, bu kadar ufak bi çevirmenin etkisinin çok olacağını tahmin etmemiştim açıkçası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.